0:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 15:00

9.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Panenkovská penalta, skvělý Filipec a tři body pro Bystřici. Bystřičtí se po utkání s Lučinou posouvají na třetí místo!


Branky


21. R. Badura , 54. D. Marosz , 64. F. Buryan (p.) , 75. A. Liberda
16

Sobotní odpoledne přineslo duel poslední Lučiny s favoritem z Bystřice. Utkání nakonec po dominantním výkonu dopadlo lépe pro hosty, kteří si vezou z Lučiny tři body do tabulky a vítězství je posouvá na třetí příčku!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak hostí dlouho zvládl skvělý Filipec

Bystřice přijela na půdu poslední Lučiny s cílem napravit reputaci po domácím nudném a utrápeném výkonu proti Baníku Albrechtice (0:0). I mužstva v daleko nižších soutěžích než je I.A třída, které se nacházejí na spodu tabulky, ale bývají často silně motivovaná s cílem přiblížit se udržení v soutěži. Na Bystřici tak ani tentokrát nečekalo nic snadného. Utkání přímo na lučinském hřišti sledovalo 82 fanoušků. První šanci měli domácí, když Jakub Macák vypálil z dvaadvaceti metrů. Galusik měl co dělat, aby míč vyrazil na rohový kop. Po úvodních minutách se ale bystřičtí přece jen otřepali. V 10. minutě dostal Baron lobem míč za obranu a brankář domácích Filipec ve snaze balón lapit podklouzl a nabídl hostům zcela odkrytou klec ke skórování. Střelu Badury z úhlu ale vykryl jeden z lučinských obránců. O chvíli později sehráli hosté rohový kop nakrátko. Po následném centru Pilcha se dostal k hlavičce Zoubek, jenže z dobré pozice minul. Síť za zády Filipce se tak poprvé rozvlnila až po jednadvaceti minutách. Pilch se dostal do útoku po levé straně, prošel přes obránce a před odkrytou brankou našel volného Radima Baduru. Badura po dvou neúspěšných pokusech napotřetí dostal míč do sítě - 0:1. Za tři minuty mohlo být pro domácí ještě hůř. Srážka dvou obránců znamenala rychlý brejk bystřických, po kterém se do palebné pozice dostal Opluštil. Jeho střelu ale skvělým zákrokem vytáhl gólman Filipec. Bystřičtí měli do poločasu ještě další velké šance. Po půl hodině hry před prázdnou brankou minul Zabystrzan. Ve 39. minutě vytáhl dalekonosný pokus Barona dalším dobrým zákrokem Filipec. A konečně těsně před poločasem Pilchovu střelu do odkryté brány vytáhl jeden z domácích obranců. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

Zoubek namazal, pak ale zařídil penaltu

Domácí trenér Morcinek se rozhodl o poločase provést "velkou rošádu". Stáhl Zimu, Bubíka a Myšinského, které nahradili Goroš, Krčmárik a Krejčiřík. Aktivněji do druhé půle ovšem vstoupili opět hosté. Po pěti minutách hry po brejku centroval Opluštil a domácí obránce si pod tlakem téměř vstřelil vlastní branku. Dobrou kombinaci předvedli bystřičtí o minutu později. Po ní se střelou bodlem prezentoval Baron. Filipec ale opět, i když tentokrát s potížemi, odmítl vyšší vedení hostí. Na následný rohový kop byl ale už krátký. Opluštil posadil míč na hlavu Dalibora Marosze, který bez větších potíží (i bez většího výskoku) zvládl přesně zamířit - 0:2. Po hodině hry se mohli ze snížení radovat lučinští. Zaváhání v rozehrávce ze strany Zoubka ale střídající Krejčiřík nevyužil. Zoubek ale o pár vteřin stal "malým bystřickým hrdinou" a své zaváhání zcela napravil. Bystřický hráč skvěle prostrčil Badurovi, kterého po kličce fauloval v šestnáctce jeden z domácích obránců. Sudí Hošek musel nařídit pokutový kop. Penaltu si vzal na starost Filip Buryan a pankovským způsobem rozhodl o osudu zápasu - 0:3. Čtvrt hodiny před koncem navíc utekl domácím obáncům rychlý Zabystrzan, přičemž nastřelil míč do vápna na volného Aleše Liberdu, který tečí zařídil definitvní tečku za utkání - 0:4.



Ohlasy k zápasu



TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář a sekretář klubu: Po domácím trápení s týmem Albrechtic přišlo znovuvzkříšení na hřišti Lučiny. Na něm jsme předvedli dominantní výkon a tentokrát podpořený i alespoň slušnou koncovkou. (zdroj: tjfotbalbystrice.cz)



Sestavy


Finstal Lučina
J. Filipec [-] - J. Myšinský [-] (47. K. Goroš [-] ) , O. Majer [-] , M. Bláha [-] , P. Czedron [-] , D. Zima [-] (46. V. Krejčiřík [-] ) , M. Bubík [-] (46. T. Krčmárik [-] ) , M. Kvapil [-] , J. Macák [-] (59. D. Majer [-] ) , R. Tomiček [-] , P. Szotkowski [-] (70. R. Kalmus [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - R. Badura [-] (78. M. Martinčík [-] ) , N. Sroka [-] (70. A. Liberda [-] ) , F. Buryan [-] , D. Marosz [-] , A. Zabystrzan [-] , J. Pilch [-] (70. B. Gajdzica [-] ) , L. Baron [-] , D. Zoubek [-] , D. Králíček [-] , J. Opluštil [-]

ŽK: 68. J. Filipec , 69. T. Krčmárik , 77. P. Czedron .
Počet diváků: 82. Rozhodčí: HOŠEK Jiří - MĚKÝŠ Adam, KARAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů