Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.08.2023 10:15

2.kolo, Jihomoravský | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kuřim přivítala nováčka debaklem - FOTO


Branky


18. P. Svoboda , 42. P. Svoboda , 45. P. Musil , 68. O. Ullmann , 69. O. Ullmann , 87. P. Musil , 91. P. Musil
9

Podzimní část soutěže se konečně naplno rozjela, v úvodním kole přivítal jeden s aspirantů na postup nováčka soutěže z Pohořelic.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Od začátku jsme chtěli hrát aktivně, ale domácí nás svou vlastní aktivitou přehrávali. V 18. minutě jsme inkasovali první gól, který padl po centru z naší levé strany, kdy míč přeletěl našeho stopera i beka a od domácího hráče se míč odrazil zpět na malé vápno, kde jej s jistotou uklidil do brány zřejmě nejlepší hráč zápasu Svoboda. Nejspíš první střela na bránu. Ve 42. minutě jsme inkasovali druhou branku, kdy jsme svým nedůrazem nechali snadno odcentrovat z naší pravé strany a útočník Svoboda do vzdálenějšího rohu branky. Aby toho nebylo do přestávky dost, domácí po rychlé kombinaci na naší pravé straně krásným centrem našli domácího hráče mezi našimi dvěma stopery a Musil trefil hlavou v ideálním náběhu a nedal našemu golmanovi šanci. Do kabin se tak odcházelo za stavu 3:0.

Po přestávce jsme zvýšili aktivitu, hra se vyrovnala. Dostali jsme se i do velice slibné šance na snížení, avšak zakončení nebylo dostatečně důrazné a domácí golman si s tímto pokusem poradil. Bohužel v 68. minutě jsme po dlouhém auto do malého vápna dostali čtvrtý gól. Tohle si měla naše obrana v čele s golmanem pohlídat. Po této brance již hráči Kuřimi dominovali a dostávali se rychlými brejky do přečíslení a do dalších šancí, ze kterým vitěžili ještě tři branky. První zápas pro nás byl výrazným varováním. Určitě nejsme zvyklí se prezentovat tímto najivním a odevzdaným fotbalem. Máme týden na to, abychom se na domácím hřišti pokusili zvítězit a napravit tuto hořkou zkušenost, řekl po utkání lodivod Pohořelic.



Ohlasy k zápasu


FC Kuřim
Libor Kučera (trenér): V prvním utkání krajského přeboru k nám zavítal nováček z Pohořelic. Jak už to tak v úvodním kole bývá, utkání bylo z naší strany lehce nervózní s velkým počtem ztrát. Vázla nám především kombinační hra. Paradoxně jsme šli do kabin s výsledkem 3:0 po gólech Svobody a Musila. Opět se ukázalo, jak jsou oba pro tuto soutěž rozdílovými hráči. Pro hosty byl tento výsledek krutý. Druhý poločas už nás zdobila lehkost v kombinaci a zakončení. Přenesli jsme do utkání i některé nacvičené prvky z tréninku a výsledkem bylo skóre 7:0. S výsledkem musíme být tedy nad míru spokojeni.

TJ Sokol Pohořelice
Zdeněk Matoušek (trenér): Do Kuřimi jsme se těšili, i když jsme věděli, že nejsme v úplně dobrém rozpoložení a to zejména z důvodu zranění, která ovlivnila i celou letní přípravu. Domácí zvítězili zcela zaslouženě!



Sestavy


FC Kuřim
A. Smrčka [-] - M. Malý [-] (60. F. Vlček [-] ) , J. Pluháček [-] , A. Rolinek [-] , P. Musil [-] , P. Svoboda [-] , D. Koreň [-] (60. O. Ullmann [-] ) , J. Pospíšil [-] (60. P. Halouzka [-] ) , M. Pitel [-] , A. Bartoš [-] , D. Petřík [-] (71. I. Kostrůnek [-] )

TJ Sokol Pohořelice
M. Rychetský [-] - J. Landšperský [-] , B. Lang [-] , M. Ševčík [-] , P. Hron [-] , F. Vedral [-] , R. Koch [-] (33. Z. Petrásek [-] ) , T. Kůra [-] , R. Manuel [-] , J. Šimša [-] (56. J. Zbránek [-] ) , R. Beníček [-]

ŽK: 65. J. Pluháček .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: RYBA Jakub - BURGR Štěpán, ŠENKÝŘ Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Florián

Expert: Petr Svoboda
Tip experta: výhra domácích

Chceme se letos pokusit o postup a chceme to v prvním kole dát jasně najevo.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích