Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Horní Suchá napravila nepovedený domácí vstup. Z hřiště Lučiny si odvezla tři body.


Branky


9

Sobotní odpoledne přineslo sobouj Lučiny s Horní Suchou. Souboj nakonec dopadl lépe pro hostující mančaft, který je v této sezóně stoprocentní.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Stotřicet diváků šance nevidělo

Sobotní duel si nenechalo ujít ani 130 přítomných diváků. Hostující trenér Haničin udělal oproti střetnutí s albrechtickým Baníkem tři zásadní změny. Absentujícího kapitána Pietrasze nahradil Lukáš Krajčo. Za Lukáš se poté do základní sestavy postavil Ryt. Kapitánskou pásku po Pietraszovi převzal Ševčík. To domácí chtěli potvrdit dobrý vstup do sezóny, když v minulé kole přivezli tři body z hřiště jablunkovského Spartaku. První půle byla i díky nepřízni počasí chudou na vyložené šance. Haničinovy svěřenci oproti minulému kolu zlepšili pohyb a organizaci defenzívy a soupeře do větších šancí nepouštěli. Právě díky tomu se do druhého dějství šlo za stavu 0:0.  

Skvělá desetiminutovka znamenala tři body pro hosty

To zásadní se začlo dít po změně stran. Poločasová změna Finstalu, kdy Majera nahradil Zima, sice změnu obrazu hry nepřinesla, hosté ale hrozili podstatně více. V 57. minutě Dominik Pastušek vysunul do samostatného úniku Tomáše Nového, který si tváří v tvář golmanu Filipcovi dokázal poradit - 0:1. Netrvalo to ani minutu a radost hostů zněla lučinským hřištěm podruhé. Ihned po rozhrávce vybojovali Sušané míč zpátky. Stuchlík potom našel za obranou Tomáše Nového, který připravil exluzivní přihrávku pro Dominika Pastuška do odkryté klece. Pastušek formu potvrdil a hosté šli do dvoubrankového vedení - 0:2. V 68. minutě přidal navíc Dominik Pastušek třetí branku a o osudu utkání bylo rozhodnuto - 0:3. Když navíc v 79. minutě doslova sundal domácí Bláha jednoho z protihráčů, bylo všem jasné, že domácí se v deseti obratu nedočkají. Skóre tak alespoň kosmeticky upravil v 84. minutě Kamil Tomíček - 1:3. 



Ohlasy k zápasu



Sportovní klub Horní Suchá
Ondrej Hančin, trenér: Sušani odčinili domácí porážku s Albrechticemi a zaslouženě zvítězili na půdě Lučiny 1:3. Dvě změny v sestavě udělal trenér Hančin, a to když absentujícího kapitána Pietrasze nahradil novic Krajčo a za Lukáše se v základní sestavě objevil Ryt. Kapitánskou pásku si převzal Ševčík. Utkání hrané ve velkém vedru v první dějství mnoho šancí nenabídlo a odehrávalo se spíše mezi oběma šestnáctkami. Sušani oproti minulému utkání zlepšili pohyb v defenzivě a svého soupeře do větších šancí nepouštěl. Po změně stran se obraz hry příliš nezměnil, ale pak přišla smrtící desetiminutovka Sušanů. V 57. minutě vyzval Pastušek do samostatného úniku Nového a ten se tváří v tvář nemýlil a otevřel skóre – 0:1. Hned po rozehrávce se naši hráči dostali opět k míči Stuchlík našel obloučkem za obranou Nového a ten našel před branou Pastuška, který hlavou zvýšil na 0:2. O deset minut později už to bylo o tři branky, když se znovu prosadil Pastušek – 0:3. Hosté pak šli do deseti po vyloučení Bláhy a ještě stihli korigovat na 1:3 zásluhou Tomíčka. Sušani už další z velkých šancí neproměnili, a tak se skóre už nezměnilo. (zdroj: fotbalhornisucha.cz)



Sestavy


Finstal Lučina
J. Filipec [-] - K. Tomíček [-] , D. Majer [-] (46. D. Zima [-] ) , J. Myšinský [-] , O. Majer [-] , M. Bláha [-] , M. Bubík [-] (60. E. Smítal [-] ) , T. Krčmárik [-] (70. J. Bártek [-] ) , R. Kalmus [-] (60. R. Bandy [-] ) , K. Goroš [-] , R. Tomiček [-]

Sportovní klub Horní Suchá
J. Štromp [-] - T. Nový [-] (81. T. Sobek [-] ) , A. Stuchlík [-] , S. Ryt [-] , R. Witosz [-] , A. Ševčík [-] , D. Pastušek [-] (81. B. Kotula [-] ) , P. Štromp [-] , L. Krajčo [-] (71. M. Jurčák [-] ) , M. Urbaník [-] , J. Kvapil [-] (65. J. Lukáš [-] )

ŽK: 27. D. Majer - 42. J. Kvapil , 75. A. Stuchlík , 79. D. Pastušek , 81. T. Sobek , 81. L. Krajčo , 84. B. Kotula . ČK: 79. M. Bláha .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: PODRACKÝ Pavel - LABA Tomáš, NGUYEN HUU Hung.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích