0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 16:30

4.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Střelecky aktivní Vojkovský a skvělé zákroky brankářů! Raškovický divák gól neviděl.


Branky


15

Nedělní odpoledne přineslo souboj dvou týmů, které v předchozím kole ztratily. Oběma mančaftům se nakonec míč do sítě dostat podařilo. I tak se ovšem v Raškovicích zrodila bezbranková remíza. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vojkovského šance branku domácím nepřinesly

Obě mužstva měla vzhledem k výsledkům posledního kola, co napravovat. Zatímco bystřičtí si za bezbrankovou remízu s Dobraticemi vysloužili alespoň bod, domácí Raškovice naopak chtěli odčinit domácí porážku se Starým Městem. Pomoci jim k tomu mělo 144 diváků, kteří byli jistě natěšeni na útočný fotbal plný branek. Tu první mohli vstřelit nejdříve hosté. Ve 3. minutě byl před velkým vápnem domácích faulován Kantor. K přímemu kopu se postavil zkušený Martinčík, ale jeho pokus mířil jen těsně vedle levé šibenice Pešakovy branky. Dobrou akcí se o tři minuty později prezentoval Jiří Pilch, když po průniku po levé straně hřiště stihl nacentrovat na hlavu volného Kantora. David Kantor ale míč hlavou netrefil. V 11. minutě se ze strany domácích dostal do zakončení Vojkovský. Úvodní gól zápasu mu ovšem zhatilo zbrklé a nepřesné zakončení. Ještě větší šanci měl raškovický ofenzivní hráč o minutu později. Pokus z kopačky Adama Vojkovského sice Galusika překonal, ovšem branku mu sebral zbytečnou dorážkou v ofsajdu stojící Ondřej Hyrník. A tak přišli na řadu hosté. Ani dalekonosné zakončení Kantora a ani hlavička Buryana po standartní situaci ale brankou neskončili. Po půl hodině hry se dostal do třetice všeho dobrého i zlého do šance Vojkovský. Galusik se ale blýskl skvělým zákrokem. Do konce poločasu byla k vidění ještě jedna šance. Dobrý centr z levé strany zakončoval hlavou, hádejte kdo? Byl to opět Ondřej Vojkovský, jehož hlavička mířila pouze doprostřed brány. Do šaten se tak šlo za stavu 0:0.  

Vyšší tempo, méně šancí

Do druhého poločasu nastupovali oba týmy beze změn. Přibylo na tempu, ovšem šancí postupem času ubývalo. Dlouho se hrálo spíše mezi vápny a golmani museli pracovat jen při střelách z větší vzdálenosti. Větší náznaky tak přišly až po sedmdesáti minutách hracího času. K tomu prvnímu se dostali hosté. Rychlý protiútok táhl po pravé straně Zabysztrzan. Ten přihrávkou pod sebe našel zakončujího Stroku. Jeho střelu ale Pešák skvěle zneškodnil. Pětasedmdesátá minuta přinesla šanci i na straně domácích. Za bystřickou obranu se dostal Petr Němec. Tísněný domácími obránci se rozhodl pro střelu. Tu však Galusik dobrým zákrokem zlikvidoval. Rozhodnout duel mohl po rohovém kopu nikým nehlídaný Zoubek, bohužel jeho hlavička mířila vedle branky. Deset minut před koncem po rohovém kopu vypálil Kantor a jeho střelu tečoval do sítě Stroka. Stějně jako v prvním poločase se v hraniční situaci asistent rozhodčího přiklonil k ofsajdové variantě. Utkání tak skončilo bez branek. 



Ohlasy k zápasu



TJ Bystřice
Ondřej Kreželok, náhradní brankář a sekretář klubu: Na hřiště Raškovic jsme jeli s jasný cílem, napravit zaváhání z posledního kola. To se úplně nepovedlo, střelci opět neměli nabitý střelný prach, a tak se oba celky opět rozešly po bezgólové remíze. Herně jsme dle očekávání byli na hřišti lepším celkem, nicméně domácí hráli jednoduše dopředu a vypracovali si v utkání snad i větší šance než náš tým. (zdroj: tjfotbalbystrice.cz)



Sestavy


TJ Pražmo - Raškovice
V. Pešák [-] - I. Preči [-] , O. Janošec [-] , O. Kacíř [-] (76. L. Mojžíšek [-] ) , E. Kožar [-] , P. Němec [-] , T. Kovalik [-] , R. Koloničný [-] , A. Vojkovský [-] , R. Juřica [-] , J. Bednárek [-] (8. O. Hyrník [-] )

TJ Bystřice
J. Galusík [-] - L. Baron [-] , D. Kantor [-] , D. Zoubek [-] , I. Martinčík [-] , F. Buryan [-] , R. Badura [-] (65. N. Sroka [-] ) , D. Marosz [-] , A. Zabystrzan [-] , J. Pilch [-] , J. Rusz [-] (65. J. Opluštil [-] )

ŽK: 46. D. Zoubek .
Počet diváků: 144. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - HRŇA Petr, HRDINA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Zpravodaj, Předseda klubu, Vedení klubu, Administrátor klubu, Funkcionář, Fanoušek, Fotograf - První SC Staré Město | Moravskoslezský | Frýdek-Místek

Tip: výhra domácích

Tip: remíza