Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stolany si s chutí zastřílely. Hattrick si připsali Vácha s Kopeckým


Branky


5

Domácím Řečanům se letos výsledkově nedaří a aktuálně okupují poslední místo tabulky. Nic na tom nezměnilo ani utkání s vedoucím celkem I.B třídy. Stolany si v utkání došly pro hladké vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

4 góly během 10 minut a bylo hotovo

Po čtvrt hodině hry nic nenasvědčovalo tomu, že by diváci v Řečanech měli už v první půli vidět 6 branek. Domácí se totiž v úvodu utkání hostům dokázali vyrovnat. Stolany jsou ale letos mimořádně efektivní, což potvrdil v 18. minutě Radek Meduna, který se prosadil utaženou střelou na zadní tyč. Potom co v 26. minutě zvyšoval Jan Vácha na rozdíl dvou branek a o 4 minuty později krásně z voleje upravil na 0:3, bylo prakticky hotovo. Rozhozeným Řečanům přidal hned vzápětí další políček kapitán hostů David Tesař, poté co si po centru z rohového kopu našel míč na zadní tyči a hlavou ho doklepl za brankovou čáru. V 36. minutě už to bylo 0:5, když se prosadil z hranice vápna Jiří Kopecký. Domácím se pak do poločasu podařilo alespoň snížit gólem Adama Vančury. 1:5.

 

Vácha - Kopecký hattrick

Za rozhodnutého stavu se druhý poločas ani jeden z týmů nikam moc nehnal. Stolany si ale i přesto ještě třemi zásahy zpestřily střelecké odpoledne.  V 59. minutě zkompletoval svůj hattrick skvěle hrající Jan Vácha. A do konce utkání ho dalšími dvěma zásahy dorovnal Jiří Kopecký. Útočné duo Vácha - Kopecký si tak v zápase připsalo 6 přesných zásahů.



Ohlasy k zápasu



SK Stolany
Miroslav Hluchník, trenér: V utkáních prvního s posledním mají všichni představu snadného vítězství, ale realita bývá mnohdy jiná. Před utkáním jsme apelovali na tým, aby hodil za hlavu papírové předpoklady a soupeře nepodcenil. To se povedlo, hráči přistoupili k utkání zodpovědně. Myslím si, že gólem na 3-0 jsme domácí definitivně zlomili. Úspěšný podzim budeme chtít zakončit vítězně v posledním utkání doma.



Sestavy


SK Řečany nad Labem 1920
D. Cincibus [-] - D. Munzar [-] (46. P. Linhart [-] ) , M. Wiesner [-] , A. Vančura [-] , J. Rajnet [-] (75. Z. Hrbek [-] ) , M. Moravec [-] , V. Novotný [-] , A. Svoboda [-] , R. Krejčík [-] , R. Moravec [-] , O. Matoušek [-]

SK Stolany
J. Plíšek [-] - J. Lištván [-] , P. Kratochvíl [-] (40. D. Pouč [-] ) , J. Vácha [-] , D. Tesař [-] , L. Kostka [-] , J. Kopecký [-] , P. Jirásek [-] , R. Meduna [-] , T. Vávra [-] , F. Růžička [-] (74. M. Hluchník [-] )

ŽK: 14. A. Svoboda , 58. M. Moravec - 58. D. Tesař .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTANCEL Miroslav - ZEMAN Josef, ZBUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:50
Milan Rázek

Expert: Roman Hendrych
Tip experta: výhra hostů

Řečany budou bojovat, ale na rozjeté Stolany to nebude stačit.