2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Struhující závěr v Petřvaldě! Horní Suchá přišla o body v nastavení!


Branky


86. J. Sklepek , 93. D. Knor - 69. P. Štromp
11

Sobotní utkání mezi Petřvaldem a Horní Suchou nabídl monoho šancí, skvělé individuální výkony a strhující závěr zápasu. Souboj přímo na stadionu sledovalo 85 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branku nepřinesla

Do utkání vstoupili aktivněji sušané. Hned z první akce se snažili ohrozit Jančovu bránu. K odraženému míči se dostal Witosz, ale přes dva bránící hráče se bohužel neprocpal. Domácí se tradičně snažili o rozhrávku nakrátko, ale kombinaci jim ztěžoval terén. Nepřesné rozehrávky chtěl využít v 7. minutě Rychtařík, když rozjel akci pro Pastuška, který následně přiklepl míč Stichlíkovi. Ten si ale v situaci jeden na jednoho s Jančou neporadil ideálně. Těžké chvíle zažíval ve 12. minutě Štromp. Tomu po centru z levé strany vypadl míč a k dorážce se dostal nehlídaný Kostka. Štromp ale dokázal svou chybu napravit a nadvakrát Kostkův pokus zlikvidoval. Když to nejde z bezprostřední blízkosti, zkusil to domácí Bílý ze střední vzdálenosti. Jeho střela ale mířila pouze doprostřed branky. V prvním poločase se hrál vyrovnaný fotbal s menšími šancemi na obou stranách. Petřvaldští se sušany snažili ohrozit centry z hloubi pole, ty ovšem většinou postrádaly potřebnou přesnost. Na druhé straně se k průniku do pokutového území odhodlal Pastušek. Ranou doprostřed ale Janču neprověřil. Ve 24. minutě se do brejku na straně hostí hnal Stuchlík. V souboji o míč s Markem ale upadl a v naději na pokutový kop se dlouho nezvedal a nepokračoval, přestože měl míč doslova u těla. „Vstávej ku*va! Hraješ si na ligáče? “ nejen to, ale i další urážky si od diváků vyslechl za svou akci. O deset minut později se nepřesným odkopem prezntoval Pietrasz. Petr Bílý míč vrátil směrem k pokutovému území, kde je vybojoval v souboji Krpec. Po dalším odraze se sám před Štrompem objevil Schack, ale jeho lob těsně minul levou šibenici. Vzruch byl ale stejně, kvůli odmávanému ofsajdu, zbytečný. Sušané se ke konci poločasu ještě k několika výpadům dostali. Zbrzdila je ale nepřesná kombinace a pevná obrana domácích v čele s kapitánem Filipem Markem.

Závěr zápasu rozhodl

Do druhého poločasu vymyslel domácí trenér Radomír Dian dvě změny. Místo Sztymona a Schacka nastoupili na hřiště Sklepek a Sobek. Druhé dějství začalo větší aktivitou hostí. Aleš Stuchlík mohl hned po třech minutách divákům ukázat své střelecké schopnosti. Ještě na vlastní půlce vysprintoval k dlouhému nájezdu. Těsně před zakončením mu ale došel dech a brejk zakončil střelou přímo do Janči. Několik příležitostí hostí následně zhatilo ofsajdové postavení a na druhé straně centry domácích stále postrádaly přesnost. Sušané měli víc ze hry, ale petřvaldští o moc nezaostávali. V 63. minutě se po centru z právé strany snažil Kostka vystřihnout nůžky. Míč ale netrefil a div si nenarazil kostrč. „Penalta! “, zahlásil jeden z diváků. Jinak se v následujících minutách hrálo především mezi oběma vápny. To platilo až 69. minuty. Přízemní centr střídajícího Poruby našel na přední tyči nabíhajícího Petra Štrompa, který zvládl míč dotlačit do sítě - 0:1. Hosté se i nadále snažili přidat ještě potvrzující branku. Ve vápně ale kraloval golman Janča. Když už se zdálo, že utkání spěje do zdárného konce pro sušany, nastal v utkání další zlom. V 86. minutě petřvaldští zakroutili svůj rohový kop na přední tyč. Marek zde vyhrál hlavičkový souboj pro Jana Sklepka, který volejem na přední tyč překvapil Štrompa - 1:1. Domácí to nakoplo k větší aktivitě a hnali se za rozhodujícím gólem. Ve třetí minutě nastavení zazvonila za Štrompovými zády po rohovém kopu tyč. Hostům se sice podařilo míč z nebezpečného prostoru dostat, ale na půlce jej zpět nacentroval Uher, Štromp nesmyslně vyběhl a Dominik Knor jej měkkou hlavičkou překonal - 2:1. Sušané tak přišli o body až v samotném závěru.



Ohlasy k zápasu



Sportovní klub Horní Suchá
Ohlasy z webových stránek: V předposledním utkání podzimní části podlehl A-tým Horní Suché domácímu HEPU Petřvald. Sušani byli po většinu utkání lepším týmem, na těžkém terénu dvacet minut do konce vedli o branku, ale po chybách v závěrečných minutách utkání nakonec neberou ani bod. (zdroj: fotbalhornisucha.cz)



Sestavy


TJ Petřvald
J. Janča [-] - O. Kostka [-] , L. Barčák [-] , V. Schack [-] (46. M. Sobek [-] ) , P. Bílý [-] , J. Uher [-] , J. Sztymon [-] (46. J. Sklepek [-] ) , J. Krpec [-] (83. R. Dian [-] ) , D. Knor [-] , F. Marek [-] , J. Goldbricht [-] (62. V. Zajíček [-] )

Sportovní klub Horní Suchá
J. Štromp [-] - S. Ryt [-] (72. J. Lukáš [-] ) , M. Jurčák [-] (66. D. Poruba [-] ) , J. Rychtařík [-] , A. Stuchlík [-] (83. T. Kijonka [-] ) , D. Pastušek [-] , R. Witosz [-] (83. J. Kvapil [-] ) , J. Pietrasz [-] , P. Štromp [-] , A. Ševčík [-] , M. Urbaník [-]

ŽK: 21. P. Štromp , 77. A. Stuchlík , 93. J. Rychtařík .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: SEIDLER David - SEIDLER René, KRAMNÝ Rostislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Gascontrol Havířov | Moravskoslezský | Karviná

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:23

Tip: výhra hostů