1:1
(1:0)
87. O. Tichý (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 16:30

8.kolo, Pardubický | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Utkání mezi Prosetínem a Českou Třebovou končí nerozhodně 1:1


Branky


33. R. Vodvárka - 87. O. Tichý (vl.)
9

V tomto fotbalovém střetnutí se tým Prosetín utkal s týmem Česká Třebová a diváci byli svědky vyrovnaného zápasu, který skončil nerozhodně. Utkání bylo plné fotbalových momentů a napětí.

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný a oba týmy se snažily prosadit. V 33. minutě přišla klíčová chvíle pro domácí tým Prosetín. Roman Vodvárka vstřelil branku a poslal svůj tým do vedení 1:0. To byl stav po prvním poločase.

Ve druhém poločase se tým Česká Třebová snažil vyrovnat. Oba týmy měly své šance, ale brankáři a obrany byly na svém místě. Bylo jasné, že utkání bude rozhodnuto až v závěrečných minutách.

Závěrečné okamžiky:

A právě v závěrečných minutách přišla dramatická chvíle. V 87. minutě došlo ke kuriózní situaci, kdy se Ondřej Tichý z týmu Česká Třebová střelecky prosadil, ale do vlastní branky. To znamenalo vyrovnání na 1:1. I přes následné snahy obou týmů o vítězný gól, už se skóre nezměnilo.

Závěrečný hvizd:

Utkání skončilo nerozhodně 1:1, což bylo zasloužené vzhledem k výkonům obou týmů. Diváci byli svědky vyrovnaného střetnutí, které přineslo dramatický závěr.

Shrnutí:

Utkání mezi Prosetínem a Českou Třebovou bylo vyrovnané a ukázalo, že v každém momentu může přijít rozhodnutí. Domácí tým Prosetín se dostal do vedení, ale hosté dokázali vyrovnat po kuriózním vlastním gólu. Celkově to bylo vyrovnané utkání, které ukázalo kvalitu fotbalu na obou stranách.

 



Sestavy


SK Sokol Prosetín
R. Hlouš [-] - J. Gabriel [-] (77. O. Vařejčko [-] ) , O. Tichý [-] , T. Tichý [-] , V. Marek [-] , F. Šafránek [-] , D. Filipi [-] (46. J. Modráček [-] ) , V. Spilko [-] (74. A. Vařejčko [-] ) , A. Šafránek [-] , R. Vodvárka [-] , T. Kulháň [-] (81. M. Vojta [-] )

FK Česká Třebová
N. Hubálek [-] - V. Novotný [-] (72. M. Foff [-] ) , M. Polášek [-] (65. Š. Klímek [-] ) , L. Hýbl [-] (65. M. Borek [-] ) , Z. Vaňous [-] , M. Krása [-] , F. Grepl [-] , J. Deml [-] , P. Müller [-] , M. Deml [-] , D. Šmíd [-] (72. K. Klumpar [-] )

ŽK: 56. R. Vodvárka - 31. F. Grepl .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: Janeček Štěpán - POPP Lukáš, BÉM Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Jan Šimeček

Expert: Šimon Štanglica
Tip experta: výhra domácích

Tip: výhra domácích