1:2
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 15:30

7.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

6 x 3 = 18. Staroměstští jsou zatím v sezóně stoprocentní!


Branky


11. D. Klimas - 73. T. Baran , 87. T. Baran
13

Nedělní odpoledne mohlo hodně napovědět o situaci v čele tabulky. Střet mezi domácími Smilovicemi a hostujícím Starým Městem nakonec dopadl lépe pro hosty, kteří v letošním ročníku ještě neztratili ani bod!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlažný poločas ze strany favorita

Smilovické diváky čekal papírově velmi zajimavý zápas. Jejich mančaft se sice potácí ve středu tabulky, ale minulý domácí zápas proti Raškovicím (3:2) zvládl na výbornou. Hosté jsou v úvodu ročníku v laufu. Jejich výkon z minulého kola proti Horní Suché (7:1) jen podtrhl jejich stoprocentní bilanci. Utkání přímo na hřišti ve Smilovicích sledovalo 80 diváků. Úvod zápasu stejně jako před týdnem provázeli nečekané komplikace ze strany favorita. Množství vzdušných soubojů a tvrdá hra dala připomenout unikátní zápas v Bystřici. Míč ve vzduchu více vyhovoval technicky slabšímu domácímu týmu, z čehož pramenili také standartní situace. V 11. minutě se po jedné z nich chybou domácí obrany dostali hosté do vedení. Prosadil se jedenatřicetiletý Daniel Klimas - 1:0. Hosté pak do poločasu na úvodní branku utkání nedokázali odpovědět. Do šaten odešly oba týmy za stavu 1:0 pro domácí.

V závěru rozhodl dvěma góly Baran

Do druhého poločasu šli staroměstští s cílem dostat míč na zem a rychlými kombinacemi se dostávat do nebezpečných pozic. Pomoci jim v tom měla letní posila Vojtěch Smilowski, který vystřídal Daniela Papaje. Celek trenéra Hlaváče se ve druhém poločase skutečně zvedl. Rychlými kombinacemi a zlepšenou nabídkou se hosté začali pomalu dostávat do šancí. Žádnou z nich však dlouho nevyužili. Až v 73. minutě srovnal staroměstský střelec Tomáš Baran - 1:1. Hosté chtěli ale ze zápasu vytěžit víc a zanedlouho přišla další vlna tlaku ze strany hostí. Tu zabrzdil až zbytečný faul Přemysla Glembka. Staroměstký útočník předvedl skluz z boku, za který si od sudího utkání Podrackého vysloužil žlutou kartu. Protože už ale jednu na kontě měl, putoval do sprch. Utkání tak musel rozhodnout až v 87. minutě Tomáš Baran, který tak přisoudil hostům šestou výhru. Tentokrát na půdě Smilovic. 



Ohlasy k zápasu



První SC Staré Město
Radomír Hlaváč, trenér: V minulém hodnocení zápasu s Horní Suchou jsem zmínil náš vstup do utkání, který byl vlažný, a doplatili jsme na to inkasovanou brankou. I přes toto upozornění v přípravě před dnešním zápasem jsme to zopakovali. Prvních dvacet minut byl z naší strany podprůměrný. Přizpůsobili jsme se soupeři. Balón pořád ve vzduchu se spoustou soubojů. Z toho také pramenily standartní situace. Těch si domácí mnohdy i naším přičiněním vytvořili více. Z jedné z nich se jim po našem nedůrazu v malém vápně podařilo vstřelit branku. My jsme vůbec nepochopili, že na malém tvrdém a místy nerovném hřišti se musíme koncentrovat na každý dotyk s míčem, rychle kombinovat, nabízet se pro přihrávku ve větším počtu hráčů a minimalizovat tím šance soupeře nás dostupovat a přerušovat hru. V poločasové přestávce jsme si tyhle věci vysvětlili a náš výkon se ve druhé půli zvedl. Zlepšili jsme se ve všech výše zmíněných činnostech. Soupeře jsme přehrávali a zákonitě přicházely i šance, které pak zůstávaly bez efektu. Povedlo se nám to až v závěru utkání, který byl hektický. Nejdříve jsme srovnali na 1:1 a šli si za výhrou. Tuhle naši snahu ale trošku přibrzdilo zbytečné vyloučení. I přesto jsme se stihli tři minuty před koncem odměnit vítězným gólem. Shrnuto podtrženo: Za první poločas zdvižený varovný prst, za druhý poločas pochvala. Kdo ale byl na dnešním utkání stoprocentní, tak to jsou naší fanoušci v čele s bubeníkem Cigim. (zdroj: facebook.com/prvni.sc.staremesto)



Sestavy


SC Smilovice
T. Kroužek [-] - D. Klimas [-] (65. P. Rusz [-] ) , T. Voznica [-] , M. Firla [-] (76. V. Bujok [-] ) , J. Cieslar [-] , V. Borgosz [-] , J. Ondryhal [-] , R. Cienciala [-] , P. Klimek [-] , J. Kroužek [-] , R. Kisza [-]

První SC Staré Město
D. Smolík [-] - L. Boček [-] (63. P. Vyvial [-] ) , T. Baran [-] (93. J. Blažek [-] ) , J. Buchlovský [-] , M. Sušovský [-] (83. O. Vojkovský [-] ) , D. Forch [-] , O. Šimek [-] , P. Glembek [-] , A. Fojtík [-] , D. Papaj [-] (46. V. Smilowski [-] ) , V. Kaňok [-]

ŽK: 24. T. Voznica , 38. J. Ondryhal , 44. V. Borgosz , 62. R. Kisza , 72. J. Kroužek , 81. P. Klimek - 50. P. Glembek . ČK: 78. P. Glembek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - KASZPER David, ZÁVODNÝ Vít.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: remíza

Tip: výhra hostů