1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.11.2023 14:00

15.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš loupila v Rychnově


Branky


9

V tomto zápase se potkaly týmy, které měly odlišný vývoj podzimní části. Rychnov měl skvělý začátek a dlouho se pohyboval na prvních příčkách. V posledních kolech se jim ale výsledkově tolik nedařilo. Naopak Třebeš v posledních kolech pravidelně bodovala a zlepšené výkony potvrdila i výhrou v Rychnově, která jim vynesla páté místo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý gól domácích Třebeš nepoložil

Na první branku diváci příliš dlouho čekat nemuseli, když již v 7. minutě střelou z rohu vápna zaskočil Hofmana Zajíček. Hosté na úvodní branku dokázali zaregovat bleskově. Po centru Hrušky z pravé strany se Schober krásně obtočil kolem Kábrta a pěkným obstřelem k tyči nedal Tobiškovi šanci. Další branky diváci v první půli neviděli a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:1.

Třebeš stvrdila výhru dvěma slepenými góly

Třebeš dokonala obrat dvěma slepenými góly mezi 66. a 69. minutou. Aktivní Schober pekným pasem našel Kuneše, který si pohrál se dvěma domácími obránci a nechytatelnou střelou na zadní tyč poslal Třebeš do vedení. Vítězství hostů potvrdil o tři minuty později Jandík, kterého našel pěkným pasem za obranu kapitán Krykorka, Jandík si poté píchl míč vedle vybíhajícího Tobišky a pěknou akci přesně zakončil.



Ohlasy k zápasu


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Kdyby 1. poločas skončil naším vedením 3:0, nikdo by se nemohl divit. Hosté za poločas jednou vystřelili a vyrovnali. Do 60. se situace opakovala a druhá střela na naší branku skončila v síti. Závěrečný platonický tlak ke gólům nevedl. I přesto panuje s podzimní částí spokojenost. Gratulace soupeři k vítězství.

TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Když jsme dnes už v šesté minutě smolně inkasovali, trochu jsem se začal obávat repete „chlumecké tragédie“. Tentokrát se nám ale podařilo brzy vyrovnat a přežít i další šance domácích. Do druhého poločasu kluci nastoupili s rozhodnutím se v posledních 45 minutách podzimu zmáčknout na doraz . Podařilo se. Po třetí trochu šťastné brance kluci na hranici sebeobětování už šanci nepustili. Dík všem za celý kvalitní podzim.



Sestavy


FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
T. Tobiška [-] - J. Kocman [-] , J. Kábrt [-] , J. Nosek [-] , J. Lukášek [-] - V. Lihařík [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , M. Červinka [-] (76. T. Markovič [-] ) - R. Zajíček [-] , F. Široký [-] (76. A. Zimmer [-] )

TJ Sokol Třebeš
D. Hofman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] (90. M. Heřman [-] ) , V. Kober [-] (86. J. Sobotka [-] ) , V. Schober [-] , M. Palma [-] , L. Jandík [-] , D. Hruška [-] , J. Kudrna [-] , D. Tesař [-]

ŽK: 63. R. Kuneš .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Prušinovský Štěpán - BUCHTA Petr, VÍTEK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     10. 11. 2023 13:43

Tip: výhra hostů

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Vojtěch Výborný
Tip experta: výhra domácích

Rychnov doma na podzim většinou body získával a v přímém souboji o 5. místo uspěje.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích