2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.10.2023 14:00

13.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Choltice po měsíci zase vítězně


Branky


62. P. Marek , 76. A. Tichý
5

Choltice prolomily čtyř zápasovou šňůru bez bodu a poskočily na 4. místo. Hostující Svratouch se dlouho držel, zejména díky brankáři Davidu Kašparovi. Nakonec však odchází s prázdnou po brankách Přemysla Marka a Adama Tichého.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šancí na 5 gólů a nic z toho

I přesto, že domácí začali aktivně, tak si první vážnější šance vytvořili hosté. Svratouch měl do 10. minuty hned tři slibné příležitosti, které ovšem neproměnil. Od 15. minuty už se potom hrálo převážně na branku hostí. Choltice diktovaly tempo hry, ale nedařilo se jim prolomit obranný val Svratouchu v jehož čele stál brankář David Kašpar. Ten hned několikrát v první půli vytáhl parádní zákrok, a tak se šlo do kabin za nerozhodného stavu 0:0.

 

Druhá půle patřila domácím

Druhá půlka probíhala prakticky stejně jako větší část prvního poločasu. Choltice se snažily strhnout aktivní hrou vedení na svou stranu, což se jim ale dlouho nedařilo. Až v 62. minutě rozjeli akci, v které stoper domácích svojí přihrávkou vysunul krajního obránce. Ten ze strany odcentroval a odražený míč poslal z hranice vápna za záda hostujícího brankáře Přemysl Marek. 1:0. V 76. minutě domácí přidali i druhou branku. V přečíslení 3 na 2 si vyměnil Adam Tichý míč s krajním záložníkem a zvyšoval na 2:0. V 85. minutě mohli ještě hráči Svratouchu korigovat výsledek, ale trefili pouze horní tyč.

 

Choltice se po 4 porážkách v řadě opět radují z vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Choltice
Ladislav Vašíček, trenér: Celý zápas byl v naší režii. Bohužel se nám dlouho nedařilo proměňovat šance. Výborně zachytal brankář hostí a až v druhé půlce se nám podařilo prolomit hostující obranu. Chtěl bych pochválit celý tým za bojovnost, díky které se nám podařilo vyhrát.

TJ Sokol Svratouch
Martin Pavlík, trenér: Na Cholticích bylo vidět, že po 4 porážkách v řadě chtějí zase vyhrát. My jsme do 10. minuty bohužel neproměnili 3 šance. Potom už otěže utkání převzali domácí. Zejména v druhém poločase nás přehráli a došli si pro 3 body. Spoustu šancí ještě vychytal náš brankář David Kašpar.



Sestavy


TJ Slavoj Choltice
M. Vašíček [-] - M. Filip [-] (74. F. Novotný [-] ) , R. Kuropata [-] , A. Tomič [-] , L. Heblík [-] , A. Tichý [-] , J. Hutla [-] , F. Barták [-] , J. Kohoutek [-] , M. Tiler [-] , P. Marek [-]

TJ Sokol Svratouch
D. Kašpar [-] - J. Gregor [-] , M. Šebek [-] , J. Kaplan [-] , M. Hanskut [-] , M. Obrovský [-] , J. Jelínek [-] , M. Pavlík [-] (84. P. Mazourek [-] ) , F. Kyncl [-] , M. Černý [-] , F. Fiala [-] (77. P. Matoušek [-] )

ŽK: 57. J. Gregor .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ujec Jiří - OLAJOS Viliam, NEKVAPIL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2023 11:56

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2023 14:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2023 08:50
Milan Rázek

Expert: Roman Hendrych
Tip experta: výhra domácích

Tipuji výhru Choltic, protože mají teď dlouhou sérii bez vítězství. Myslím si, že na Svratouch nastoupí a vyhrají.