Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.B třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Moravské Budějovice vezou tři body


Branky


26

Domácí vedli o dvě branky, ale ani to jim k prvním bodům nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Utkání začalo opatrně z obou stran. K první střele se dostali domácí v 7. minutě, kdy Jinek našel Šacla a ten z velkého vápna mířil těsně vedle pravé tyče. Ve 25. minutě zahrával Janů rohový kop, Nejedlý na zadní tyči nedokázal v krkolomné pozici míč usměrnit do sítě a bránu přestřelil. Na druhé straně se po rohovém kopu podobně vedlo Novotnému. Ve 37. minutě hosté podnikli akci po pravé straně a centr si málem srazil do sítě Skryja, Sklenář parádně zakročil. Na druhé straně se z levé strany řítil do vápna Janů, ale bránu netrefil. Ve 43. minutě Daniel Požár vyslal do brejku Josefa Požára a domácí šli do vedení - 1:0.

Hosté v závěru rozhodli

Ve 47. minutě se do zakončení dostal Svoboda, ale v dobré pozici mířil mimo. Na druhé straně napálil míč za vápnem Jinek a ten zaplul k tyči - 2:0. V 56. minutě se k přímému volnému kopu postavil Janů a vyprášil Rumíškovy rukavice. V 72. minutě čekal Nejedlý na vyběhnutí brankáře Sklenáře, to se však nekonalo a míč se nakonec dostal k Čechovi, který jej dotlačil do sítě - 2:1. Domácí mohl uklidnit Požár, ale jeho gólovou střelu hostující bek zbklokoval. Poté střílel Šikula a rozvlnil boční síť. V 76. minutě Liška neuhlídal míč mířící za čáru a Šplíchal dostal míč do sítě - 2:2. Nervózní závěr vyvrcholil v 90. minutě, kdy se k přímému volnému kopu postavil Horecký a poslal hosty do vedení - 2:3. V nastaveném čase si ještě našel centr Daniela Požára Novotný, ale z metru trefil jen tyč hostující svatyně.



Ohlasy k zápasu


FK TJ Radešínská Svratka
Martin Mužátko (trenér): V první půli toho moc k vidění nebylo. Bylo zřejmé, že hrajeme v křeči, ale nakonec jsme si pomohli brankou do šatny. Když jsme po přestávce přidali druhý gól, tak už to vypadalo nadějně. Poté hosté více drželi míč, ale do šancí se nedostávali. Nakonec jsme jim sami dvěma individuálními hrubkami pomohli k vyrovnání a přímý volný kop v závěru prodloužil naše trápení minimálně o další týden. Leží na nás deka, která je kolo od kola těžší a těžší. Věřím však, že máme dostatečně silný kádr na to, aby se z téhle hrůzy vyhrabal.

SK Moravské Budějovice
Libor Stehlík (vedoucí): První poločas moc fotbalové krásy nenabídnul. Přesto se domácí radovali z gólu do šatny. Jak skončil první poločas tak začal pro nás i ten druhý 2:0 pro domácí. Tento obdržený gól byl pro nás hnacím motorem k otočení výsledku. Následně nás domácí nechali hrát,byly jsme lepším, aktivnější mužstvem což vedlo k velkému obratu. Za druhý poločas jsme si vítězství zasloužili, ale domácí nám to usnadnili. Klukům děkuji za jejich bojovnost a odhodlání zápas dotáhnout do zdarného konce.



Sestavy


FK TJ Radešínská Svratka
V. Sklenář [-] - D. Novotný [-] , J. Liška [-] (88. M. Kříž [-] ) , J. Požár [-] (73. D. Šikula [-] ) , A. Jinek [-] (51. M. Horych [-] ) , P. Lhoták [-] (73. A. Melichar [-] ) , V. Skryja [-] , D. Požár [-] , J. Janů [-] , M. Šacl [-] , J. Nejedlý [-]

SK Moravské Budějovice
L. Rumíšek [-] - V. Novotný [-] , P. Benda [-] , P. Stark [-] , K. Svoboda [-] (61. R. Šplíchal [-] ) , M. Neubauer [-] , M. Pařízek [-] (88. L. Stehlík [-] ) , O. Fedra [-] , J. Horecký [-] , J. Čech [-] , J. Benda [-]

ŽK: 66. D. Požár - 58. P. Benda , 59. J. Čech , 77. R. Šplíchal , 88. M. Pařízek , 90. J. Horecký .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: BOUDA Josef - ŽĎÁNSKÝ Zdeněk, SKRYJA Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Hráč, Asistent trenéra, Zpravodaj - Sokol Bohdalov | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů