Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.09.2023 15:30

7.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Luka vezou z Velké Bíteše bod


Branky


17

Utkání, kde se vedení přelévalo ze strany na stranu, nakonec skočilo remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V 22. minutě hosté potrestali pasivitu domácího celku. Po ztrátě míče na polovině hřiště si Luka v poli vyměnila míč a nákopem na branku Pelána udeřila. Míč vypadl Pelánovi z ruky a pro nabíhajícího Miteva již nebyl problém svůj tým dostat do vedení - 0:1. Hosté v průběhu prvního poločasu několikrát domácí svatyni ohrozili hlavně ze standardních situací, avšak skóre se již do poločasu nezměnilo, ačkoliv závěr první půlky již patřil domácím – nejprve na centrovaný míč ideálně nedoskočil zcela volný Srba a střele Pokorného chyběla větší razance.

Hosté v závěru srovnali

Vstup do druhé půlky byl ze strany domácích diametrálně rozlišný oproti té první. Za tuto aktivitu byli odměněni vyrovnáním v 58. minutě Svobodou - 1:1. V aktivitě Velká Bíteš pokračovala i nadále a o deset minut později jsme skóre dokázala otočit, kdy se střelecky prosadil agilní Šimončič, který střelu uklidil do branky Luk - 2:1. Možností na zvýšení skóre měli domácí hned několik, avšak pokusy Šimončiče, Srby, Dvořáka, Pokorného a dalších hráčů za zády hostujícího brankáře neskončily, a tak přišla 83. minuta. K rohovému kopu se postavil dřívější hráč Velké Bíteše Urbánek, který míč poslal přímo z rohu až za záda Pelána a upravil tak konečné skóre - 2:2.

 

FC PBS Velká Bíteš / web



Ohlasy k zápasu


FC PBS Velká Bíteš B
Jiří Jelínek (trenér): První poločas jsme prohospodařili, chyběl nám pohyb a větší chuť se porvat o vítězství. Ve druhém jsme se zlepšili a myslím, že zasloušeně jsme zápas otočili a měli ještě další šance. Bohužel nás dnes stály tři body dva hloupé góly, které jsme inkasovali.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
SK Buwol-Metal Luka nad Jihlavou (web): Cennou remízu si odváží áčko z Velké Bíteše. Nejprve nás do vedení poslal Dimitar Mitev ve 22. minutě. Toto skóre vydrželo do poločasové přestávky. Po ní převzali otěže zápasu domácí a otočili průběh utkání na 2:1. Proti stál však v 83. minutě Jiří Urbánek, který dokázal skórovat přímo od rohového praporku a určil tak, že oba celky se rozejdou smírně 2:2.



Sestavy


FC PBS Velká Bíteš B
M. Pelán [-] - M. Šimončič [-] , T. Dvořák [-] (75. T. Jašek [-] ) , J. Jakeš [-] , M. Švanda [-] , J. Pokorný [-] (80. J. Hvězda [-] ) , T. Srba [-] , F. Svoboda [-] , P. Loup [-] , L. Pelikán [-] , O. Švanda [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
A. Prchal [-] - P. Čermák [-] , J. Uherek [-] , M. Jícha [-] , F. Zid [-] - P. Navrátil [-] , M. Zeman [-] (68. D. Horáček [-] ) , D. Mitev [-] (46. J. Urbánek [-] ) , M. Kolda [-] (68. O. Šabach [-] ) - L. Tuma [-] , R. Prchal [-]

ŽK: 22. T. Srba - 24. J. Uherek , 41. L. Tuma .
Počet diváků: 175. Rozhodčí: ŠIMEK Milan - MASOPUST Václav, RYŠÁNEK Zbyšek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích