Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 13:30

1.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úspěšný výjezd Rozhovic do Svratouchu


Branky


6

Hostující Rozhovice si výjezd do Svratouchu užily i se svými fanoušky, kteří s nimi cestovali společně autobusem. A přes několik sporných situací si na zpáteční cestu přibalily zasloužené 3 body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po 20. minutách hotovo

Rozhovice vstoupily do utkání aktivně a už v 6. minutě se dostaly do vedení, když se prosadil Jakub Vaško. Hned ve 14. minutě zvyšoval pro hosty Filip Novák. Ten samý hráč o pár minut později přidal další zásah, když krásnou střelou zvýšil na 0:3. Jednalo se už o jeho 12. branku v sezoně. Svratouch se s výsledkem nehodlal jen tak smířit, ale do příležitostí se dostával jenom sporadicky. V závěru poločasu přidali hosté ještě jednu branku, která vyvolala u domácích velkou vlnu nevole. Podle nich totiž hostující Josef Mudruňka dopravil míč do sítě rukou. Názor rozhodčího se i přes hlasité protesty změnit nepodařilo, branku uznal, a tak se šlo do kabin za stavu 0:4.

 

Ani po snížení se drama nekonalo

Svratouch utkání nezabalil a v 54. minutě snížil brankou Michala Obrovského. Na těžkém terénu se ale žádné drama nekonalo. Hosté kontrolovali utkání a spoléhali na rychlé protiútoky. Po jednom z nich se prosadil v 84. minutě Jiří Pekař, který podle domácích stál v době přihrávky v jasném ofsajdu. Praporek rozhodčího zůstal ovšem dole a na tabuli svítilo už 1:5. Poslední změnu skóre zařídil svým druhým gólem v utkání Jakub Vaško, kterého poslal do brejku Serhii Pieies. 1:6

 

Rozhovice po úspěšném výjezdu přezimují na 2. místě s pěti bodovou ztrátou na vedoucí Stolany.  



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Svratouch
Martin Pavlík, trenér: Soupeř byl lepší a vyhrál zaslouženě. Některé z branek byly z mého pohledu neregulérní a výsledek bohužel neodpovídá tomu, co se odehrálo na hřišti. Celkově musíme být s 9. místem na podzim spokojeni. Po katastrofálním začátku soutěže, jsme se postupně zvedli.

SK Rozhovice
David Stejskal, trenér: Cílem posledního utkání, které se hrálo na velmi těžkém terénu, bylo potvrdit už tak povedený podzim. Zápas jsme velmi dobře rozehráli a po 20. minutách vedli o tři branky. V druhém poločase došlo k menšímu polevení v koncentraci. Soupeř dokázal snížit, ale žádné drama jsme nepřipustili a v závěru přidali další 2 góly. Skvělý týmový výkon odehraný s chutí. Pochvalu si zaslouží celý tým. Možná je škoda, že podzim končí. Poděkování patří také početné skupině fanoušků, která s námi cestovala. Mohli si tak užit zápas i zpáteční cestu autobusem.



Sestavy


TJ Sokol Svratouch
D. Kašpar [-] - J. Gregor [-] , M. Šebek [-] , J. Kaplan [-] , M. Hanskut [-] , M. Obrovský [-] , J. Jelínek [-] , M. Pavlík [-] , M. Černý [-] (12. M. Kapitán [-] ) , O. Pavlík [-] , F. Fiala [-]

SK Rozhovice
M. Barva [-] - F. Novák [-] , F. Holeček [-] (51. J. Holý [-] ) , S. Pieies [-] , V. Fedor [-] , Z. Kopp [-] , J. Vaško [-] , J. Mudruňka [-] (47. D. Valenta [-] ) , M. Holub [-] , D. Stejskal [-] (81. J. Pekař [-] ) , D. Dvořák [-]

ŽK: 43. M. Pavlík , 46. J. Kaplan , 46. J. Gregor , 61. F. Fiala - 67. F. Novák , 70. Z. Kopp , 72. D. Valenta .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Čapek Jan - PECINA Zdeněk, PETR Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Milan Rázek

Expert: Miroslav Hluchník
Tip experta: remíza

Těžký zápas ve Svratouchu. Vzhledem k postavení Rozhovic v tabulce bych si přál, aby získaly maximálně bod. Ale je to spíše přání, než tip.