Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.10.2023 15:30

10.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Morenda vyprovodila Pohořelice pěti brankami - FOTO


Branky


6

V minulém kole si Morenda v Boskovicích dala prakticky dvě polovlastní branky a odvezla si čtyřgólovou nadílku. Když v šesté minutě sobotního zápasu s nováčkem z Pohořelic domácí podobně darovali hostům vedení, leckdo už to zase viděl černě. Ale tentokrát bylo všechno jinak.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věděli jsme, že na hřišti dnešního našeho soupeře se nebude hrát pohledný fotbal. Bavili jsme o tom, že tento zápas bude zejména o soubojích a o týmové pracovitosti a že zápas můžou rozhodnout standardní situace. Do utkání jsme vstoupili celkem slušně. Podařilo se nám již v 6. minutě po lehkovážnosti domácí obrany vstřelit gól. Autorem byl Adam Fiala, který si dobře načasoval špatně odehraný míč hlavou domácího stopera a obešel i gólmana, 0:1. Po tomto okamžiku jsme víceméně měli zápas pod kontrolou a domácí nepouštěli do výrazných šancí. Jednobrankové vedení jsme však do poločasu neudrželi. Běžela 27. minuta, kdy domácí jednoduchým nákopem překonali naši obranu a zřejmě nejrychlejší a zároveň nejlepší hráč domácích svou příležitost nezahodil, 1:1.

Do druhého poločasu jsme šli s cílem pokračovat v pozorné hře a být aktivní. O osudu utkání rozhodlo dvojí  dobré střídání domácích. Do hry se dostal domácí navrátilec ze zahraničí a po pár minutách pobytu na hřišti vstřelil hlavou po dobře rozehraném rohovém kopu rozdílovou branku, 65. minuta, 2:1. Po dalších dvou minutách už to bylo 3:1, kdy se nám ke vší smůle zranil gólman. V této fázi, kdy se utkání se naše hra totálně rozpadla a domácí si zápas mohli užívat. V 77. a 78. minutě přidali ještě dvě branky do zcela otevřené obrany. 

Report: TJ Sokol Pohořelice



Ohlasy k zápasu


SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Spokojený jsem, to ano, ale musím taky vidět, že jsme zase dostali hloupý gól, i když jsme si říkali, že na tohle si musíme dávat pozor. Takže jsme zbytečně prohrávali 0:1. Naštěstí jsme to do poločasu zvládli vyrovnat a za druhou půlku musím klukům poděkovat. Začátek sice byl ještě takový vlažný, ale myslím si, že hlavním zlomem bylo to dvojí střídání. Bylo pak vidět, jak za tím kluci šli a že chtějí vyhrát, což nakonec vyšlo. V předchozích zápasech jsme měli velké problémy s proměňováním šancí. Na tréninku střelbu trénujeme, dáváme krásné góly, vymetáme šibenice a až teď jsme to konečně přenesli do zápasu. Doufám, že tak budeme pokračovat dál.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Dobře rozehrané venkovní utkání jsme nezvládli z mnoha důvodů. Nejzásadnější je touha nebo umění vyhrávat osobní souboje a týmová pracovitost. Na této úrovni jsou tyto činnosti automaticky očekávané. Do 65. minuty by nikdo na tribuně neočekával, že utkání skončí takovým brankovým rozdílem. O zápasu rozhodla standardní situace. V týdnu se budeme znovu k těmto věcem vracet a rozhodně budu chtít slyšet vysvětlení našich hráčů. I přes zranění klíčových hráčů si musíme poradit.



Sestavy


SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] - L. Gruber [-] , O. Kubík [-] , M. Drenka [-] , S. Čus [-] - D. Baránek [-] (60. M. Šembera [-] ) , L. Matyska [-] (82. R. Suchomel [-] ) , V. Čech [-] , M. Essuon [-] , D. Marcinov [-] (60. D. Síleš [-] ) - D. Abdulai [-] (82. L. Roštínský [-] ) -

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] (71. T. Kalivoda [-] ) - F. Kříž [-] (46. R. Manuel [-] ) , J. Šimša [-] (71. Z. Matoušek [-] ) , T. Kůra [-] , R. Beníček [-] - J. Landšperský [-] , R. Koch [-] - B. Lang [-] , P. Hron [-] , A. Fiala [-] , D. Yatsyna [-]

ŽK: 68. D. Síleš - 55. T. Kůra , 63. J. Šimša , 71. R. Kroupa .
Počet diváků: 88. Rozhodčí: BURGR Štěpán - WEISS Michal, DADÁK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Patrik Hron
Tip experta: výhra hostů

Doufám, že si jedeme pro vítězství, soupeře neznám.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích