0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Dvě branky během jedné minuty rozhodly! Raškovice si odváží z Horní Suché tři body.


Branky


13

Zlepšené výkony v posledních zápasech chtěli Sušané potvrdit i v dalším zápase proti favoritu z Raškovic. Souboj o střed tabulky sledovalo na stadionu v Horní Suché 163 diváků.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krtická pasáž rozhodla zápas

Úvod zápasu se lépe povedl raškovickým, kteří se také dostali do první vážnější šance. Z levé strany centroval do pokutového území Janošec. Jeho nabídka byla ale odvrácena hlavou domácího kapitána Pietrasze. Tomu se sice míč z šestnáctky dostat podařilo, ale nabil jej na velkém vápně stojícímu Žáčkovi, který pálil daleko vedle pravé tyče Jána Štrompa. Domácí trenér Hančín naordinoval svým svěřencům proti tabulkově lépe postavenému soupeři brejkovou taktiku a hned zkraje utkání se jim to málem vyplatilo. Robin Witosz po hezkém průniku uvolnil kolmicí do samostatného úniku Stuchlíka. Jeho šance ale zhatil odmávaný ofsajd. Ve 25. minutě se tak mohli poprvé radovat hosté. Rychatříkovi na půlce hřiště nešťastně utekl míč. Toho se zmocnil Petr Němec, tělem oklamal Ševčík a parádní ranou pod břevno nedal Štrompovi pražádnou šanci - 0:1. Viditelně šokovaní domácí na úvodní branku nedokázali reagovat, právě naopak. Hned za minutu uvolnil Arber Preči na levé straně volného Ervina Kožára, který povedeným lobem či nepovedeným centrem překonal Štrompa v krátkém časovém úseku již podruhé - 0:2. To byla pro domácí hráče i diváky opravdu ledová sprcha! Hosté se mohli v první poločase dočkat i třetí branky. Po nákopu za obranu přetlačil v souboji Němec Pietrasze a ocitl se v situaci jeden na jednoho proti Štrompovi. Jeho zakončení ale mezi tři tyče nemířilo. Sušané se snažili nepříznivý vývoj zápasu ještě do poločasu zvrátit. Střela Stuchlíka zpoza vápna se ale do kategorie nebezpečných zařadit nedala. Do šaten se šlo za dvougólového vedení domácích. 

Domácí se čestného branky nedočkali

Personální změny lavičky ani jednoho ze soupeřů v poločasové přestávce nepřipravili. Domácí ale nastoupili do druhého dějství s odhodlnáním zápas ještě zdramatizovat. V 65. minutě tomu byli blízko. Pastušek pěkným nadýchaným centrem našel nabíhajícího Galíka. Proti jeho zpracování/zakončení ovšem dokázal Pešák včas zasáhnout. Poté se po špatném zpracování Javorka uvolnil hezky v pravém meziprostoru mladý Witosz. Jeho křižná střela ale Pešákovu branku minula. Zmatky v sušanské obraně pak využil ke vstřelení třetí branky Petr Němec, ale při zakončení se nacházel v ofsajdovém postavení. Narozdíl od branek ale ve druhém poločase na hřišti nechyběli emoce. V 82. minutě Dominik Pastušek nevybíravě sundal jednoho ze svých soupeřův. Sudí Kyselý ocenil jeho zákrok žlutou kartou, faulovaný Juřica pak pestrou škálou výrarzů pro pohlavní orgány. V závěru duelu se ještě ke střeleckému zakončení ze střední vzdálenosti dostal aktivní Stuchlík. Jeho rána sice mířila do levé šibenice, nicméně ji jen o pár čísel minula. 

 

Sestřih Utkání:

zdroj: youtube.com/@kdlj44



Sestavy


Sportovní klub Horní Suchá
J. Štromp [-] - J. Rychtařík [-] , D. Pastušek [-] , A. Stuchlík [-] , M. Jurčák [-] (55. M. Urbaník [-] ) , R. Witosz [-] , P. Štromp [-] , D. Poruba [-] (68. J. Lukáš [-] ) , A. Ševčík [-] , J. Pietrasz [-] (55. J. Galík [-] ) , J. Kvapil [-] (68. T. Kijonka [-] )

TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] (20. D. Javorek [-] ) , O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] , E. Kožar [-] , P. Němec [-] (85. J. Plhal [-] ) , J. Bednárek [-] (63. L. Mojžíšek [-] ) , R. Koloničný [-] , R. Juřica [-] , T. Žáček [-] (63. A. Vojkovský [-] ) , A. Preči [-] (85. M. Mlčoch [-] )

ŽK: 54. A. Ševčík , 82. D. Pastušek - 7. E. Kožar , 82. R. Juřica .
Počet diváků: 163. Rozhodčí: KYSELÝ Jiří - CHÝLEK Martin, REVAJ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 10:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 11:20

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 22:47

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 17:06

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 13:13
Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 09:52

Tip: výhra domácích