Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 16:00

6.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náměšť vstřelila za poločas osm branek!


Branky


17

Po prvním poločase to v Budišově na kanonádu nevypadalo. Po přestávce se začaly dít neuvěřitelné věci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po půli nerozhodně

První poločas byl poměrně vyrovnaný, hosté si vypracovali dvě solidní příležitosti, ale ty neproměnili. Na druhé straně mohli jít do vedení domácí, ale Štolfa byl proti a do kabin se šlo bez branek.

Domácí po přestávce rozhodli

Lavinu náměšťských branek spustil v 53. minutě po rohovém kopu Tomek - 0:1. Za další čtyři minuty domácí chybovali v rozehrávce a na konci povedené akce byl hostující Dufek - 0:2. Po chvíli se v krátkém sledu dvakrát prosadil Rubák, který byl nejprve na konci hezké akce z levé strany hřiště a s domácím gólmanem si poradl i v další příležitosti - 0:4. V 68. minutě se podruhé v zápase trefil Tomek, který se i tentokrát trefil po rohovém kopu - 0:5. V 73. minutě se prosadil i Rybníček, který překonal Bajera střelou k tyči z přímého volného kopu - 0:6. Ten samý hráč přidal i další branku, když si našel odražený míč na hranici penalty a poslal ho do šibenice - 0:7. Konečnou podobu výsledku dal v 83. minutě Chadim, který byl na konci pěkné akce středem hřiště - 0:8.



Ohlasy k zápasu



FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
Jan Jabůrek (vedoucí): V prvním poločase jsme měli mírnou převahu, ale dvě velké příležitosti jsme nevyužili a domácí jednou vychytal Štolfa. Po přestávce nejprve opět hosté dvakrát neproměnili, až se v 53. minutě trefil po rohu Tomek a konečně zaslouženě otevřel skóre. Hned v zápětí šli hosté tři na jednoho a Dufek zvýšil. Když v 63. minutě během minuty dvakrát skóroval Rubák bylo rozhodnuto. Domácí konec zápasu odchodili a hosté si v exhibičním tempu s radostí zastříleli.



Sestavy


FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - M. Kolda [-] , T. Svoboda [-] (46. L. Horký [-] ) , P. Mucha [-] , V. Musil [-] , Z. Mucha [-] , T. Nováček [-] , M. Holubář [-] , R. Pavlatovský [-] (55. J. Kozuň [-] ) , R. Hrádek [-] (84. L. Votava [-] ) , S. Dušovský [-]

FC Náměšť nad Oslavou - Vícenice
A. Štolfa [-] - M. Veselý [-] , M. Homola [-] (87. L. Pěnčík [-] ) , M. Preisner [-] , J. Tomek [-] - M. Chadim [-] (87. T. Rabušic [-] ) , R. Bednář [-] (23. M. Štolfa [-] ) , Š. Rybníček [-] , J. Klíma [-] , R. Dufek [-] (68. A. Křivánek [-] ) - J. Rubák [-] (68. M. Matoušek [-] )

ŽK: 73. M. Kolda - 48. R. Dufek .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: ŠETEK Jiří - HANZL Daniel, DVOŘÁK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Martin Mužátko

Expert: Zdeněk Mucha
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích