Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Obrat proti Bystrci řídil Košulič


5

Domácí borci z Krumvíře přivítali ve svém stánku tým Bystrce, který se pyšní kvalitní defenzívou. I přesto utkání nabídlo celkem pět branek a rozhodovalo se až v samém závěru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

REPORT PŘIPRAVUJEME



Ohlasy k zápasu


Sokol Krumvíř
Radim Heča (trenér): K utkání s Bystrcí jsme v prvním poločase přistoupili velmi laxně, špatně jsme dostupovali hráče, byli všude pozdě a soupeř nás také potrestal a šel do jednobrankového vedení. Jinak moc šancí první poločas nenabídl a obě mužstva se snažila spíše držet balon. Do druhého poločasu jsme nastoupili jako jiné mužstvo, změnili přístup, dodržovali určené pokyny, podařilo se nám v závaru šestnáctky po rohovém kopu vyrovnat Lubou Košuličem a zápas nakonec zvládli otočit, kdy v 87. minutě po krásném pasu Košuliče rozhodl nekompromisním zakončením Ondra Přichystal.

FC Dosta Bystrc-Kníničky
Roman Kotol (trenér): Z naší strany jednoznačně lepší 1. poločas, kdy jsme si vypracovali další tři velké šance, které jsme neproměnili, (2x J.Urban + 1x akce 3 na 1 obránce) Branku jsme dali po dobrém zisku míče J. Bílý a L. Hansl střílel do prázdné branky. Neproměnění příležitostí nás stály 3 body. Ve druhém poločase se nám nedařilo držet míč, ztrácely jsme zbytečně míče a sami jsme se dostávali pod tlak domácích , kteří si vytvářeli standardní situace. Po jednom rohu nám míč propadl až na zadní tyč, nedokázali jsme dostat do bezpečí a odražený míč si zpracoval a střelou na zadní tyč srovnal na 1:1 Košulič. Druhou branku jsme dostali po rychlém protiútoku, při autu jsme nedokázali pokryt hráče, který se uvolnil a přízemní centr na zadní tyč dával hráč do prázdné branky. Po RK jsme srovnali hlavou na 2:2. Na 3:2 jsme dostali úplně zbytečně po ztrátě v šestnáctce domácích, nákop za obranu a rychlý protiútok. Celkově špatný výkon ve 2.poločase a nedůslednost v zakončení v 1.poločase.



Sestavy


Sokol Krumvíř
A. Doležal [-] - T. Drápal [-] , J. Borovička [-] , L. Kobylka [-] , L. Košulič [-] - O. Luskač [-] (57. P. Hoša [-] ) , T. Bravenec [-] (57. P. Plevač [-] ) , R. Němeček [-] (80. D. Bžoněk [-] ) , D. Michna [-] - O. Přichystal [-] (93. J. Krakovič [-] ) , T. Ondroušek [-] -

FC Dosta Bystrc-Kníničky
M. Nahodil [-] - J. Solanský [-] , J. Urban [-] , J. Bílý [-] (87. B. Ryšavý [-] ) , C. Williams [-] , T. Němec [-] (80. D. Dlouhý [-] ) , O. Pelc [-] , M. Kratochvíl [-] , V. Kocman [-] , L. Hansl [-] , M. Hába [-]

ŽK: 60. P. Hoša , 81. P. Plevač .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Kučera Josef - VAŠÍK Michael, LAZAR Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Bohuslav Lang
Tip experta: výhra domácích

Bude to boj, ale Krumvíř doma vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza