0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podzimní neporazitelnost pokračuje! Lídr ze Starého Města těsně porazil Albrechtice.


Branky


13

Nedělní odpoledne slibovalo fanouškům krajského fotbalu zajímavý střet. Z toho nakonec lépe vyšel favorit, který po gólu Glembka těsně porazil svého soupeře z Albrechtic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Žádná ze šancí se neujala

Neporazitelné Staré Město v nyní zajíždělo na půdu Baníku Albrechtice. Baníkovci chtěli potvrdit solidní formu, když si v posledních zápasech poradili se Smilovicemi (1:0) nebo venku s Petřvaldem (1:4). Utkání sledovalo 110 diváků. Úvodní minuty patřili hostům. Ti předváděli svou typickou kombinační hru, kterou v této sezóně rozebírali nejednoho soupeře. Jestli ale něco nedělá svěřencům Milana Procházky problém je hra ze zabezpečené obrany. Proti stabilně složené obraně v čele zkušeným brankářem Gradkem měli co dělat i staroměstští šutéři. Útočné trio hostí ve složení Boček-Glembek-Vyvial si sice v prvním poločase vytvořilo dostatek šancí, ale ty bohužel pro ně ztroskatali právě na zodpovědné obraně domácích či na brankáři Gradkovi. Ani jedna z šancí se však neujala a tak šli oba týmy do šaten za bezbrankového stavu.

Staroměstskou převahu využil Glembek

V poločasové přestávce se údala jediná změna. Trenér Martin Procházka se rozhodl pro výměnu Martina Šimáka za jedenadvacetiletého Daniela Hrušku. Potřebný impuls to ale domácím nepřineslo. Hosté naopak pokračovali v tempu nastoleném v první půli utkání, byli aktivní, nabízeli se a touha zápas vyhrát na nich byla vidět. Dlouho si ale potřebné šance k ohrožení Gradka nepřipravovali. To se změnilo v 68. minutě, kdy po hezké akci zakončoval přesně Přemysl Glembek a svým druhým gólem v sezóně poslal Staré Město do vedení - 0:1. Místo toho aby hosté pokračovali v nastoleném tempu a přidali soupeři další branky, po vstřeleném gólu znervozněli. V následujících minutách se tak hra nesla především ve znamení osobních soubojů, střetů a hry mezi oběma vápny. To nahrávalo statným baníkovcům, kteří ve snaze o vyrovnání nakopávali na hrot jeden balon za druhým. Jednoduchá řešení, ale ovoce nepřinášela. Staroměstká defenzíva dokázala nájezdy albrechtických úspěšně odrážet. V závěru dokonce sami měli možnost výsledek ještě pojistit. O tuto možnost se ale připravili špatným předfinálním řešením situací. Mrzet je to ale nemuselo. Z Albrechtic si odvezli všechny tři body a prodlužují podzimní neporazitelnost.



Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
Ohlasy z facebookové stránky FK Baník Albrechtice: Albrechtičtí fotbalisté po čtyřech utkání v řadě, kdy dokázali bodovat se v domácím utkání proti lídrovi tabulky rozšířit bodovou sérii nepovedlo. Utkání rozhodla jediná trefa, a to z 68. minuty zásluhou hostujícího Přemysla Glembka. Svěřenci trenéra Milana Procházky však v utkání proti lídrovi podali kvalitní výkon, ale branku se jim nepodařilo vstřelit, a tak si Staré Město u Frýdku - Místku odvezlo domů tři body za vítězství nejtěsnějším výsledkem 0:1. (zdroj: facebook.com/fkbanikalbrechtice)

První SC Staré Město
Radomír Hlaváč, trenér: Dnes jsme si byli vědomi toho, že nás čeká těžký zápas. Těch důvodů bylo více. Dosavadní bilance Starého Města v Albrechticích nebyla v poslední době vůbec lichotivá. Jsme v průběžné tabulce první, navíc bez ztráty bodu, což s přibývajícími koly působí na naše soupeře jako červený hadr na býka. První poločas jsme odehráli podle představ. Soupeře jsme přehrávali a naše hra měla slušné parametry. V čem jsme ale selhávali tak to byla koncovka. Na to, kolik jsme si vytvořili šancí, by nemělo svítit o poločase na tabuli skóre 0:0. Druhou půli bych rozdělil na dvě části. Do gólu a po gólu. Do 68. minuty, kdy jsme šli do vedení, jsme pokračovali v aktivní hře a touze zápas vyhrát. Po vstřelené brance místo toho, abychom se uklidnili, pokračovali dále ve své hře a přidali další branky, jsme zbytečně znervózněli. Začalo se hrát nahoru dolů se spoustou osobních soubojů a faulů na obou stranách. Soupeř se tím pádem ve snaze vyrovnat dostával nakopávanými míči nebo dlouhými auty jednoduše před naši branku, kde se mohlo stát cokoliv. Naštěstí jsme tyhle situace dokázali ubránit. V tu dobu jsme měli i my slušně rozjeté akce, ale špatným řešením jsme se připravili o možnost je dohrát až do koncovky. I přesto je naše výhra zcela zasloužená. Můj vzkaz pro naše fanoušky v čele s Cigim je: „Díky za dnešní fandění, byli jste zase našim dvanáctým hráčem.



Sestavy


FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - O. Přeček [-] , P. Mik [-] , J. Rusnok [-] , M. Šimák [-] (46. D. Hruška [-] ) , D. Cileček [-] (76. J. Himlar [-] ) , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , J. Porembski [-] (60. J. Hradil [-] ) , J. Kociolek [-] , D. Uher [-]

První SC Staré Město
D. Smolík [-] - L. Boček [-] (74. T. Baran [-] ) , P. Vyvial [-] (90. O. Vojkovský [-] ) , V. Kaňok [-] , J. Buchlovský [-] , L. Pavela [-] (71. D. Forch [-] ) , O. Šimek [-] , P. Glembek [-] (90. D. Papaj [-] ) , A. Fojtík [-] , V. Smilowski [-] , M. Dušík [-]

ŽK: 62. D. Cileček - 52. A. Fojtík , 89. D. Forch .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MORAVEC Roman - TVRDÝ Zbyněk, TĚŽKÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:29

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 14:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 22:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:06

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:13
Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:52

Tip: remíza