2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.09.2023 16:30

6.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po bojovném výkonu si Lednice připisuje první výhru proti nováčkovi z Pohořelic - FOTO


Branky


23. P. Mach , 85. T. Pálka
5

Domácí hráči přivítali na svém hřišti nováčka soutěže z Pohořelic né v úplně dobrém rozpoložení, kdy stále čekali na první výhru v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
I přes řadu absencí a s dorostenci na lavičce jsme utkání zahájili velmi dobře. Bohužel jsme opět neproměnili několik slibných šancí a pokutový kop. Naštěstí krásnou hlavičkou otevřel skóre ve 23. minutě Mach. V prvním poločase mělo naše mužstvo více ze hry i více šancí.

Ve druhé měli hosté častěji míč na svých kopačkách, ale naši branku výrazně neohrozili. V obraně vynikal zejména výborný Osička. Utkání rozhodnul po skvělé individuální akci ještě ne šestnáctiletého Martina Veverky v 85. minutě Pálka. Jsme rádi za tři body. Po dohodě klubů se zápas odehrál jako 2. kolo Poháru JMKFS, takže vítězství zároveň znamená postup Moravanu do jarního čtvrtfinále poháru. Utkání výborně řídila trojice mladých slovenských rozhodčí.

REPORT: TJ Moravan Lednice


Chtěli jsme navázat výsledkově na předešlou výhru. To se však nepovedlo. A to i přesto, že jsme věděli, že domácí Lednice není v optimální situaci. Od začátku utkání jsme působili rozpačitě a to na všech postech. Svým přístupem, nebojovností, nekoncentrovaností jsme pouštěli domácí do šancí. Vyvrcholením byla penalta, kterému předcházela ztráta uprostřed hřiště, kdy si náš hráč šlápl na míč. Poté přišla další chyba naší obrany a následný faul našeho brankáře. Pokutový kop však chytil. Místo, aby nás tato situace nakopla, inkasovali jsme gól, kdy jsme nechali domácího hráče snadno odcentrovat z naší levé strany. Dlouhý vysoký centr špatně vyhodnotil náš gólman a zcela osamocený lednický hráč usměrnil míč hlavou do brány, 1:0. Po této brance se hra postupně přesouvala na polovinu domácích, avšak se nám branku do poločasu vstřelit nepodařilo.

Do 2. poločasu jsme posílili střed hřiště a začali aktivně dobývat domácí bránu. Domácí zodpovědně bránili a hrozili z ojedinělých breaků. Naše hra končila před šestnáctkou soupeře a i přes optický tlak jsme téměř domácího brankáře neohrozili. V 85. minutě jsme inkasovali druhou branku, kdy se domácí prosadili právě po jednom z breaků, 2:0.

REPORT: TJ Sokol Pohořelice





Ohlasy k zápasu


TJ Moravan Lednice
Miroslav Fobl (trenér): Prvních třicet minut jsme odehráli velice slušně. Dominovali jsme, ale podařilo se nám dát pouze jeden gól. Ani další neproměněná penalta nám nevzala vítr z plachet. Ale od 30. minuty jsme přestali. S aktivitou, pohybem, nabídkou, sebedůvěrou. Prostě se vším! Ani poločasová přestávka nám nepomohla a naprosto nepochopitelně jsme pokračovali v ustrašeném a bojácném výkonu až do posledních minut, kdy nás uklidnil krásnou akcí a přihrávkou před prázdnou bránu Veverka. Zápas neměl parametry kvalitního utkání, ale konečně jsme prolomili smůlu a doufám, že do dalšího zápasu nastoupíme v mnohem lepším rozpoložení.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Nemůžu upřít snahu našich hráčů, ale takhle se o body nehraje. Fotbal bolí, je to dřina a bez týmovosti, bojovnosti, nasazení , zodpovědnosti a touhy vyhrát dlouhodobě vítězit nejde. Dnes jsme prohráli dvakrát. Tímto zápasem jsme vypadli i z poháru Jihomoravského kraje.



Sestavy


TJ Moravan Lednice
L. Prokop [-] - T. Pálka [-] , Y. Brovchenko [-] , M. Krmíček [-] (65. K. Lucký [-] ) , P. Mach [-] (90. L. Vala [-] ) , T. Wolgemuth [-] , L. Hovězák [-] (80. M. Veverka [-] ) , O. Osička [-] , Z. Očenášek [-] , J. Ferby [-] , M. Ruber [-]

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - J. Landšperský [-] (69. A. Fiala [-] ) , B. Lang [-] , P. Hron [-] , F. Vedral [-] , R. Koch [-] , Z. Matoušek [-] (46. J. Zbránek [-] ) , T. Kůra [-] , D. Yatsyna [-] , R. Beníček [-] , Z. Petrásek [-]

ŽK: 15. M. Rychetský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: ANTOŽI Radovan - FARKAŠ Marek, ŠTOFIK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Bohuslav Lang
Tip experta: výhra hostů

Dle mého názoru máme aktuálně lepší a kvalitnější tým. Když soupeře nepodceníme, máme velkou šanci vyhrát. Doufám, že si odvezeme první body z venku a že to budou 3 vítězný.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích