1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Divoký začátek zápasu přinesl nakonec nerozhodný stav


Branky


6

Fotbalový zápas mezi týmy Polička a Dolní Újezd byl v neděli plný vzrušení a bojovného ducha. Oba týmy předvedly dobře zorganizovaný fotbal a přes rychlé góly na obou stranách utkání skončilo remízou 1:1. Vzájemné šance a snaha o vítězství byly znát po celý zápas, a i když se bodový zisk nerozdělil, fanoušci byli svědky kvalitního fotbalu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

2 rychlé góly v prvních 10 minutách? To se fanouškům líbí

První poločas tohoto utkání mezi týmy Polička a Dolní Újezd se nesl ve znamení rychlého a vyrovnaného fotbalu. Domácí Polička zahájila zápas skvěle a už v páté minutě se ujala vedení. Marek Leinweber se stal hrdinou domácího publika, když proměnil svou šanci ve skvělou branku a poslal Poličku do vedení 1:0. Nicméně, hostující tým Dolní Újezd se nevzdal a brzy odpověděl. Pavel Fulík v desáté minutě potěšil své spoluhráče a vyrovnal na 1:1. Tento rychlý gólový obrat ukázal, že utkání bude plné akce a boje. Oba týmy pokračovaly ve snaze o zisk vedení, a první poločas byl plný šancí na obou stranách. Oba brankáři museli být stále na pozoru, aby udrželi skóre vyrovnané. První poločas tak skončil nerozhodně 1:1, a to i přes veškeré úsilí týmů.

 

Taktický druhý poločas

Druhý poločas začal s oběma týmy stále motivovanými získat tři body za vítězství. Hosté z Dolního Újezdu zvýšili svou aktivitu a začali mít více balónu, což způsobilo určitý tlak na domácí obranu. Avšak, i když měli několik slibných příležitostí, hráči Dolního Újezdu se střelecky neprosadili a několikrát narazili na brankové tyče. Domácí Polička se snažila reagovat a zlepšit svou ofenzivu, ale hostující obrana byla pevná a nepustila je k žádným nebezpečným šancím. Druhý poločas přinesl i několik divácky atraktivních momentů, ale brankové síťky zůstaly nedotčené. Nakonec se utkání mezi Poličkou a Dolním Újezdem skončilo nerozhodně 1:1. I když si oba týmy vytvořily své šance na vítězství, bod za remízu byl nakonec spravedlivým výsledkem pro tento bojovný zápas. Oba týmy mohou být spokojeny s výkonem svých hráčů, ačkoli výsledek zůstal nerozhodným.



Ohlasy k zápasu


SK Polička
Martin Pavliš, hráč: Začátek utkání nám vyšel, dali jsme první branku. Hostům se podařilo brzo vyrovnat. Bohužel se nám opět zranili další 2 hráči, což ovlivnilo další průběh utkání. Ve druhé půli po jedné velké šanci na každé straně, takže remíze je spravedlivá.

TJ Sokol Dolní Újezd
Petr Fran, hráč: Utkání v Poličce pro nás nezačalo dobře a brzy jsme prohrávali. Podařilo se nám vyrovnat Fulíkem. Zbytek prvního poločasu byl vyrovnaný. Druhý poločas přinesl naši zvýšenou aktivitu, ale nastřelili jsme pouze břevno domácí branky. Bod z venkovního zápasu bereme, i šance získat body tři byla.



Sestavy


SK Polička
J. Ehrenberger [-] - P. Zahoran [-] (75. P. Velecký [-] ) , J. Komínek [-] (58. Š. Krejčí [-] ) , M. Mazel [-] , M. Leinweber [-] (79. M. Stejskal [-] ) , V. Klein [-] , R. Netolický [-] (27. L. Boháček [-] ) , J. Mužík [-] , M. Vondra [-] , K. Moravec [-] , M. Pavliš [-]

TJ Sokol Dolní Újezd
J. Pravec [-] - L. Jireček [-] , P. Frank [-] , M. Nadvorník [-] , R. Mandlík [-] , P. Fulík [-] , L. Novotný [-] (85. M. Jireček [-] ) , V. Paclík [-] (67. J. Renza [-] ) , P. Drahoš [-] , P. Dvořák [-] , J. Rejman [-]

ŽK: 64. V. Klein , 88. M. Pavliš - 70. R. Mandlík , 86. J. Rejman .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: Svědiroh Miroslav - ŠTANCEL Miroslav, ZBUDIL Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Pevně věřím, že potvrdíme výkon z minulého víkendu a derby utkání vyhrajeme.