Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:00

7.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kunštát si připsal první porážku, fotbalisté Krumvíře nadělovali - FOTO


5

Jednoznačně šlágr 7. kola se odehrál v Kunštátu, kam přijeli fotbalisté Krumvíře.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Do utkání o druhé místo soutěže domácí nastoupili až příliš zakřiknutě, jakoby formu z předchozích kol nechali před zápasem v šatně. Krumvíř se dostával jednoduše do zakončení a od začátku si vytvářel brankové příležitost. V 7. minutě tu třetí využil po centru Michny hlavou Přichystal. Domácí neustále zkoušeli jednoduché míče za obranu, ale ty nebyly přesné, nebo je hostující obrana s brankářem Doležalem s přehledem sbírala. Ve 24. minutě naopak přišla kolmice na rychlonohého Ondrouška, který udělal kličku brankáři Loukotovi. Už se zdálo, že nebude úspěšná, ale domácí gólman míč neudržel na rukavici a tak mohl Ondroušek pohodlně zblízka uklidit míč do prázdné brány, poločas skončil výsledkem 0:2.

Ve druhém dějství Csaplárova past nesklapla, i když k tomu možná v úvodní minutě nebylo daleko. Jenže domácí útočník z dobré pozice minul odkrytou bránu, hosté si uvědomili vážnost situace a opět přidali na tempu, vytvářeli si dál brankové příležitosti. Všem střelcům zůstala brána zamknutá, kromě tento den fenomenálního Ondrouška. Ten přidal v druhé půli další tři branky a byl k domácím nemilosrdný. Jestli v jiných zápasech nebyl produktivní, v Kunštátu ukázal, jak skvělým útočníkem je. V závěru přišlo v řadách Krumvíře k prostřídání, na hřišti dostali své úvodní šance v dospělém fotbale patnáctiletí Bžoněk s Brychtou a nevedli si vůbec špatně. Domácí se přesto nadechli, během deseti minut si vypracovali hned čtyři velice slibné šance. Ze dvou z nich se jim podařilo skóre zmírnit, přesto pachuť z vysoké prohry zůstala na domácí půdě. Do Krumvíře naopak hosté vezou třetí venkovní výhru, díky které se vyhoupli na druhé místo v soutěži.

REPORT: SK Krumvíř


Ohlasy k zápasu


FK Kunštát
Vladan Horák (trenér): Naše první mužstvo doma neinkasovalo pět gólů snad více jak 12 let. I proto je pro nás výsledek zápasu o průběžné druhé místo v tabulce velkým šokem. V týdnu jsme řešili u hráčů několik viróz a zranění, ale ani na to se nemůžeme vymlouvat. Soupeř z Krumvíře vyhrál zcela zaslouženě, byl na všech postech lepší než my. Snad s výjimkou brankáře, protože ten náš ještě několik dalších šancí hostů pochytal. Vedení 2:0 jsme Krumvíři darovali. Hosté byli na zápas výborně připraveni, věděli co chtějí hrát a eliminovali naše silné stránky. Po změně stran Krumvíř do naší nefungující defenzivy gólově navyšovala. Ke cti je nám alespoň to, že jsme se zápas snažili dohrát do konce. V závěru jsme korigovali dvěma góly a další dvě úplně vyložené šance jsme neproměnili.




Sestavy


FK Kunštát
I. Loukota [-] - M. Štencl [-] , T. Gracias [-] (66. J. Baňa [-] ) , R. Zeman [-] , V. Bezděk [-] , D. Macko [-] , M. Janíček [-] (89. Z. Staněk [-] ) , J. Konečný [-] (66. T. Adámek [-] ) , T. Videman [-] (46. M. Zlatníček [-] ) , T. Bělehrádek [-] , D. Hanák [-] (82. R. Janků [-] )

Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , L. Košulič [-] , L. Kobylka [-] , J. Borovička [-] - D. Michna [-] , P. Hoša [-] , O. Přichystal [-] , D. Jankůj [-] (75. D. Bžoněk [-] ) - T. Ondroušek [-] (80. K. Brychta [-] ) , R. Němeček [-] (69. C. Balaci [-] ) -

ŽK: 34. D. Macko - 22. O. Přichystal , 78. P. Hoša , 84. L. Košulič .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Šenkýř Petr - HOLÍK Jiří, HANÁK Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Florián

Expert: Jan Doležel
Tip experta: výhra domácích

Kunštát dle mého názoru patří mezi top týmy soutěže, což potvrzuje a doma si body s těžkým soupeřem ponechá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích