1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Branky


41. T. Izaiáš - 30. M. Krpec , 66. M. Krpec
10

Nedělní utkání přineslo souboj dvou týmů, které do sezóny vstoupily vítězně. Zápas dvou rozdílných poločasů nakonec ovládli Kozlovičtí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dáš až potom, co dostaneš

I přes úmorné vedro se na Albrechtický stadion dostavilo přes 170 diváků. Ti se těšili hlavně na skvěle naladěný Baník, který do sezóny vstoupil vítězným utkáním na půdě Horní Suché. Hosté z Kozlovic zase těsně porazili Petřvald. Domácí do zápasu vstoupili lépe, přesvědčivě plnili taktický plán trenérů Procházky s Taussigem a soupeře v úvodních minutách zatlačili před vlastní šestnáctku. Baníkovští se dokonce dostávali do slibných šancí. V gól ale tlak nevyústil. Nejblíže brance byli David Cileček s Danielem Žyla. První jmenovaný odkrytou Chlebkovu branku netrefil hlavou, druhý z pěti metrů zase nohou. Zahozené šance mohli domácí mrzet ve 30. minutě. Ke střele se dostal nikým nehlídaný Martin Krpec a s pomocí teče dostal míč za záda Břetislava Gradka - 0:1. Albrechtičtí ale nechtěli dát kůži lacino. Samostný únik a krásnou individuální akci převedl ve 41. minutě Tomáš Izaiáš a potvrdil má slova o nahrazení střelce Chumchala - 1:1. Více se již do poločasu nestalo a sudí Klimek jej tak ukončil za stavu 1:1.

Lučinským vítězství vystřelil hlavou Krpec

Změn se albrechtické obecenstvo o poločase nedočkalo. Po poločasové přestávce už to bylo jiné. Baník najednou zcela ubral na předchozí aktivitě a iniciativu přebrali hosté. Kozlovičtí najednou začali vyhrávat souboje a držet míč na svých kopačkách. Odměny za aktivitu se dočkali v 66. minutě. Rohový kop doplachtil až na hlavu Martina Krpce, který míč poslal přesně k zadní tyči Gradkovy brány - 1:2. Zkušený kozlovický hráč tak mohl slavit svůj druhý gól v utkání. Albrechtičtí se ještě snažili alespoň o vyrovnání, toho se však nedočkali. Největší šanci měl na kopačce Daniel Žyla. Ten ale na brankové čáře trefil pouze ruce hostujícího golmana Chlebka. Kozlovičtí si tak po dobrém výkonu v druhém poločase odvezli z Albrechtic tři body. Naopak pro domácí je především po aktivním prvním dějství tato prohra smolná. 



Ohlasy k zápasu


FK Baník Albrechtice
Robert Taussig, asistent trenéra: V dnešním utkání jsme nastoupili s netradičním soupeřem. Kozlovice přešli z jiné krajské skupiny k nám. Dalším soupeřem bylo úmorné vedro. Přesto jsme vstoupili do utkání s velkým úsilím vyhrát. Od prvních minut jsme to plnili a soupeře zatlačili a přehrávali. Opět jsme však zahazovali šance jako na běžícím pase. Cileček hlavou do prázdné branky, Daniel Žyla prázdnou branku netrefil z pěti metrů. Izaiáš v samostatném průniku neprostřelil brankáře. Mnoho dalších šanci, kdy nám chyběl jen pulkrok na zakončení. Místo toho dostaneme po ojedinělém útoku gól, šmudlu po nedůrazu v šestnáctce. Nakonec po dalším samostatném úniku vyrovnal Izaiáš. Místo 7:0 svítilo na tabuli 1:1. Do druhého poločasu jsme nastoupili jako vyměnění. Soupeř byl aktivnější. My přestali běhat vyhrávat souboje, špatně řešili útočnou fázi. Trest přišel po rohovém kopu a hlavičce na zadní tyčce. Ještě v 85. minutě Daniel Žyla trefil ruce brankáře na brankové čáře. Potom, co jsme prohospodařili spousty šanci v prvním poločase a jejich zahození, prohráváme smolně domácí utkání. (zdroj: facebook.com/fkbanikalbrechtice)




Sestavy


FK Baník Albrechtice
B. Gradek [-] - L. Vagner [-] , P. Mik [-] , T. Izaiáš [-] , D. Uher [-] , M. Šimák [-] (77. J. Hradil [-] ) , D. Cileček [-] (66. D. Hruška [-] ) , D. Žyla [-] , M. Žyla [-] , J. Kociolek [-] , J. Rusnok [-] (58. J. Porembski [-] )

FC Kozlovice
P. Chlebek [-] - J. Kabát [-] (59. P. Janás [-] ) , J. Dudek [-] , M. Lušovjan [-] , T. Skurka [-] (59. J. Žáček [-] ) , M. Krpec [-] , J. Prudký [-] (31. M. Jarotek [-] ) , M. Bednář [-] , V. Dudek [-] (82. P. Piskoř [-] ) , Š. Krpec [-] , L. Palko [-]

Počet diváků: 170. Rozhodčí: KLIMEK Tomáš - REVAJ Jakub, NOVÁK Dominik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů