0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.09.2023 16:30

1.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza Bez Branek


Branky


8

V tomto utkání se tým Přelouče střetl s Českou Třebovou a přes veškeré snahy obou týmů skončilo utkání bez branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl plný bojovného fotbalu, ale žádný z týmů nedokázal najít cestu do sítě soupeře. Obrany na obou stranách byly pevné, což bránilo jakýmkoliv vážným šancím na skórování.

 

Podobně jako v prvním poločase, druhý poločas přinesl mnoho snahy ze strany obou týmů, ale žádný z nich nedokázal překonat brankáře soupeře. Oba týmy měly své příležitosti, ale žádná z nich se nezměnila ve skóre.

Závěrečné Okamžiky:

Oba týmy měly šance v závěrečných minutách utkání, ale žádná z nich nedokázala rozhodnout o vítězi. Obrany na obou stranách byly na výši a udržely své branky nedotčené.

Shrnutí:

Bylo to vyrovnané utkání, kde oba týmy předvedly pevné obrany a dobrou defenzivní práci. I když se oba týmy snažily najít cestu do sítě soupeře, brankáři a obrany byly na výborné úrovni. Výsledek 0:0 odráží vyrovnaný průběh utkání.



Sestavy


FK Přelouč
J. Šutovec [-] - R. Forman [-] , M. Hladík [-] , D. Čada [-] , T. Husák [-] , J. Klas [-] , J. Novák [-] , L. Chaloupský [-] (74. T. Hladík [-] ) , D. Oliva [-] (32. V. Rokyta [-] ) , D. Dlask [-] , V. Voženílek [-]

FK Česká Třebová
N. Hubálek [-] - L. Hýbl [-] (57. J. Flídr [-] ) , M. Krása [-] , M. Polášek [-] (87. D. Barbořák [-] ) , M. Deml [-] , P. Müller [-] , J. Vašata [-] , Z. Vaňous [-] , F. Grepl [-] , Š. Klímek [-] , K. Klumpar [-] (81. Š. Fric [-] )

ŽK: 57. L. Chaloupský , 75. D. Čada - 59. F. Grepl , 74. K. Klumpar .
Počet diváků: 250. Rozhodčí: Bouz Tomáš - BALOG Josef, ČECH Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů