Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

1.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jamné zaskočilo Přibyslavice


Branky


19. L. Lopatář , 66. M. Bukáček (p.) , 74. L. Lopatář - 2. Z. Tlačbaba , 17. J. Florián , 34. M. Mikeš (p.) , 42. M. Mikeš
27

Hosté zvládli druhý zápas v řadě a odlepili se od spodních pater tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Pořekadlo nedáš dostaneš se potvrdilo již v úvodu utkání. Hned v 1. minutě se dostal domácí Drapák ve vápně do vyložené šance, ale netrefil bránu, aby z následujícího protiútoku po centru z levé strany se přes domácí obranu prodral hostující Tlačbala a ve 2. minutě otevřel skóre - 0:1. V 15. minutě se po levé straně rozběhl Florián a křížnou střelou z vápna dostal hosty do dvoubrankového vedení - 0:2. Domácí ale bleskově kontrovali a po nejhezčí akci zápasu na jeden dotek zakončoval z malého vápna v 17. minutě Lopatář - 1:2. Co bylo platné, že domácí byli lepší, když v 37. minutě obrana faulovala hostujícího hráče ve vápně a z nařízené penalty se ve 34. minutě Mikeš nemýlil - 1:3. Aby toho nebylo do poločasu málo tentýž hráč se nejlépe ve 42. minutě orientoval ve vápně a jeho střela se od tyče stočila do domácí brány - 1:4.

Hosté si vedení pohlídali

Druhý poločas byl plně v režii domácích a hosté se dostali na polovinu domácích pouze sporadicky. Přibyslavičtí ale nedokázali dopravit míč do brány z jasných tutovek a tak až v 66. minutě Bukáček z nařízené penalty snížil na 2:4. O pár minut později po centru z pravé strany se míč dostal k Lopatářovi a ten v 74. minutě snížil na rozdíl jedné branky - 3:4. Do konce utkání se hosté bránili všemi možnými prostředky, ale domácí již nenašli cestu, jak utkání alespoň zremizovat. Výborná střelecká produktivita hostů, špatná hra domácí obrany a neproměnění tutovek z domácí strany vyústilo nakonec ve výhru hostů. Na závěr 2 statistické údaje. Oběma brankářům bylo dohromady 111 let a domácí ve třinácti podzimních utkáním ani jednou neremizovali.



Sestavy


TJ Sokol Přibyslavice
F. Pisk [-] - L. Lopatář [-] , J. Kolman [-] , J. Uher [-] , P. Čermák [-] , L. Drapák [-] , M. Musil [-] , L. Zahrádka [-] (55. O. Havlena [-] ) , M. Čejka [-] (46. M. Bukáček [-] ) , L. Vaníček [-] , F. Dvořák [-] (80. J. Štveráček [-] )

TJ Sokol Jamné
R. Špejtek [-] - Z. Tlačbaba [-] , M. Mikeš [-] , M. Pytlík [-] , V. Formáček [-] , J. Florián [-] , R. Kaňka [-] (60. L. Kučera [-] ) , J. Lokvenc [-] , L. Varhaník [-] (65. V. Kubín [-] ) , J. Kubín [-] , L. Boháček [-] (75. I. Pejcha [-] )

ŽK: 70. L. Lopatář , 73. P. Čermák , 75. J. Uher - 67. M. Mikeš , 73. L. Varhaník , 84. L. Kučera .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - SVOBODA Vladimír, VEJMĚLEK František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 18:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 15:23

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     31. 10. 2023 09:38

Tip: výhra domácích