1:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 15:00

10.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šebkovice vezou body z Herálce


Branky


18. R. Holeš - 2. M. Pánek (p.) , 44. T. Kotačka , 48. M. Pánek , 90. V. Říha
19

Vypjatý zápas skončil výhrou hostů, o které rozhodli na konci první a na začátku druhé půle.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Už ve 2. minutě Uchytil nepovedenou malou domů nabídl míč na zlatém podnose Kotačkovi přímo u domácí šestnáctky, proti němu vybíhal Žejdlík a po kličce srazil hostujícího útočníka k zemi. Následoval pokutový kop, hru nervů ustál Pánek a Šebkovice šly do brzkého vedení - 0:1. Na domácím kapitánovi se hrubá chyba z úvodu podepsala a o chvíli později znovu rozehrál přímo na kopačky Bartejse, ten napřáhl zhruba z pětadvaceti metrů a Žejdlík pouze sledoval, jak balon letí těsně nad jeho branku. Do hry se domácí dostali po závaru před brankou, za míčem se dral Štěrba a vysoký míč dokázal hlavou postrčit směrem ke Klubalovi, po teči kulatý nesmysl těsně minul prostor mezi třemi tyčemi a kopal se roh. Ten poslal Holeš přesně na nohu Holce, střela z první mu sedla náramně, neméně povedený zákrok předvedl i Klubal a vyrazil znovu na roh. V 18. minutě Holeš roztáhl hru povedeným obloučkem na Otavu, ten si dovolil v situaci jeden na jednoho, a i když byl následně pohozen do zámezí, dokázal posadit centr na hlavu Holešovi, který srovnal - 1:1. Ve 44. minutě po ztrátě u lajny se Šebkovice pěknou kombinací, kdy šel balon z kopačky na kopačku, dostaly až na odkrytou druhou stranu hřiště, Bartejs viděl v uličce nabíhajícího Kotačku, který ihned pálil, jeho ne příliš povedenou střelu měl Žejdlík na rukavicích, ale nedokázal ji zastavit v cestě za brankovou čáru a vybral si tak první slabý moment v utkání - 1:2.

Hosté si vedení pohlídali

V úvodu druhého dějství měli domácí několik příležitostí, jak odrazit útok Šebkovic a dostat balon do bezpečí. Bureš už měl míč na kopačkách a vyvážel ho směrem vpřed, nepřesná rozehrávka, které vystavili závoru hned dva protihráči, ale znamenala otevřený prostor pro Pánka. Hostující středopolař je skvělým střelcem ze střední vzdálenosti a že skutečně ovládá tuto disciplínu se velice slušně zaplněné ochozy mohly přesvědčit ve 48.minutě. To totiž napřáhl k parádní střele, na kterou Žejdlík nedosáhl a od břevna mířila dolů a zpátky do hřiště. Pomezní rozhodčí dal svým pohybem najevo, že se meruna ocitla za brankovou čárou a hlavní arbitr tak ukázal na středový kruh, což vzbudilo vlnu emocí, každopádně hosté šli do vedení - 1:3. Dále se hrálo opět spíše mezi vápny, Šebkovice nikam nemusely spěchat a vyhovovalo jim chodit do brejků do otevřené obrany. Šebkovice si tři body vcelku pohodlně hlídaly, navíc v samotném závěru přidaly krutou čtvrtou branku. Spíše obranný odkop Dvořáka dostal faleš a mířil do vápna, tam si pro něj měl dojít Žejdlík, ale zůstal stát, což potrestal Říha, po výborném zpracování propálil brankáře – 1:4.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Šebkovice jsme sami zbytečně posadili do sedla už ve druhé minutě a z hrubé chyby, která vedla ke gólu, jsme se pár minut oklepávali a mohli být rádi, že jsme neinkasovali podruhé. Nadechli jsme se po standardkách a hru vyrovnali, přišlo zasloužené srovnání skóre a rázem jsme to byli my, koho bylo plné hřiště. Nedokázali jsme však jít do vedení a krátce před poločasem Šebkovice předvedly pohlednou kombinaci, Kotačkovo zakončení však nebylo pro Žejdlíka neřešitelné a opět to byla velice laciná branka. Po pauze jsme inkasovali po nádherné ráně Pánka a utkání se poté spíše už jen dohrávalo. Ve druhé půli jsme se přes pozorný blok hostů do opravdu vyložené šance dostat nedokázali, výsledek je pro nás krutý, ale pokud, dá se říci, vnutíme soupeři tři góly, pak na body pomýšlet nemůžeme, i když jinak jsme předvedli zajímavý výkon.

TJ Sokol Šebkovice
Václav Říha (hráč): Po dobrém začátku a úspěšně proměněné penaltě jsme šli brzo do vedení. Následně měli několik dobrých možností domácí a jednu dokázali proměnit. Po pěkném protiútoku na konci poločasu jsme šli znovu do vedení. Druhý poločas jsme si už pohlídali a přidali další dvě branky.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
M. Žejdlík [-] - J. Štěrba [-] , T. Otava [-] , R. Holeš [-] , D. Okurka [-] (60. M. Boháč [-] ) , D. Holec [-] , M. Bureš [-] , P. Hamák [-] , J. Ptaszek [-] (79. J. Slováček [-] ) , V. Uchytil [-] , P. Veselský [-]

TJ Sokol Šebkovice
K. Klubal [-] - K. Rygl [-] , J. Uhlíř [-] , Z. Melán [-] (91. D. Volf [-] ) , Š. Dvořák [-] , L. Venhoda [-] , M. Rybka [-] , M. Pánek [-] (77. Z. Maule [-] ) , T. Kotačka [-] (91. M. Uhlíř [-] ) , M. Bartejs [-] (57. V. Říha [-] ) , V. Němec [-]

ŽK: 2. M. Žejdlík , 49. J. Ptaszek , 52. P. Veselský - 55. M. Bartejs . ČK: 92. P. Veselský .
Počet diváků: 142. Rozhodčí: BENEŠ Tomáš - ROSICKÝ Pavel, STRAKA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Martin Jícha
Tip experta: remíza

Remíza. Herálec by doma mohl se silnými Šebkovicemi uhrát alespoň bod.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích