1:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 15:30

12.kolo, Pardubický | 1.B třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Hrochově Týnci si museli diváci na branky počkat až do samotného závěru


Branky


6

Utkání Hrochova Týnce s Opatovicemi nad Labem dle předpokladů nenabídlo žádné gólové hody. Nezaujatý fanoušek tak mohl ocenit hlavně nasazení obou mužstev, a nakonec i drama v podobě dvou branek, které padly v samotném závěru. Na vyrovnávací branku přihrál patnáctiletý Jiří Černohubý mladší.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opatrný první poločas

K utkání s aktuálně druhým týmem tabulky přistoupili domácí hráči Hrochova Týnce obezřetně a soupeře nepouštěli do vážnějších šancí. Stejně tak hosté z Opatovic nad Labem, kteří v této sezoně spoléhají zejména na výbornou obranu, domácím mnoho nedovolili. I přesto, že se hrálo ve slušném tempu, tak vyrovnaný první poločas žádný gól nepřinesl.

 

Vyrovnání v závěru zařídil patnáctiletý Černohubý

Ve druhém poločase přeci jenom hosté z Opatovic začali mít více ze hry a snažili se strhnout utkání na svou stranu. Veškerá útočná snaha obou týmů ale končila neúspěšně. Když už to vypadalo, že se diváci žádné branky nedočkají, tak se v 83. minutě prosadil po krásné akci domácích krajní záložník Šimon Velínský. Vedení si ovšem domácí moc dlouho neužili. Po minutě na hřišti připravil přesným centrem gólovou příležitost patnáctiletý Jiří Černohubý mladší, Jiří Dujsík šancí nepohrdl a v 85. minutě srovnal na konečných 1:1.



Ohlasy k zápasu


Hrochův Týnec
Roman Malý, trenér: První poločas byl vyrovnaný. Po pauze už měli více ze hry hosté z Opatovic, kteří prokazovali svoji kvalitu. My jsme celé utkání pozorně bránili ale bohužel máme dlouhodobý problém s proměňováním šancí. V 83. minutě jsme se po pěkné akci ujali vedení, ale soupeř hned v 85. minutě vyrovnal. Každopádně bod proti silnému soupeři bereme.

AFK Opatovice n. L.
Jiří Vondřejc, trenér/vedoucí mužstva: Zápas byl poplatný končící podzimní sezóně. Byl plný nepřesností ale nepostrádal nasazení a tempo. Rozuzlení přišlo až v samém závěru, kdy domácí šli do vedení a nám se podařilo Jirkou Dujsikem o pět minut později vyrovnat. Pikantností je, že na vyrovnávací branku milimetrovým centrem nahrával Jirka Černohubý ml. ve svých 15 letech.



Sestavy


Hrochův Týnec
R. Pouč [-] - J. Unger [-] (63. R. Havlíček [-] ) , J. Douda [-] (86. O. Vašák [-] ) , P. Magušin [-] , J. Vágner [-] , Š. Velinský [-] , F. Řeháček [-] (69. Š. Stoklasa [-] ) , M. Friček [-] , J. Unger [-] , J. Bystroň [-] , S. Kovaliv [-]

AFK Opatovice n. L.
P. Hampl [-] - M. Pech [-] (76. M. Janoška [-] ) , V. Jičínský [-] , V. Práchenský? [-] (88. D. Danihelka [-] ) , F. Klouček [-] (90. J. Pokorný [-] ) , J. Richter [-] , P. Lexman [-] (84. J. Černohubý [-] ) , O. Haupt [-] , M. Rubák [-] , T. Perůžek [-] , J. Dujsík [-]

ŽK: 37. J. Unger , 57. F. Řeháček , 61. M. Friček , 68. J. Bystroň .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: Čapek Jan - VOLNÝ Bohuslav, SVĚDIROH Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:50

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:55

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 08:58

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:18

Tip: výhra domácích