Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.08.2023 16:30

3.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Bedřichově nerozhodně


Branky


19

Přestřelka skončila dělbou bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

V parném letním počasí první poločas příliš fotbalové krásy nenabídl. K vidění byl hlavně souboj mezi vápny. Domácí předvedli v úvodním dějství několik kombinačně pohledných akcí, které končily před pokutovým územím, protože se nedařilo do vápna dostat adresný centr, a když už se balón ve vápně objevil, hostující zadáci si s odvrácením brankové příležitosti buď dokázali poradit a nebo pro hostující branku neznamenal významnější nebezpečí. Ve třetí minutě hlavičkoval hlavou vedle Diviš po centru Neuwirtha. Deset minut na to trefil Homola tyč, a i kdyby mířil o deset centimetrů přesněji, branka by stejně kvůli ofsajdu neplatila. V první dvacetiminutovce ještě stojí za zmínku zakončení Tesaře. Hosté o sobě dali vědět až po půlhodině hry, ale se střelou ze standardní situace Šána neměl žádný problém. Jenže hned z dalšího útoku už kapituloval, protože se poprvé v zápase prosadil Švejda - 0:1.

 

Hosté v závěru srovnali

Po přestávce domácí trenér šáhl do sestavy, defenzivní linii vyztužil Marešem a na kraj zálohy poslal rychlonohého a důrazného Pavlíčka. Šest minut po pauze Homola srovnal a za dalších osm minut překlopil vedení na stranu domácích velmi agilní Pavlíček - 2:1. Čtvrt hodiny před koncem hosté ale srovnali po centru ze standardní situace a skrumáži před bankou - 2:2. Tři minuty před koncem ale z tlaku šli domácí přece jen znovu do vedení, když individuální kvalitu osvědčil do útoku vytažený Jakub Göth - 3:2. Jenže prakticky z protiútoku znovu Švejda po zmatcích ve vápně domácích výběru poslal míč kolem Šány podruhé v utkání do sítě - 3:3.

 

TJ Sokol Bedřichov / web



Ohlasy k zápasu



FC Budišov - Nárameč
Matěj Sedláček (hráč): Zápas dvou rozdílných poločasů. Remíza je spravedlivá. Nikdy v těchto komentářích nekomentuji výkony rozhodčích, dnes ale musím udělat výjimku. Oba týmy se shodli, že dnešní výkon hlavního rozhodčího byl velmi špatný. Snad se pan rozhodčí poučí z chyb a v příštím kole podá kvalitní výkon.



Sestavy


TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] (91. T. Bartoň [-] ) - D. Tesař [-] , M. Neuwirth [-] (60. J. Hruška [-] ) , V. Došek [-] , R. Diviš [-] , Š. Homola [-] (85. J. Mareš [-] ) , J. Vodička [-] , T. Pokorný [-] (46. V. Pavlíček [-] ) , L. Dvořáček [-] (46. P. Štěpánek [-] ) , J. Vorálek [-] , J. Göth [-]

FC Budišov - Nárameč
P. Bajer [-] - T. Nováček [-] , P. Švejda [-] , M. Holubář [-] , J. Večeřa [-] (93. V. Toufar [-] ) , M. Sedláček [-] , R. Pavlatovský [-] , R. Hrádek [-] , L. Horký [-] , S. Dušovský [-] (85. V. Zahrádka [-] ) , J. Dufek [-]

Počet diváků: 75. Rozhodčí: MYŠKA Roman - NEJEDLÝ Jakub, ZAMASTIL Ondřej.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Martin Mužátko

Expert: Patrik Furiš
Tip experta: výhra domácích

Více věřím domácím.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích