5:1
(2:1)
41. Z. Mucha
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2023 14:30

12.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec vyzrál na Budišov


Branky


6. J. Skála (p.) , 35. T. Otava , 48. R. Holeš , 79. V. Uchytil , 87. T. Otava - 41. Z. Mucha
15

Domácí po sérii nepovedených zápasů smetli Budišov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Nejprve Holeš posadil centr na hlavu Štěrbovi, ten ze stoje osamocený hlavičkoval přímo do náruče Bajera. Po autovém vhazování přistrčil Skála míč znovu ke Štěrbovi, ten se otáčel kolem stopera, který mu nešikovně podrazil nohy, pískala se penalta. S naprostým klidem ji proměnil Skála a v 6.minutě - 1:0. Budišov tradičně sázel na brejky, ale Kubica mohl být v klidu. A to i díky dobré poziční hře Holce, který přečetl úmysl Dušovského, na jehož přihrávku si za záda obránců nabíhali hned dva hráči v modrém. Budišov chtěl hrozit i při dlouhých autových vhazováních Musila, nakonec to však byli hosté, kteří právě po jednom z těchto pokusů kapitulovali. Ostrý hod před bránu domácí odhlavičkovali, k odrazce se tlačil Dufek, který si chtěl vymodlit penaltu, Holeš ho v souboji předčil a táhl brejk do otevřené obrany. Hostující kapitán Nováček celou akci doprovodil sprškou protestů mířících k hlavnímu arbitrovi, možná i proto měl daleko k Burešovi, na kterého mířila přihrávka chytře puštěná Štěrbou. Křídelník měl tak dost prostoru k načasování výborného centru před branku, tam si seběhl z druhého křídla Otava a perfektně provedenou patičkou rozvlnil síť po ukázkově provedeném brejku podruhé - 2:0. Na to našel soupeř odpověď relativně brzy. Nejprve po špatné rozehrávce nabral rychlost nejlepší hráč v modrém Dufek, dostal se až do šestnáctky, kde chtěl propasírovat balon přes trojici dobíhajících obránců, jednomu z nich se otřel balon o ruku, hlavní rozhodčí ukázal pouze k rohovému praporku. Poté ale fauloval Bureš a k rozehrávce se postavil Dufek. Při výborném centru spoléhali obránci na Kubicu, který však branku neopustil a nikým nehlídaný Mucha si snadno dolétl pro kontaktní branku - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

I po druhém úvodním hvizdu se skóre měnilo velice brzy. Když sklepl Bureš balon Skálovi, roztáhli hru na Štěrbu, ten se prodral až před Bajera a hledal další hráče ve žlutém, přihrávka sice skončila na kopačkách Musila, ten se ale nechal rozhodit Holešem, který se nečekaně přiřítil zezadu a balon mu vypíchl, následně si ho navedl k zakončení a nechytatelně pod víko vrátil domácím dvougólové vedení - 3:1. Poté si vzali slovo hosté a dostali se do tlaku díky rychle po sobě jdoucích standardních situacích, které výborně zahrával Dufek. Hráči v modrém měli výškovou převahu a chtěli si pomoci standardkami, jistými zákroky pomáhal defenzivě Kubica. Definitivní rozlousknutí zápasu přinesla 79.minuta. Nejprve Boháč vyslal vpřed Holeše, ten táhl akci po lajně a vyčkal na náběh právě Boháče, který na jeho ostrý centr nedosáhl, kopal se rohový kop. Trochu překvapivě se domácí dokázali prosadit ze vzduchu, na přesnou Holešovu pobídku si naběhl Uchytil a hlavičkou nedal Bajerovi šanci - 4:1. O konečné podobě výsledku bylo rozhodnuto v 87. minutě. To nejprve dobře pracoval Boháč, Vašek posunul do středu hřiště, odkud ihned míč zamířil k Otavovi, ten nabral rychlost a pláchl Večeřovi, sám před brankou pak otřel zakončení o tyč a svým druhým gólovým zápisem pečetil výhru - 5:1.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Naprosto zodpovědný výkon od celého týmu. Znovu jsme předvedli naší lepší fotbalovou tvář, všichni měli chuť do hry, bojovali, chtěli tři body více než soupeř. Samozřejmě nám pomohlo velice rychlé vedení a zlomový moment přišel po brzkém gólu z úvodu druhého poločasu. Naštěstí jsme zvládli uskákat všechny centry před branku, Budišov jsme předčili i po fyzické stránce, to nám pomohlo kontrolovat zápas.




Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - J. Ptaszek [-] (60. M. Boháč [-] ) , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , J. Štěrba [-] (86. M. Vašek [-] ) , J. Skála [-] , M. Bureš [-] (83. M. Kučera [-] ) , P. Hamák [-] , D. Holec [-] , P. Veselský [-] , V. Uchytil [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - V. Zahrádka [-] (81. L. Votava [-] ) , O. Mucha [-] (79. V. Toufar [-] ) , Z. Dvořák [-] , Z. Mucha [-] , S. Dušovský [-] , J. Večeřa [-] , J. Dufek [-] , V. Musil [-] , T. Nováček [-] , R. Hrádek [-]

ŽK: 76. J. Skála - 35. T. Nováček , 60. P. Bajer , 69. O. Mucha .
Počet diváků: 197. Rozhodčí: LIŠKA Zbyněk - ŠETEK Jiří, KRYMOVÁ Martina.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     21. 10. 2023 12:40

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 10:45

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 20:28

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 12:09
Martin Mužátko

Expert: Adam Prchal
Tip experta: výhra hostů

Herálci se poslední zápasy moc nedaří, věřím Budišovu

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 18:42

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 18:32

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:09

Tip: výhra domácích