3:2
(3:1)
27. R. Klouda (p.)
70. F. Janeček
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.09.2023 16:00

9.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vítězství Holic


Branky


4

 V zápase mezi SK Holice a SK Lázně Bohdaneč domácí tým vystoupal na vítěznou vlnu, přestože hosté se snažili zvrátit osud zápasu. Holice vyhrály 3:2 díky gólům Jindřicha Václavka, který se stal klíčovým hráčem tohoto utkání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 Začátek zápasu byl ve znamení rychlého útoku domácích hráčů. Už ve 3. minutě poslal Jindřich Václavek Holice do vedení. O necelých 20 minut později Václavek přidal svůj druhý gól, což bylo pro Holice důležité, protože upevnilo jejich náskok na 2:0.

 Lázně Bohdaneč se však nevzdaly a odpověděly gólem Richarda Kloudy z penalty ve 27. minutě. To snížilo náskok na 2:1 a dodalo hostům naději. Nicméně, Holice znovu zvýšily své vedení, tentokrát díky Petru Vodákovi, který vstřelil třetí gól pro domácí tým v 36. minutě.

Druhý poločas byl bojovný, a hosté se snažili o vzestup. Ve 70. minutě snížil František Janeček na 3:2, což bylo dostatečně pozdě na to, aby zvýšilo napětí zápasu. Holice však dokázaly ubránit své vedení a získaly tři body.

Celkově šlo o dobře odehraný zápas, ve kterém Holice dokázaly využít své příležitosti v prvním poločase a následně si udržely vedení, i přes snahu hostujícího týmu o vyrovnání. Jindřich Václavek byl klíčovým hráčem zápasu s dvěma brankami, které sehrály rozhodující roli v jejich vítězství.



Sestavy


SK Holice
D. Javorski [-] - J. Rosůlek [-] , L. Prokop [-] (63. D. Lát [-] ) , P. Vodák [-] (88. T. Sochůrek [-] ) , L. Hanč [-] , M. Tulach [-] , J. Řezníček [-] (74. F. Křtěn [-] ) , D. Fotul [-] , M. Chvála [-] , M. Roček [-] , J. Václavek [-]

SK Lázně Bohdaneč
D. Czeszewski [-] - R. Klouda [-] , M. Hundák [-] (16. F. Panchártek [-] ) , F. Janeček [-] , V. Kejmar [-] , P. Kárský [-] , M. Hruška [-] (46. T. Virt [-] ) , V. Kakrda [-] , D. Klement [-] , L. Nepivoda [-] , P. Břeň [-]

ŽK: 26. J. Řezníček , 47. M. Chvála , 84. L. Hanč - 23. R. Klouda , 29. V. Kejmar , 56. P. Břeň , 63. T. Virt .
Počet diváků: 157. Rozhodčí: Valenta Jan - SCHMEISER Marek, ČAPEK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích