M. Jungr 34.
T. Simandl 45. (p.)
M. Jungr 55.
3:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 16:30

4.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Želetava bere tři body


Branky


34. M. Jungr , 45. T. Simandl (p.) , 55. M. Jungr - 12. A. Dúcký
23

Želetava jede a má další tři body. Dukovany prohrály i druhý venkovní zápas v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Hosté začali velmi dobře a svůj aktivní výkon přetavili ve vedoucí branku, když se ve 12. minutě trefil Adam Dúcký - 0:1. Hostující plány zhatilo zbytečné vyloučení zkušeného Chlupa o sedm minut později. Od té doby se na hřišti spíše diskutovalo s nepřesným sudím Dvořákem. Domácí nakonec do přestávky skóre otočili, když se nejprve ve 34. minutě trefil mladíček Jungr - 1:1. V závěru prvního poločasu navíc domácí dostali možnost kopat pokutový kop, který Simandl proměnil - 2:1.

Domácí si vedení pohlídali

Na začátku druhého poločasu dostali stejnou možnost i hosté, ale hrdina okamžiku Partl Dúckého pokus zlikvidoval. V 55. minutě navíc po rychlém brejku přidal svoji druhou branku Jungr - 3:1. V závěrečných dvaceti minutách se po červené kartě pro Čurdu počet hráčů na travnaté ploše vyrovnal, hosté měli velký tlak, ale utkání se jim zdramatizovat nepovedlo.



Ohlasy k zápasu


Sokol Želetava
Aleš Pacas (trenér): Utkání hodně ovlivnilo brzké vyloučení. Utkání pak bylo zbytečně vyhrocené. Hosté se pak zatáhli a nešlo nám překonat jejich obranu. Naštěstí jsme do poločasu výsledek otočili. Na začátku druhého poločas chytil Partl hostujícímu Dúckemu pokutový kop a chvíli na to rozhodl utkání svým druhým gólem teprve patnáctiletý Jungr. Konec jsme si i přes vyloučení pohlídali.

SFK Dukovany 2001
Leoš Barák (asistent trenéra): Zápas zcela ovlivnilo za nás nesmyslné vyloučení Jirky Chlupa ve 20 minutě. V tu chvíli jsme vedli 1-0 a zdálo se, že máme hru pod kontrolou. Domácím se do nás nedařilo dostávat, bohužel vyloučení spustilo řadu nevolí, jak na hřišti, tak na lavičce. Místo toho aby se hrál kvalitní fotbal, tak veškerá pozornost byla upřena k hlavnímu sudímu. Další rána přišla když na nás byla nařízena penalta v 45. minutě. Do druhé půle jsme vstupovali s cílem utkání otočit v nás prospěch, protože jsme cítili že na to máme. Bohužel za stavu 2-1 pro domácí neproměnil Ducky penaltu. Poté jsme inkasovali z brejku gól na 3-1. V závěrečných dvaceti minutách se počet hráčů na hřišti vyrovnal a my si vytvořili velký tlak, ze kterého jsme bohužel nedokázali vstřelit gól. Po vyhoření v Náměšťi jsme dnes opět ukázali, že na to máme a věříme že výsledky přijdou. K rozhodčím se nerad vyjadřuji ale tady to zde jinak nejde, rozhodčí zásadně ovlivnil zápas, na čemž jsme se shodli i s domácími. Želetavě gratuluji k výbornému vstupu do sezóny.



Sestavy


Sokol Želetava
J. Partl [-] - T. Vrbka [-] (61. D. Cejpek [-] ) , F. Kasáček [-] , T. Simandl [-] , V. Čurda [-] , M. Homola [-] , M. Jungr [-] (75. V. Hekrdla [-] ) , M. Vrbka [-] (84. D. Hybner [-] ) , M. Jičínský [-] , A. Pacas [-] , Z. Dvořák [-] (46. J. Šrutka [-] )

SFK Dukovany 2001
O. Ošmera [-] - J. Chlup [-] , M. Kašík [-] , P. Furiš [-] (90. J. Jakub [-] ) , A. Dúcký [-] (87. J. Nahodil [-] ) , A. Dúcký [-] , T. Matoušek [-] , M. Fojtášek [-] , D. Viklický [-] , Z. Prokeš [-] , M. Holoubek [-]

ŽK: 6. M. Vrbka , 29. T. Simandl , 41. Z. Dvořák , 53. V. Čurda , 68. M. Homola - 45. O. Ošmera , 47. A. Dúcký , 47. A. Dúcký , 70. M. Holoubek , 73. Z. Prokeš . ČK: 70. V. Čurda - 19. J. Chlup .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: DVOŘÁK Miloš - GREGAR Daniel, ROSICKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Jakub Göth
Tip experta: remíza

Tady to vidím na dělbu bodů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích