0:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.08.2023 16:30

2.kolo, Vysočina | 1.A třída sk. B, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V Koutech rozhodl Tesař


Branky


18

V Koutech vidělo 120 diváků jedinou branku z kopačky hostujícího Tesaře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté po půli vedli

Po čtvrthodině hry domácí nastřelili břevno a dorážku z ofsajdu lapil Šána. Stejná situaci až na nastřelení brankové konstrukce se opakovala o tři minuty později. Po půlhodině hry nemířil mezi tři tyče hlavou Parma. Šest minut před koncem se v dobré příležitosti zastřeloval Došek, aby hned z dalšího útoku dal základ vedoucí a jak se později ukázalo, také vítězné brance. Vystihl kličku domácího brankáře, posunul míč na Diviše, který ho přesměroval ještě do lepšího postavení Tesařovi, který rozvlnil síť - 0:1.

Hosté si vedení pohlídali

Pět minut po pauze hlavička Paiskra mířila v jasné pozici mimo bránu a stejně si v koncovce vedl i Tesař po centru Homoly. Krajní ryšavý záložník ve službách Bedřichova o pět minut později vyzval do gólové zteče Doška, ale ani ten branku nepřidal. Největší šanci druhé půle měli po hodině hry po závaru Došek (trefil tyč) a následně z další dorážky ještě Tesař, který míč pro změnu poslal na břevno. V hektickém závěru už si hosté vítězství pohlídali a připisují do tabulky první tři body a čisté konto k tomu.

 

TJ Sokol Bedřichov / web

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kouty
Petr Munduch (trenér): Úvod sezóny nabídl pohledný fotbal z obou stran. Soupeř byl na začátku aktivnější, ale byli jsme na to připraveni a postupem času se hra srovnala. Velká škoda je naší hrubky před přestávkou, když jsme dostali branku. Ve druhé půli jsme měli více ze hry, ale nedali jsme branku ani z velkých šancí. Je to škoda, protože minimálně na remízu jsme měli.

TJ Sokol Bedřichov
Daniel Tesař (hráč): Takové vítězství jsme přesně potřebovali. Kouty nám nedali nic zadarmo, bylo to hodně soubojové utkání, ale dokázali jsme se přizpůsobit. Jen škoda, že jsme nepřidali druhou branku. Došan po hodině hry napálil míč do tyče a já pak do břevna. Teď nás čeká domácí zápas, kde musíme bodový import potvrdit.



Sestavy


TJ Sokol Kouty
L. Stýblo [-] - F. Bulant [-] (84. F. Neuman [-] ) , M. Nestrojil [-] (57. F. Salák [-] ) , M. Semrád [-] (76. V. Navrátil [-] ) , F. Coufal [-] , L. Paiskr [-] (76. M. Mašek [-] ) , J. Roušar [-] , M. Parma [-] , J. Havelka [-] , J. Růžička [-] (57. D. Stejskal [-] ) , M. Vrzal [-]

TJ Sokol Bedřichov
P. Šána [-] - V. Došek [-] (86. P. Štěpánek [-] ) , M. Neuwirth [-] (79. T. Pokorný [-] ) , R. Diviš [-] , D. Tesař [-] , Š. Homola [-] , J. Mareš [-] , J. Vodička [-] , J. Vorálek [-] (62. V. Pavlíček [-] ) , L. Dvořáček [-] , J. Göth [-]

ŽK: 22. M. Vrzal , 75. M. Semrád - 19. L. Dvořáček , 70. D. Tesař .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: CHROMÝ Karel - CHROMÝ Karel, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu, Fotograf, Sponzor, Vedení klubu, Předseda klubu, Funkcionář - SK Slavice | Vysočina | Třebíč

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů