1:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:30

13.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Nádherný volej Žáčka vítěznou brankou utkání. Raškovice vezou z Tiché tři body.


Branky


11

Sobotní odpoledne mělo na programu souboj Tiché s Raškovicemi. Zápas nakonec dopadl lépe pro hosty, kteří po skvělé druhé půli vezou tři body. Utkání sledovalo podle oficiálních zdrojů 77 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Raškovický tlak přetavil v branku Němec

Raškovice naskočili do zápasu ve velkém stylu. Hned v úvodních sedmi minutách nevyužil Němec či Preči několika slibných šancí. I přesto měli hosté zápas pod kontrolu. Dlouho se jim ale nedařilo na tichavskou obranu v čele s Pikulíkem vyzrát. To se změnilo až šest minut před poločasem. Přímy kop rychle rozehrál Kovalík a křižným pasem na pravou stranu našel nabíhajícího Birčáka. Ten si míč posunul po lajně a z druhého dotyku hledal ve vápně Petra Němce, který i s dávkou štěstí propcpal míč na přední tyč - 0:1. Tichvajané se do poločasu zvednout nedokázali. Chyběla především kvalita v předfinální fázi. Do šaten se šlo za jednobrankového náskoku pro rakškovické. 

Dva góly Žáčka rozhodly zápas

Do druhého poločasu nastoupili oba týmy beze změn. Domácí hnalo odhodlaní a brzy se dočkali vyrovnávací branky. Tichvjané se sérii přihrávek vymotali z přehuštěného středu hřiště. Kociána pak přenesl těžiště hry na pravou stranu na Kunčíka, který mu vrátil zpět kvalitním lobem za obranu hostí. Dominik Kocián pak v souboji s Pešák hostujícímu brankáři vydloubl míč z ruky a dorážel do prázdné brány - 1:1. Radost z dramatizace utkání ale domácím nevydržela dlouho. Hned o dvě minuty později došlo po dlouhém autovém vhazování raškovických k sérii hlavičkových soubojů. Míč se nakonec země ani dotýkat nemusel. Těsně před šestnáctkou soupeře ho Kovalík připravil Tomáši Žáčkovi a ten krásným volejem překonal Pikulíka podruhé - 1:2. Vítězství hostů pečetila krásná přímočará akce z 80. minuty. Po autovém vhazování u vlastního pokutového území Němec s Kovalíkem akcí po křídle úplně vyšachovali obranu tichvaských. Němec se najednou ocitl úplně sám před Pikulíkem. Zkušený domácí brankář mu sice míč stačil vypíchnout, ale ten se odrazil pouze k nohám dorážejícího Tomáše Žáčka, který strvdil svůj výkon krásným lobem a druhým gólem v zápase - 1:2!

 

Sestřih Utkání: 

zdroj: youtube.com/@fotbalskticha



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Pokud chceme pomýšlet na bodový zisk, musíme vycházet z jisté a důrazné defenzívy. Dnes měl soupeř již v sedmé minutě tři vyložené šance a to jakoby předznamenalo další průběh. Směrem dopředu až na pár výjimek rovněž chyběla kvalita provedení. Z mnoha nadějných standartních situací jsme nevytěžili vůbec nic. Naše mužstvo se neprezentovalo dobrým výkonem a když k tomu přidáme zvláštní způsob řízení utkání rozhodčího Laby, což nám určitě nepřidalo, je výsledek bohužel takový jaký je. O naši jedinou branku se postaral Dominik Kocián, který stál na začátku i na konci jinak krásné kombinace. Bohužel jsme dvě minuty nato opět po laxnosti dovolili soupeři jít do vedení, které po další nedůslednosti o pár minut navýšili na konečný stav. Přesto oceňuji bojovnost, kvalita dnes, ale chyběla. (zdroj: fotbalskticha.cz)




Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - R. Švrček [-] , D. Kocián [-] , L. Jiřík [-] , L. Kunčík [-] , Š. Svoboda [-] , O. Švrček [-] , M. Tománek [-] (83. P. Kerekeš [-] ) , D. Fajčák [-] , L. Tuček [-] , T. Kocián [-]

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] , E. Kožar [-] , O. Kacíř [-] , P. Němec [-] (90. A. Adámek [-] ) , T. Kovalik [-] , A. Vojkovský [-] , T. Žáček [-] (82. Š. Křiva [-] ) , A. Preči [-] , D. Javorek [-] (87. A. Wojčík [-] ) , J. Birčák [-]

ŽK: 46. D. Kocián - 77. O. Kacíř .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: LABA Tomáš - PODRACKÝ Pavel, PERNIŠ Ľuboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 11:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 08:57
Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 20:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2023 10:15

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 09:14

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     24. 10. 2023 06:40

Tip: výhra domácích