Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy vezou bod


Branky


29

Nedvědice doma remizovala poté, co všechny čtyři branky padly v prvním poločase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

Do zápasu vstoupili oba týmy velmi aktivně a hned v úvodních minutách jsme mohli vidět brankové příležitosti. První takovou využil urostlý útočník domácích Matěj Pachlopník, který se dokázal v souboji prosadit hlavou a poslal domácí do vedení - 1:0. Fotbal byl nahoru dolů a oba týmy si navzájem zatápěly na útočící půlce. Hosté byli velmi silní při zahrávání standardních situací a rovnou v 16. minutě srovnali skóre, když nikým nehlídaný hráč hostí vracel hlavičkou přetažený míč zpět před branku, kde si ho našel Jan Ludvík a pohotově dorazil - 1:1. Rozsochy po vyrovnání velmi zaktivněli a jejich tlak vyústil v druhou branku, kdy se prosadil levačkou k tyči Bureš - 1:2. Pět minut před koncem vyrovnal domácí Sytař, když využil vyražené tvrdé střely Škutchana a pohotově dorazil - 2:2.

Po přestávce branka nepadla

Do druhého poločasu vstoupili oba týmy stejně aktivně, ale s přibývajícími minutami se počet brankových příležitostí snižoval. Domácí v koncovce nebyli přesní a hosté taktéž. Domácí mohli být rádi za nevyužitou šanci hostujícího Ludvíka, který pohrdl slabou domů a pět minut před koncem jeho střelu vyrazil z brankové čáry Sytař.



Ohlasy k zápasu


SK Pernštejn Nedvědice
Pavel Vejrosta (vedoucí): K utkání jsme nastupovali opět s několika vynucenými změnami v sestavě, přesto se snahou potvrdit výborný výkon a výsledek z minulého víkendu. Začali jsme dobře, hosté však rychle vyrovnali a když po chybě ve středu hřiště šli do vedení, byli jsme nakonec rádi za poločasovou remízu. Ve 2. půli už žádná branka nepadla, i když na obou stranách k tomu bylo několik příležitostí. Evidentně přemotivovaní hosté se prezentovali kvalitní hrou ve středu hřiště, k vidění však z jejich strany byla také spousta faulů, mnohé přehnaně tvrdé. Po jednom takovém dohrání byl se zraněním střídán střelec Šikula a s obavami čekáme na lékařskou zprávu. Utkání obě družstva dohrávala do poslední minuty, obě chtěla strhnout výhru na svoji stranu. Přes vše výše uvedené bod z tohoto utkání bereme a myslím, že je spravedlivým vyjádřením dění na hřišti.

TJ Rozsochy
Michal Strachoň (trenér): Tak jak se prezentovali funkcionáři domácích (hlavní pořadatel a vedoucí mužstva) v zápase, přesně tak vypadá i komentář k utkání. Zranění kanonýra Šikuly nás mrzí, doufáme, že bude v pořádku. Přemotivované mužstvo, se ovšem prezentuje jiným stylem fotbalu, než jakým jsme se prezentovali my, TJ ROZSOCHY. Na utkání byla spousta fanoušků obou týmů, a tak si jistě udělali vlastní názor na dění na hřišti. Svým hráčům děkuji za předvedený výkon na těžkém hřišti a v těžkém prostředí.



Sestavy


SK Pernštejn Nedvědice
P. Hanáček [-] - M. Pachlopník [-] , R. Šikula [-] (63. S. Balák [-] ) , Š. Kroupa [-] (69. M. Pivovarčík [-] ) , F. Škutchan [-] , T. Christian [-] , M. Vašíček [-] , V. Haviger [-] (71. D. Nedoma [-] ) , L. Jirásek [-] , L. Trdý [-] , J. Sytař [-]

TJ Rozsochy
P. Juračka [-] - P. Šmerda [-] (46. R. Prášil [-] ) , S. Padrtka [-] , P. Bureš [-] (80. R. Padrtka [-] ) , A. Prášil [-] , D. Juračka [-] , J. Ludvík [-] , V. Prášil [-] , L. Sádlík [-] (74. O. Opalenyk [-] ) , E. Šibor [-] , P. Prášil [-]

Počet diváků: 187. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - MYŠKA Roman, GREGAR Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 10. 2023 16:06
Na utkání jsem byl a nemyslím si, že by se odlišovalo od jiných utkání . Bylo hodně bojovné a plné osobních soubojů, ale určitě ne přehnaně tvrdých nebo dokonce zákeřných. Jediný zákrok který byl podle mě za hranou, když v 90 min. přerušil akci hostů, kteří měli brejk do otevřené obrany, domácí hráč č.11 skluzem zezadu bez šance ani úmyslu hrát míč, který byl už pryč. Za co jiného by se měli už dávat ČK. Jinak utkání bylo zajímavé a napínavé až do konce, vyhrát mohl kdokoliv a remíza odpovídá průběhu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Vlastimil Novotný
Tip experta: remíza

2:2 - Překvapení kola.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích