0:2
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:00

9.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dukovany nestačily na Herálec


Branky


48. T. Otava , 78. R. Holeš
17

Hosté po přestávce dvakrát udeřili a slaví tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase branka nepadla

Oba týmy začaly poměrně aktivně, ale Holeš míč na spoluhráče neprotlačil a Černý se po standardních situacích neprosadil. Domácí hráli přes Jurdu, ale ani on se do šance nedostal. Poté hra upadla do letargie a diváci viděli velké množství nepřesností. Až v závěru poločasu přitlačili hosté na pilu a střídající Vašek byl od branky jen kousek. Poté ještě zatrnulo Křišťálovi, ale se Štěrbou si nakonec poradil.

Hosté po přestávce rozhodli

První branku přinesla hned první minuta druhého poločasu. Holeš posunul míč na Otavu, který se neukvapil a po zasekávačce křížnou bombou otevřel skóre - 0:1. Vyrovnat mohl Prokeš, ale Veselský na zadní tyči byl proti. Poté poslal Vašek do šance Štěrbu, ale ten brankovým skóre nepohnul. Po hodině hry střílel Matoušek, ale Kubica byl na místě. Ten se blýskl i proti Slavíkovi. V 80. minutě Holeš dostal pod tlak domácího gólmana, vzal mu míč a dopravil jej do sítě - 0:2.



Ohlasy k zápasu


SFK Dukovany 2001
Leoš Barák (asistent trenéra): Hráli jsme pouze 20 minut, ve kterých jsme si vytvořili náznaky šancí, bohužel jsme z toho nic nevyužili. Herálec nás po zásluze potrestal za chyby v druhém poločase. Zatím jeden z našich nejhorších výkonů.

TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): První venkovní tři body jsme doslova vydřeli. Zajímavý úvod z obou stran vystřídala hluchá pasáž, my jsme se nějakou dobu rovnali po nuceném střídání Černého. Poté se na obou stranách urodily zajímavé příležitosti ke skórování, ale před poločasem ještě gólově neudeřilo. Do důležitého vedení jsme se dostali ihned na začátku druhé půle. Dokázali jsme pak přečkat velice pasivní pasáž z naší strany bez úhony, opět nás podržel i gólman. Dukovany si počínaly jako my například v Bedřichově – zavřely nás, ale nic z toho. Druhá branka byla odměnou za poctivý výkon a odmakaný zápas nadoraz. Děkujeme fanouškům, kteří byli slyšet i v přesile.



Sestavy


SFK Dukovany 2001
M. Křišťál [-] - M. Kašík [-] , A. Dúcký [-] (67. T. Bořil [-] ) , T. Matoušek [-] , M. Slavík [-] , M. Fojtášek [-] (34. P. Furiš [-] ) , D. Viklický [-] , J. Jurda [-] , Z. Prokeš [-] , J. Chlup [-] , A. Dúcký [-]

TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - J. Slováček [-] , J. Štěrba [-] , J. Skála [-] , R. Holeš [-] , T. Otava [-] , V. Uchytil [-] , M. Bureš [-] , P. Hamák [-] , O. Černý [-] (24. M. Vašek [-] ) , P. Veselský [-]

ŽK: 65. A. Dúcký , 71. Z. Prokeš - 52. P. Veselský , 56. M. Vašek .
Počet diváků: 155. Rozhodčí: NOVÁK Kamil - ŠETEK Jiří, CIRHAN Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů