Rozhovice po trpělivém výkonu zdolaly Choltice


Branky


6

Před slušnou diváckou kulisou proti sobě nastoupili přímí konkurenti v tabulce. Souboj dvou ambiciózních týmů rozhodly Rozhovice v druhém poločase a posunuly se už na druhou příčku tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Hostující Choltice chtěly v tomto utkání zastavit výsledkový propad z posledních týdnů. Proti doma neporaženým Rozhovicím to byl ale těžký úkol. V prvním poločase bylo patrné, že ani jeden z týmů nechce udělat chybu a mírná převaha domácích ke změně skóre nevedla.

 

Druhá půle v režii domácích

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivněji a za svou snahu byli po zásluze odměněni. První branku utkání vstřelil v 49. minutě Denis Dvořák. K radosti domácích fanoušků pak zvyšoval v 65. minutě Jakub Vaško už na 2:0. Hosté však nesložili zbraně a již o dvě minuty později dokázali kontrovat, když snížil Adam Tichý. Klid na kopačky Rozhovic vrátil Filip Novák, který v 76. minutě upravil výsledek na konečných 3:1.

 

Choltice si po skvělém začátku soutěže připsaly 4 porážku v řadě. Naopak Rozhovice stoupají tabulkou a už jsou druzí.



Ohlasy k zápasu


SK Rozhovice
David Stejskal, trenér: Utkání s konkurentem v tabulce jsme po trpělivém výkonu zvládli zaslouženě za 3 body. V prvním poločase jsme měli sice optickou převahu, ale špatně jsme řešili finální situace. V druhém poločase jsme přidali na aktivitě, kvalitě a důrazu v zakončení. Díky čemuž se nám podařilo vstřelit 3 branky. Poděkování patří hráčům a také početné návštěvě diváků.




Počet diváků: 120. Rozhodčí: STÁREK Jiří - ČECH Karel, ZBUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:50

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 15:55

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 08:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 21:18

Tip: výhra domácích