0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:00

8.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Ráječku diváci branku neviděli, Boskovice odjíždí s bodem - FOTO


Branky


5

Domácím borcům se v probíhající sezóně příliš nedaří, tímto výsledkem prodloužilo sérii, kde čeká na vítězství už na čtyři utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V neděli 24. 9. 2023 se v rámci 8. kola Krajského přeboru odehrálo okresní derby mezi naším A mužstvem a A týmem FC Boskovice-Letovice. A ač šlo o utkání týmů z opačných pólů tabulky, tak bylo od počátku jasné, že půjde o vyrovnané utkání, ve kterém bude rozhodovat jedna využitá šance. A tak se hra odehrávala spíše od vápna po vápno a nenabízela žádné velké šance, i přesto, že měli domácí o trochu více ze hry. Za zmínku tak v prvním poločase stojí jen roh hostů, který Ondřej Paděra rozehrál na krátko hráči hostů sbíhajícímu z malého vápna, ten posunul míč nahoru, kde nabíhal nikým nehlídaný hráč a zakončoval ale kousek nad bránu. A tak oba brankáři museli vytáhnout pouze zákroky z kategorie “běžných” a do šaten se šlo za stavu 0:0.

Ve druhém poločase se hra ještě více vyrovnala. Naše mužstvo těžilo z týmové hry a hosté využívali svých individuálních kvalit a souhry. V celém utkání stojí za zmínku snad jen tři akce, jedna na straně našeho A týmu a dvě od hostujícího Jana Nováka. Nejprve hráč hostí Jan Novák po chybě v naší obraně střílel těsně nad. Poté se hra přelévala ze strany na stranu, až se do šance dostali také naši hráči. A to konkrétně Jakub Tenora, který hlavou směřoval míč do sítě, bohužel ale hostující brankář Jindřich Bednář vytáhl stejně kvalitní zákrok jako zakončení Tenory a dokázal konečky prstů vytáhnout míč na tyč. Čas druhého poločasu ubíhal, až se k centru dostali Boskovičtí, ale Jan Novák z těžké pozice nedokázal míč srazit do sítě. Do konce utkání už se žádná šance, která by stála za zmínku, neodehrála. A tak se oba týmy podělily o body.

REPORT: SK Olympia Ráječko



Ohlasy k zápasu


SK Olympia Ráječko
Jiří Huška (trenér): Věděli jsme o silných stránkách Boskovic, což je rychlý přechod do útoku přes rychlá křídla a standardní situace. Musím říct, že až na pár vyjímek jsme si s tím dokázali poradit. V prvním poločase jsme byli lepším týmem a to díky dobrému pohybu a velkému nasazení. Více jsme drželi balón, kombinovali a vytvořili si pár zajímavých situací v šestnáctce Boskovic. Druhý poločas byl už více vyrovnaný a hra se odehrávala spíše mezi šestnáctkami. My jsme si vytvořili opět několik zajímavých situací a jednu stoprocentní příležitost, při které Boskovice podržel skvělým zákrokem brankář. Boskovice si v závěru vytvořili několik závarů v naší šestnáctce a po jednom z rohů nastřelili břevno. Remíza je vzhledem k průběhu zápasu zasloužená. Kluky musím pochválit za to, jak zápas odmakali a většina z nich si sáhla úplně na dno. Ale je potřeba tyto výkony opakovat. Jen tak můžeme být úspěšní a budeme získávat body.

FC Boskovice - Letovice
Jiří Fadrný (hráč): Do Ráječka jsme jeli s tím, že chceme potvrdit dobré psychické a hlavně střelecké rozpoložení. To střelecké se nám bohužel nepovedlo. V prvním poločase se nám moc nevedla kombinace, i přesto jsme si vypracovali 3 gólové šance, které měl Roman Hlaváček. Domácí hrozili zejména ze standardek a dvakrát moc nechybělo k tomu, aby míč skončil v síti. Do kabin se šlo za stavu 0:0. Do druhého poločasu jsme chtěli zlepšit kombinaci a hlavně pohyb bez míče. To se nám dařilo, ale šance nepřicházely. Naopak na druhé straně mohli domácí vstřelit gól po centru ze strany po krásné hlavičce Tenory. Náš gólman Jindra Bednář předvedl zákrok, za který by se nemuseli stydět ani gólmani v anglické lize a udržel čisté konto. Od této velké šance domácích jsme převzali iniciativu a začali jsme si vytvářet šance. Tu největší měl po chybě domácího gólmana na kopačce Jenda Novák, ale přestřelil téměř odkrytou branku. Poté přicházely spíše pološance, které jsme nedokázali vyřešit a když jsme nedokázali dát gól ani z poslední velké šance z rohu, kdy jsme trefili břevno, tak zápas dospěl, pro nás opět, do remízy. Teď nás čekají v příštím týdnu 2 domácí zápasy, které chceme zvládnout za plný počet bodů



Sestavy


SK Olympia Ráječko
D. Juran [-] - T. Štafa [-] (73. M. Morkus [-] ) , J. Morkus [-] , D. Bartoš [-] , L. Žáček [-] , J. Horáček [-] , P. Lidmila [-] , J. Tenora [-] (73. M. Sehnal [-] ) , J. Pačovský [-] (85. F. Michna [-] ) , J. Holík [-] , M. Maňoušek [-]

FC Boskovice - Letovice
J. Bednář [-] - V. Cichra [-] , R. Hlaváček [-] , L. Sychra [-] (67. D. Sychra [-] ) , L. Marek [-] , F. Sychra [-] (67. M. Najer [-] ) , O. Paděra [-] , J. Fadrný [-] , J. Novák [-] , R. Klepáček [-] , J. Stara [-] (83. M. Pokorný [-] )

ŽK: 38. J. Holík , 67. J. Morkus - 18. L. Marek .
Počet diváků: 485. Rozhodčí: Kučera Josef - DADÁK David, KUBEC Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Jan Štreit
Tip experta: remíza

Domácí budou doma nepříjemným soupeřem pro favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích