3:1
(2:1)
33. D. Mitev
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Herálec potvrdil roli favorita


Branky


18

Nováček soutěže z Luk započal svoji sezónu na půdě Herálce, který zápasem zpestřil víkendové oslavy. Níže si můžete přečíst fanouškovský report člena Raubýs Luka!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí po půli vedli

Na první kolo jedeme do Herálce, kde jsme byli naposledy před šesti lety. Připravujeme si menší nápis s tematicky laděnými doplňky oblečení. Herálec skončil loňskou sezónu na 3. místě, a tak se dal očekávat těžký (v našich očích vyrovnaný) soupeř.

Prvních 15 minut jsme odolávali celkem velkému tlaku, který domácí zúročili v 17. minutě, kdy nám dali první gól a následně ve 20. minutě se opakovala úplně stejná situace. Timing nahrávky mezi obranu se domácím velmi povedl a vedli 2:0. Ve 23. minutě je zraněn Matouš Kolda, pro kterého následně přijíždí sanitka. Velké zranění to naštěstí není. O deset minut později snižuje navrátilec Mitko. Na obou stranách je vidět několik dalších šancí, ale skóre se nemění.

Domácí si vedení pohlídali

Po přestávce dostáváme v 51. minutě třetí pohlavek a stav je tak 3:1. I přes další tlak jak na jednu, tak na druhou stranu, se výsledek nemění a z prvního zápasu si odvážíme bohužel prohru.

Co musíme pochválit, tak je výkon nového gólmana Adama Prchala, který toho ještě dost vychytal. Kromě těch prvních dvou obdržených gólů nepředvedli naši borci vůbec špatný výkon a věříme, že nám to tam začne padat za tři body.

Teď hodnocení toho méně fotbalového, ale taky důležitého.

Pivo: Rychtář 11° - 8/10
Klobása: Cigáro a klobása - 9,5/10
Atmosféra 7/10
Fans: 24 fanoušků hostů... cca 130 domácích

Pivko byla příjemná 11ka od Rychtáře, kde se teda domácí výčepák propracoval od skla, přes bílý kelimek až na klasický průhledný. Pohoštění bylo sváteční a jak cigáro, tak i klobása byly výborný. Okurka, zelí, papričky jako příloha se jen tak někde nevidí. Snad je to v Herálci standard a nebylo to jen kvůli výročí. Půl bodu strženo za cigáro, které o poločase došlo. Jen tak dál.

Atmosféra mohla být lepší, nejeli jsme na 100%, což je škoda, ale vždy je nějaký prostor na zlepšení. Trochu k tomu přispěl i výkon na hřišti. Domácí se prezentovali vlajkou a bubnem. Při jejich počtu a oslavě 70 let založení klubu mohli být určitě více slyšet.

Zajímavosti: Jedna bába povídala, že z Herálce pochází Standa Tecl. Pletla se. je z toho druhého Herálce.
A v sestavě Herálce můžete vidět Romana Holeše, což je bratr Tomáše Holeše, který hraje za SK Slavia Praha.

 

Petr Bednářský



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Herálec
Lucie Peňázová (vedoucí): Nečekali jsme jednoduchý zápas, což se jen potvrdilo. Těžko jsme se v úvodu dostávali přes pozorně bránící blok. Klíčový byl zákrok Kubicy, který udržel bezbrankový stav a o chvíli později jsme vedli o dvě branky. Obdržený gól byl z kategorie zbytečných, nebyli jsme dostatečně zajištěni proti propadnutí balonu při výkopu. První půle byla určitě oproti té druhé zajímavější, velký podíl na tom měla třetí vstřelená branka, po které jsme hru uklidnili. Škoda pár slibně se rozvíjejících akcí, kdy jsme šli do brejku, ale zkazili předfinální přihrávku. Tři body jsme si zasloužili, soupeř však podal sympatický výkon a bude pro soutěž osvěžením. Stejně tak jeho fanoušci, kteří společně s našimi vytvořili krásnou fotbalovou kulisu.

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
Martin Žatečka (trenér): Domácí vyhráli zaslouženě. Těch příležitosti ke skórování měli vice. Nás několikrát podržel Adam v bráně. Kaňkou na zápase je zranění Matouše Koldy, kterého musela odvézt sanitka. Podle prvotních vyšetření by to naštěstí nemělo být nic vážného.



Sestavy


TJ Sokol Herálec
D. Kubica [-] - R. Holeš [-] (80. M. Vašek [-] ) , D. Holec [-] (88. M. Kučera [-] ) , M. Boháč [-] , J. Skála [-] , V. Uchytil [-] (78. J. Štěrba [-] ) , T. Otava [-] , P. Hamák [-] , P. Veselský [-] , O. Černý [-] , M. Zobač [-]

SK BUWOL METAL Luka n.Jihl.
A. Prchal [-] - Š. Kreigsmann [-] , D. Mitev [-] (80. L. Vařejka [-] ) , F. Zid [-] (85. O. Petr [-] ) , J. Uherek [-] (80. K. Kostka [-] ) , M. Kolda [-] (23. R. Prchal [-] ) , P. Navrátil [-] , P. Čermák [-] , P. Číhal [-] , M. Jícha [-] , J. Urbánek [-]

ŽK: 49. T. Otava , 81. O. Černý - 30. F. Zid , 66. D. Mitev , 75. P. Čermák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: HANZL Daniel - ŽALOUDEK Patrik, KYLAR Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích