Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.08.2023 17:00

4.kolo, Pardubický | 1.A třída , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj mezi Slatiňany a Skutčí skončil ve prospěch domácího týmu 4:1.


Branky


9

Ve třetím mistrovském utkání, které přineslo vzrušení a dramatické momenty, se střetly Slatiňany a Skuteč. Před zápasem bylo jasné, že klíčovou roli bude hrát intenzivní styl hry, a hráči obou týmů byli odhodláni bojovat o každý míč a využít každou možnost k prosazení. Na konci dne byl však hlavním hrdinou Jakub Slavík z týmu Slatiňan, když svými dvěma góly a dvěma asistencemi významně ovlivnil výsledek 4:1 ve prospěch svého týmu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny

Hned na úvodním hvizdu rozhodčího bylo zřejmé, že oba týmy jdou do zápasu s velkým nasazením. Slatiňany, i přes absenci několika základních hráčů, ukázaly od začátku důrazný přístup a snažily se kontrolovat tempo hry. Již ve dvacáté minutě si vytvořily několik slibných příležitostí, ale do té doby se skóre neměnilo. Změna skóre přišla na koncii prvního poločasu. Ve 45. minutě se Martin Táborský z Slatiňan prosadil a poslal svůj tým do vedení 1:0. Tento gól přinesl domácím hráčům klid a větší jistotu do hry, jak potvrdil i kapitán týmu Michal Kudrnka: "Gól nás posílil a dali jsme si za cíl udržet si vedení až do konce."

 

Závěrečná polovina hry: Slatiňany si drží vedení, Jakub Slavík rozhoduje!

Druhý poločas začal ve znamení dalšího úspěchu pro Slatiňany, už po 4 minutách od hvizdu rozhodčího. Jakub Slavík přidal druhý gól, když si naběhl na centr za obranu a nedal šanci hostujícímu brankáři, čímž zvýšil náskok na 2:0. Přestože byli Slatiňany na výborné cestě k vítězství, nenechali se hosté z Skutče zviklat. V 60. minutě se Filip Dostál z Skutče trefil a snížil na 2:1, čímž znovu otevřel naději na vyrovnání. Nicméně Slatiňany si nechaly vedení vzít. V 79. minutě Matěj Slavík zaznamenal další gól a poslal tak svůj tým do dvoubrankového vedení. O pouhé čtyři minuty později se opět blýskl Jakub Slavík a svým druhým gólem v zápase definitivně zpečetil osud utkání.



Ohlasy k zápasu


Spartak Slatiňany
Michal Kudrnka, kapitán: Pro nás důležitá výhra v domácím prostředí, před slušnou návštěvou fanoušků za což jsme rádi. A určitě povzbuzení do dalších zápasů v pro nás novém prostředí 1.A-třídy."




Sestavy


Spartak Slatiňany
P. Fiedler [-] - T. Janoušek [-] (59. J. Kolář [-] ) , M. Táborský [-] , J. Slavík [-] , M. Slavík [-] , I. Pytlík [-] (71. T. Borovička [-] ) , D. Drahý [-] (46. P. Semenec [-] ) , M. Kudrnka [-] , M. Chalupník [-] , T. Venzara [-] , J. Borovička [-]

FK Junior Skuteč
M. Kouba [-] - F. Dostál [-] , J. Novotný [-] (86. L. Krátký [-] ) , V. Talácko [-] , M. Čermák [-] , V. Novák [-] (40. M. Horáček [-] ) , R. Kozák [-] (79. P. Fajmon [-] ) , J. Mikan [-] (57. J. Pekař [-] ) , M. Sršeň [-] , F. Kubík [-] , D. Rompotl [-]

ŽK: 34. J. Borovička , 45. M. Kudrnka , 53. J. Slavík - 48. R. Kozák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Janeček Štěpán - TŮMA Lukáš, LANG Matyáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Filip Cihlář

Expert: Libor Lebiš
Tip experta: výhra domácích

Slatiňany dokážou v domácím prostředí zvítězit

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů