3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.11.2023 18:00

1.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice ovládly šlágr kola a stáhly ztrátu na vedoucí Kuřim na pouhé tři body - FOTO


Branky


31. M. Pokorný , 63. M. Pokorný (p.) , 68. J. Stara - 46. O. Ullmann
4

Páteční večer patřil tomu nejlepšímu v krajském přeboru, do Boskovic (2. místo) přijela Kuřim (1. místo). 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Naši borci do utkání vstoupili aktivně a tlačili se do střeleckých pozic, byli to však domácí, kteří měli první velkou šanci, když Pokorný trefil na brankové čáře obránce Bartoše. Skóre zápasu otevřel Pokorný, když nejlépe zareagoval na odraženou střelu, 1:0. Druhá polovina první půle vyzněla o něco lépe pro naše borce. Šance měli Motyčka s Koreňem, ale ani jeden z nich nedokázal zamířit přesně. Vyrovnání přišlo v poslední minutě poločasu. Na krásný centr Rolinka si naběhl Motyčka, je však nutno přiznat, že tento gól měl k regulérnosti daleko, když jeden z našich hráčů zahrál před dosažením branky rukou, 1:1.

Vstup do druhého dějství vyšel výrazně lépe soupeři. Nevypracovali si sice množství šancí, ale územní převaha byla patrná. V 62. minutě se na levé straně uvolnil křídelník domácích předložil míč na vápno Novákovi a ten opět nastřelil Bartoše, bohužel však do pravé ruky, penalta - červená - gól, 2:1. Od tohoto momentu už to bylo pro naše borce hodně složité. O to víc když po dalším rychlém brejku zvýšil Stara, 3:1. Kuřimáci mohli snížit z kopačky Rolinka, ale gólman domácích předvedl nevídaný zákrok a vytáhl míč na tyč.

Report: FC Kuřim


Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Do zápasu s Kuřimí jsme šli s pokorou a respektem k soupeři. Věděli jsme, že pokud chceme vyhrát, tak musí všichni podat výkon na 120%. První poločas měl velmi vysoké tempo. Do první veliké šance se dostal domácí Hlaváček, ale netrefil míč ideálně. další obrovskou šanci měl Honza Stara po chybě hostující obrany, ale netrefil míč ideálně. Hosté byli nebezpeční ze standardek a vytvářeli si nepříjemné závary, které jsme dokázali zneškodnit. Po půl hodině hry jsme šli do vedení, kdy Milda Pokorný dorazil odražený míč od tyče do prázdné branky. Ve 4.minutě nastavení přišlo vyrovnání ze standardky, kdy nám hostující hráč plácnul míč rukou do branky. Gól byl nepochopitelně uznaný, ale museli jsme se s tím porvat ve zbytku zápasu. Druhý poločas jsme začínali mít uzemní převahu a hostující obrana propadala čím dal častěji. Po jednom z našich brejku střílel do prázdné branky Honza Novák, ale míč letící do odkryté branky zastavil hostující obránce. Kopala se penalta a Kuřim šla do 10. Milda Pokorný penaltu proměnil. Za dalších 5 minut postupoval Milda z boku na bránu a předložil míč před prázdnou branku Starovi a během chvilky jsme vedli o 2 góly. V 80. minutě nás podržel Jindra Bednář, když střelu zpoza vápna vytáhl na tyčku. Ve zbytku zápasu už se nic nestalo a tak bereme další domácí výhru.

FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): Musím pogratulovat soupeři k vítězství, které si zcela zasloužil. Celý zápas se hrál za hustého deště na umělé trávě menších rozměrů, proto bylo už před utkáním jasné, že vyhraje to mužstvo, které do toho dá větší srdíčko. Hráči Boskovic na nás navíc byli velice dobře takticky připraveni a dokázali eliminovat naše silné stránky. Celý zápas jsme zaostávali v rychlosti, pohybu, nasazení, bojovnosti a individuálních herních činnostech. Zápas podzimu se nám nepovedl a vyzněl herně i výsledkově pro domácí. My se musíme nachystat na příští týden na Spartu.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - D. Sychra [-] , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] (90. J. Kazda [-] ) , L. Sychra [-] (74. J. Odehnal [-] ) , M. Pokorný [-] (74. J. Minx [-] ) , J. Fadrný [-] , J. Novák [-] , M. Stříž [-] , L. Marek [-] , J. Stara [-]

FC Kuřim
M. Lošťák [-] - V. Bárta [-] , A. Rolinek [-] (82. J. Obůrka [-] ) , O. Ullmann [-] (83. F. Vlček [-] ) , J. Motyčka [-] (72. A. Dabó [-] ) , D. Koreň [-] , L. Šťastný [-] , M. Pitel [-] (82. T. Kupský [-] ) , A. Bartoš [-] , P. Halouzka [-] , D. Petřík [-]

ŽK: 47. J. Bednář , 73. M. Pokorný , 85. J. Novák , 87. R. Hlaváček , 91. J. Odehnal - 70. V. Bárta , 75. L. Šťastný , 80. A. Rolinek , 87. A. Dabó , 89. T. Kupský . ČK: 62. A. Bartoš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Rosa Ondřej - HŘIB Daniel, WENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Jiří Šťavík
Tip experta: výhra hostů

Oba týmy dají gól ale výhra hostů (myslím si, že v této sezóně jsou jasný favorit na postup).

Tip: výhra domácích