Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.11.2023 14:00

14.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebeš domácí zápas s Týništěm zvládla


Branky


9

Tým Třebše obohacen o nové inženýry, magistry i čerstvé otce zvládl domácí utkání i přes rychlou úvodní branku Týniště

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvě branky hned v úvodu

Hosté udeřili již v 5. minutě. Týništský kapitán Kollár zahrával standardní situaci a centrem na zadní tyči našel Diblíka, který přesnou hlavičkou našel nabíhající Provazníka a ten dotlačil míč za Heřmanova záda. Třebši se podařilo na bleskovou branku rychle zareagovat a v 11. minutě kapitán Třebše Michal Krykorka využil svoji velkou přednost důraz a dokázal dotlačit za Ottmarova záda míč po rohovém centru Jandíka. Za stavu 1:1 první půle i skončila. 

Třebeš rozhodla zápas dvěma góly v rychlém sledu

Domácí se dostali do vedení v 54. minutě a opět udeřili z rohového kopu. Na pěkný míč Kosyaka si naběhl Fidrich a parádní hlavičkou poslal míč do sítě. Poslední slovo v zápase měli opět domácí, konkrétně Michal Palma, který dotlačil míč za Ottmarova záda po pěkném centru Jandíka.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, vedoucí týmu: Dnes se na mučeném trávníku přírody minulých dní hrál oboustranně útočný fotbal. První poločas byl zcela vyrovnaný, ,ale ve druhém se nám postupně podařilo vzít hru pod svoji kontrolu. Klukům ( čerstvým, inženýrům, magistrům ale také tátům, pro které v těchto týdnech nemůže být fotbal v pořadí číslo 1 patří za bojovný výkon odměněný klobásou poděkování.

SK Týniště nad Orlicí
Petr Janda, vedoucí: Na těžkém terénu jsme se brzy ujali vedení. Bohužel soupeř brzy vyrovnal. O poločase si něco řekneme a na hřišti je to pravý opak. Dnes rozhodli dva faktory: brzké zranění Provazníka a dva slepené góly soupeře z kraje druhého poločasu na které jsme už bohužel do konce utkání nedokázali zareagovat. Opakovaný naivní a laxní přístup našich hráčů při bránění standardních situací nás stojí tolik potřebné body. Takto budeme vyhrát složitě. Domácím blahopřejeme k výhře.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Farkaš [-] (88. J. Sobotka [-] ) , F. Vlkanova [-] , V. Schober [-] , P. Fridrich [-] (77. J. Neugebauer [-] ) , I. Kosyak [-] (77. R. Kuneš [-] ) , M. Palma [-] , L. Jandík [-] (84. M. Cílek [-] ) , J. Kudrna [-] (88. D. Hruška [-] ) , D. Tesař [-] , M. Krykorka [-]

SK Týniště nad Orlicí
R. Ottmar [-] - J. Forejtek [-] , A. Provazník [-] , M. Cvejn [-] (21. V. Nedomanský [-] ) , D. Diblík [-] , J. Šreibr [-] , T. Repák [-] , R. Kollár [-] , T. Voda [-] (79. F. Kubánek [-] ) , M. Šotola [-] (84. V. Janda [-] ) , D. Krupka [-] (79. D. Horák [-] )

ŽK: 18. I. Kosyak , 65. M. Krykorka - 21. T. Repák , 88. V. Nedomanský .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Otava Marian - KLEMENT Martin, KRIEGLER Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Vladimír Matula
Tip experta: remíza

V tomto utkání neočekávám mnoho gólů a nedivil bych se, kdyby skončilo 0:0 či 1:1.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů