1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Výborní brankáři a gól stopera Pietrasze. Horní Suchá po vítězství se Smilovicemi dále stoupá tabulkou!


Branky


11

Sušané v rámci 13. kola přivítali v sobotu odpoledne na svém hřišti soupeře ze Smilovic. Ti se na podzim nacházejí v podobných pozicích jako domácí. Za 10 zápasů získali 11 bodů. Domácí si zase díky odloženému utkání 12. kola minulý týden odpočinuli, a tak všech 80 přítomných fanouškům bylo jistě nažhavených na další houževnatý souboj.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení hlavou stoper Pietrasz

Úvod zápasu byl vyrovnaný. K první šanci se ale dostali hosté. Rohový kop smilovičtí sehráli na přední tyč, kde na přední tyči Voznica přehlavičkoval domácí obránce Urbaníka s Pietraszem a prodloužil míč za sebe. Z voleje se pak snažil prosadit Petr Rusz, ale jeho ránu sušanský brankář Štromp krásně vyrazil. První větší šance domácích skončila úvodním gólem. Pastušek poslal v 35. minutě krásný střílený centr na hlavu Jakuba Pietrasze, který oblučkem překonal bezmocného Kroužka - 1:0. Na první gól chtěli smilovičtí rychle odpovědět. O chvíli později se vymotal v pokutovém území až ke střele na bližší tyč Voznica. I tentokrát ale Štromp zůstal pozorný. Následně se k dalekonosné střele dostal hostující Bujok. Jeho pokus orazítkoval levou tyč Štrompovy branky. S následnými dorážkami Jiřího a Vojtěcha Cieslarů si také poradil. Do šaten se tak šlo za jednobrankového vedení sušanů.

Šance na obou stranách branky nepřinesly

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy beze změn. První šanci dostali domácí. V 51. minutě se po odkopu domácí obrany na půlce nezorientoval Dytko a nabídl šanci Dominiku Pastuškovi. Jeho únik ale zhatil hvizd sudího Bočka, který přes velkou nevoli sušanů signalizoval Pastuškovu hru rukou. Hosté dostali první možnost druhého dějství po faulu v okolí domácí šestnáctky. K přímému kopu se postavil Žebrok, ale nastřelil pouze dobře postavenou zeď. Domácí měli možnost neproměnění šance smilovických potrestat. Pastušek hezkou nahrávkou před prázdnou bránu vybídl ke skórování Jurčáka. Toho ale bravůrním zákrokem vychytal Tomáš Kroužek. Šance byly k vidění na obou stranách. Smilovičtí se hnali za vyrovnáním a sušané za pojištěním vítězství. Hosté dostali další možnost po Žebrokově centru z levé strany. Přihrávku ale před dobíhajícím Firlou kryl bezchybný Štromp. V 75. minutě Stuchlíkovi zase v samostatném úniku nabíhali dva spoluhráči. Jeho nabídka ovšem ani nohu Pastuška a ani nohu Lukáše nenašla. Pokus Peter Štrompa skončil také mimo tři tyče. A když se na druhé straně neprosadil po centru Žebroka z bezprostřední blízkosti Voznica, skončil zápas nejtěsnějším rozdílem - 1:0.

 

 



Ohlasy k zápasu


Sportovní klub Horní Suchá
Ohlasy z webových stránek: Sušani ve 13. kolem 1.A třídy zvítězili na domácím hřišti proti Smilovicím a připsali tak do tabulky veledůležité tři body. Utkání rozhodl krásnou hlavičkou po rohovém kopu kapitán týmu Pietrasz. (zdroj: fotbalhornisucha.cz)




Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
J. Štromp [-] - J. Rychtařík [-] , D. Pastušek [-] , A. Stuchlík [-] (89. J. Kvapil [-] ) , M. Jurčák [-] (68. S. Ryt [-] ) , R. Witosz [-] (87. T. Kijonka [-] ) , P. Štromp [-] , D. Poruba [-] (68. J. Lukáš [-] ) , J. Pietrasz [-] , A. Ševčík [-] , M. Urbaník [-]

SC Smilovice
T. Kroužek [-] - T. Voznica [-] , V. Bujok [-] (65. M. Firla [-] ) , J. Žebrok [-] , P. Rusz [-] , J. Cieslar [-] , V. Cieslar [-] (76. J. Štvrtňa [-] ) , R. Cienciala [-] , P. Dytko [-] , P. Klimek [-] , R. Kisza [-]

ŽK: 85. R. Witosz , 90. A. Ševčík - 59. P. Rusz .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BOČEK Robin - JURAJDOVÁ Lenka, ŠERUDA Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 13:57

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 08:57
Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 20:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 09:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:40

Tip: výhra domácích