Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2023 15:30

11.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Csaplárova past klapla! Moravská Třebová senzačně otočila zápas


Branky


6

V nedělním fotbalovém souboji mezi týmy Svitavy B a Moravská Třebová nakonec zvítěřili hosté. Zápas nabídl v prvním poločase rychlý vývoj, přičemž Svitavy si vybudovaly dvougólový náskok. Druhá půle však přinesla obrat, kdy Moravská Třebová dokázala vyrovnat a nakonec se radovat z vítězství.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pikovský Kristián otevřel skóre

První poločas zápasu mezi Svitavy B a Moravskou Třebovou byl poznamenán rychlým tempem a dramatickými momenty. Domácí tým z Svitav se ujal vedení, když ve 6. minutě skóroval Kristián Pikovský. Rychlými protiútoky a precizním nahráváním se Svitavy dostaly do nadějného vedení. Ve 30. minutě přidal druhý gól Dominik Svoboda, a zdálo se, že Svitavy mají utkání pevně ve svých rukou. Ovšem do druhého poločasu odcházeli s vedením 2:0 a vypadalo to na jasnou výhru domácího týmu.

Otočka hostů

Druhý poločas nabídl dramatický obrat, který v sobě ukrýval všechny ingredience fotbalového souboje. Třeba Třebová zahájila svou vzpouru proti vedení Svitav. Michal Smékal snížil v 54. minutě, a to byl začátek náporu hostujícího týmu. V 63. minutě se na tabuli objevil další gól, tentokrát z kopaček Jana Lexmaula, a najednou bylo srovnáno 2:2. Moravská Třebová nepolevila a pokračovala v tlaku, což se vyplatilo ve 78. minutě, kdy Jan Lexmaul zkompletoval obrat. Svitavy se snažily vrátit do hry, ale hostující obrana a brankáři si pohlídali zbylé šance. K závěrečnému hvizdu rozhodčího tak svítilo skóre 2:3 na straně hostů, kteří si odváželi tři body. Svitavy si musí odnést ponaučení z tohoto zápasu, kde první poločas byl výborný, ale druhý jim unikl.



Ohlasy k zápasu


TJ Svitavy B
Miloslav Ovad, hráč: Dnešní zápas byl náročný a ukázal, že proti kvalitnímu soupeři nemáme prostor pro chyby. V prvním poločase jsme dokázali hrát náš styl, rychlý fotbal a vedení 2:0 bylo pěkným odrazem naší práce. Bohužel v druhém poločase jsme ztratili koncentraci a naše hra se zkomplikovala. Musíme se poučit a pracovat na udržení vedení do konce zápasu.

SKP Slovan Moravská Třebová
Michal Smékal, hráč: Zápasy s týmem Svitavy B vždy patří k těm náročným, a dnešní zápas nebyl výjimkou. První poločas nebyl pro nás ideální, ale druhý poločas jsme dokázali změnit v náš prospěch. Klíčovým okamžikem bylo rychlé vyrovnání a následné dokončení obratu. Celý tým odvedl skvělou práci a zaslouženě jsme si odvezli tři body z tohoto náročného zápasu.



Sestavy


TJ Svitavy B
F. Tesař [-] - Š. Mauer [-] , J. Špička [-] , J. Vraspír [-] , J. Tůma [-] , M. Ryšavý [-] , D. Svoboda [-] (46. D. Juřík [-] ) , M. Brázda [-] , J. Škáva [-] (76. M. Fisheriuk [-] ) , M. Ovad [-] (78. M. Chalupník [-] ) , K. Pikovský [-] (70. R. Brand [-] )

SKP Slovan Moravská Třebová
M. Schreiber [-] - J. Schütz [-] , P. Bubela [-] , J. Žouželka [-] - J. Lexmaul [-] , J. Škrabal [-] (90. J. Dudáš [-] ) , K. Kolář [-] (64. P. Bambušek [-] ) , Š. Václavek [-] , M. Smékal [-] , M. Šmerda [-] - P. Lexman [-] -

ŽK: 18. M. Ryšavý , 23. M. Brázda , 60. J. Špička , 66. D. Juřík , 90. J. Tůma - 22. J. Škrabal , 53. Š. Václavek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Lukášek Jiří - STOLÍN Václav, FRANK Vojtěch.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 20:39

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2023 13:47

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:43

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 16:24

Tip: remíza