D. Kocián 22. (p.)
1:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 16:00

5.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SESTŘIH: Fantastický Filipec a tichavské střelecké prokletí. Tichá bere z utkání s Lučinou pouze bod.


Branky


22. D. Kocián (p.) - 54. K. Tomíček
15

Sobotní páté kolo přineslo souboj dvou trápících se týmů. Tichá si po dominantním průběhu ani tentokrát tři body neodnesla a s Lučinou bere pouze bod. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Penaltu s přehledem proměnil Kocián

Tichá se ze stratu sezóny výsledkově trápí. Po neúspěšném druhém kole (oficiálně třetím) v Petřvaldě tichavjané nedokázali zvládnout ani domácí duel s Baníkem Albrechtice. Sedmasedmdesát přítomných diváků tak doufalo, že se to napotřetí povede. Domácím ale v cestě stála houževnatá Lučina. Hosté na tom byli stejně jako domácí. Z dosavadních třech duelů vyhráli pouze úvodní střetnutí s Jablunkovem. V úvodních minutách byla vidět snaha tichavských dosavadní trend zvrátit. Šancí ale příliš k vidění nebylo. Výjimku tvořila nákop Daniela Fajčáka po autovém vhazování na hostující polovině hřiště. Tento pokus způsobil v pokutovém území zmatek a brankář Filipec se pořádně zapotil, když míč odvracel do zámezí před dotírajícím Kunčíkem. Filipec navíc v pádu škobrtl o Kunčíkovu nohu a domácí fanoušci se dožadovali penalty. Sudí Klimek ale zachoval chladnou hlavu a pokutový kop se zatím nekonal. To ale změnila 22. minuta. Akci po ose Kocián-Svoboda zakončil druhý jmenovaný přihrávkou pod sebe na nabíhajícího Fajčáka. Toho ale ještě před kontaktem s míčem srazil na zem sprintující Robin Kalmus a Klimek tentokrát penaltu nařídil. K pokutovému kopu se postavil Dominik Kocián a střelou k levé tyči Filipcovy branky poslal domácí do vedení - 1:0. Hra se po brance trochu uklidnila. Šance přišly až před přestávkou. Dalekonosnou střelu kapitána domácích Fajčáka skvělým reflexivním zákrokem zlikvidoval Jan Filipec. Ve 45. minutě zahrozili ze standartky i hosté. Hlavičku Mokryše domácí obrana ještě stihla odvrátit. Následný centr se ale snesl na hruď Kvapila, který míč přiklepl zakončujícímu Mokryšovi. Naštěstí pro domácí Mokryš svým pokusem ohrozil pouze veverky sídlící ve stromech za Pikulíkovou bránou. Do šaten se tak šlo za stavu 1:0 pro domácí. 

Velké šance domácím vyrovnání nepřinesly aneb jak je důležité míti Filipce

Poločasová přestávka žádnou změnu nepřinesla. Krátce po ní ale jedna změna vidět byla a to na tabuli ukazující skóre. V 54. minutě vybojoval míč ve středu pole hostující Kvapil. Ten pak narýsoval hezkou kolmici na nohu Kalmuse, který míč ještě přiklepl nabíhajícímu Kamilu Tomíčkovi. Lučinský kapitán si se zakončením poradil - 1:1. Hosté se snažili odpovědět standartní situací v 60. minutě. Gól měl po dlouhém nákopu na hlavě Ondřej Švrček. Tichavský žolík z úvodních kol ale trefil pouze břevno. Domácí se snažili zápas zvrátit na svou stranu. V 67. minutě předvedli hezkou akci na pravé straně hřiště, na jejíž konci se k centru dostal Kocián. Střelec první branky našel na zadní tyči zakončujícího Kunčíka. Jeho volej ale bravůrně vyrazil Filipec. Domácí nevyzráli na Filipce ani potřetí. V 75. minutě se do úniku řítil Svoboda. Jeho nájezd ale lučinský brankář nohou zlikvidoval. K dorážce se ještě dostal Švrček. Ten odkrytou bránu pro změnu úplně přestřelil. Tichavským se tlak nepovedl přetavit ve vítěznou branku ani na počtvrté. Prsty v tom měli dva střídající hráči. V 90. minutě našel Kerekeš přesným centrem hlavu Lindovského. Ten hlavičkou mířil pouze do země, přičemž se míč následně odrazil nad Filipcovu branku. Domácí tak ani napotřetí tři body nebrali. Zlepšený výkon jim ale slouží ke cti.   

 

Sestřih Utkání:

Zdroj: youtube.com/@fotbalskticha



Ohlasy k zápasu


SK Tichá
Daniel Kula, trenér: Po dnešku budeme věřit, že naše forma má vzestupnou tendenci. Ještě ne všichni hráči se tak cítí, ale podali jsme poctivý a zodpovědný výkon, což je posun oproti minulým zápasům. Škoda inkasované branky, soupeř si toho moc nevypracoval. My jsme ve druhé půli neproměnili ani jedinou ze čtyř vyložených gólovek a tak bereme jen bod. Nechci se vymlouvat na smůlu, ale při jarní formě jsme takové zápasy dokázali vyhrávat, přesto jsem s některými individuálními výkony i způsobem hry velmi spokojen. (zdroj: fotbalskticha.cz)




Sestavy


SK Tichá
V. Pikulík [-] - O. Balcárek [-] , D. Kocián [-] , L. Kunčík [-] (84. P. Kerekeš [-] ) , Š. Svoboda [-] , O. Švrček [-] , M. Tománek [-] (61. L. Lindovský [-] ) , D. Fajčák [-] , L. Tuček [-] , P. Kaša [-] (74. L. Jiřík [-] ) , T. Kocián [-]

Finstal Lučina
J. Filipec [-] - K. Tomíček [-] , J. Myšinský [-] , O. Majer [-] (79. R. Bandy [-] ) , J. Mokryš [-] , M. Kvapil [-] , D. Zima [-] (61. E. Smítal [-] ) , T. Krčmárik [-] , R. Kalmus [-] , J. Macák [-] , P. Szotkowski [-] (71. J. Bártek [-] )

ŽK: 81. K. Tomíček .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - REVAJ Jakub, BEDNÁŘ Marcel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích