Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2023 15:30

9.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Boskovice si s přehledem poradily s Morendou


Branky


4

Na přední příčky krajského přeboru Boskovice chtějí útočit i letos a v podstatě se jim to daří. Po čtvrtečním vítězství ve vloženém 14. kole 1:0 nad Pohořelicemi jsou aktuálně třetí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil 0:0 a více spokojenosti s tímto výsledkem mohlo být v domácím táboře. Morenda měla hru v moci, prosazovala se přesnou kombinací a vypracovala si nejméně tři gólové šance. Bohužel, žádnou z nich neproměnila.

Po přestávce to vypadalo, že v podobném duchu se zápas bude vyvíjet dál. Jenže v 55. minutě Tom Fiala nedosáhl na centr z rohového kopu a na zadní tyči hlavičkou otevřel skóre domácí kapitán Jiří Fadrný. To ještě nemuselo být rozhodující. O patnáct minut později chtěl náš gólman po malé domů udělat kličku atakujícímu Romanu Hlaváčkovi, ale ten ji vystihl, míč vypíchl a pohodlně přidal druhý gól. Boskovice jsou dost zkušený tým na to, aby téhle nabídky využil a koncovku si nejen pohlídal, ale přidal i dva góly.

Report: SK Moravská Slavia Brno



Ohlasy k zápasu


FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): S Moravskou Slavií jsme chtěli navázat výsledkově na čtvrteční výhru a to se nám povedlo. První poločas byl herně vyrovnaný a moc šancí nebylo ani na jedné straně, i když hosté měli na začátku zápasu dvakrát hodně blízko ke vstřelení gólu. Druhý poločas jsme se herně zvedli a po jednom z rohů jsme dali na 1:0. Hosté mohli vzápětí vyrovnat ale nebyli přesní v zakončení. V 70. minutě vstřelil gól Hlaváček po naší pěkné akci ze strany. O pět minut později jsme proměnili penaltu Pokorným a bylo po zápase. V poslední minutě zvýšil Cichra na 4:0 po krásné střele zpoza vápna do šibenice. Morenda nehrála vůbec špatně a v některých částí zápasu jsme s nimi měli velké problémy, ale nakonec jsme zápas zvládli.

SK Moravská Slavia Brno
Aleš Schuster (trenér): Po první půlce jsme byli s předvedenou hrou spokojení. Byli jsme určitě lepší, měli jsme lepší mezihru, snažili jsme se hrát kombinačně po zemi a vycházelo nám to. Dostávali jsme se do šanci, ale nedali jsme s nich ani gól. Do druhé půlky jsme nastoupili, s tím že budeme hrát podobně a že oni to budou muset postupně otevřít, protože určitě doma budou chtít vyhrát. Bohužel jsme dostali dva laciné a zbytečné góly a bylo po zápase. Do té doby jsme určitě byli lepším týmem a kdyby to skončilo 0:0, tak bych po zápase říkal, že jsme ztratili dva body. Nakonec to vypadá na debakl a když to někdo neviděl a přečte si výsledek, tak nad námi mávne rukou. Ale výsledek určitě neodpovídá průběhu hry a je to pro nás krutý.



Sestavy


FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - D. Sychra [-] (46. A. Všianský [-] ) , V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , L. Sychra [-] (85. M. Najer [-] ) , F. Sychra [-] (68. L. Marek [-] ) , J. Odehnal [-] (78. J. Minx [-] ) , M. Pokorný [-] (78. J. Kazda [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , R. Klepáček [-]

SK Moravská Slavia Brno
T. Fiala [-] - L. Gruber [-] , O. Havelka [-] , M. Drenka [-] , S. Čus [-] (77. L. Suchý [-] ) , O. Kubík [-] - L. Matyska [-] (77. D. Marcinov [-] ) , D. Baránek [-] , L. Roštínský [-] (68. V. Čech [-] ) , M. Essuon [-] - D. Abdulai [-]

ŽK: 72. M. Pokorný - 36. L. Roštínský .
Počet diváků: 165. Rozhodčí: Jelínek Lukáš - KUBEC Radek, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Petr Florián

Expert: Tomáš Šebela
Tip experta: remíza

Bojovný zápas který nebude mít vítěze.