Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 10:15

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Náchodě padlo šest branek


Branky


10

Rychnov šlágr minulého kola proti Solnici doma zvládl. V Náchodě jim ale nevyšla první a Náchod si tak připsal druhou výhru v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli dominoval Náchod

Jak zmínil Michal Malý, byl to zápas dvou poločasů. První půle vyšla domácím na jedničku a již v 6. minutě vedli 2:0 zásluhou Michala Rojšla. Ten hned ve druhé minutě z prvního útoku domácích využil parádní přihrávku Havleny a svůj samostatný únik zakončil přesnou střelou k levé tyči. V šesté minutě zafungovala spolupráce tohoto dua znovu. Havlena pěkným lobem našel nabíhajícího Rojšla a ten se opět nemýlil. Náchod přidal do poločasu ještě další dvě branky v rychlém sledu a opět se dvakrát prosadil jeden hráč. Ve 38. minutě se po ose Brich-Havlena dostal míč na zadní tyč, kde prostor zavíral Jahoda a hlavičkou poslal domácí do třígólového vedení. Na poločasových 4:0 upravil Jahoda za dvě minuty hned z další útočné šance

Zlepšený výkon Rychnova v druhé půli stačil pouze na snížení

Rychnov o poločase sáhl ke střídáním a na hře to bylo znát. Vstup do druhé půle jim vyšel skvěle. V 50. minutě si střídající Červinka narazil se Zajíčkem a střelou podél Hladíka snížil na 4:1. O pět minut později se prosadil ještě Filip Široký a bylo to už jen o dvě branky. To ale bylo ze strany hostů vše a Náchod zdramatizování zápasu nedopustil.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Utkání dvou rozdílných poločasů. První poločas jednoznačně naše záležitost. V druhé půli jsme nezachytili začátek, rychle jsme dvakrát inkasovali, ale vzhledem k našemu náskoku z prvního poločasu jsme hosty do dalšího zdramatizování utkání nepustili.

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
Václav Brůžek, předseda klubu: Naprosto jsme zpackali první poločas. Naivním bráněním jsme domácím dovolili jít do pohodlného náskoku. Ve druhém poločase jsme se přeci jenom zvedli a po zásluze jsme druhé dějství vyhráli. Bohužel k bodům již bylo daleko.



Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] (71. K. Kudasiewicz [-] ) - L. Kudláček [-] , M. Jahoda [-] (71. M. Kumprecht [-] ) , M. Punar [-] , M. Brich [-] , P. Simon [-] , J. Havlena [-] (92. D. Nejman [-] ) , A. Čejchan [-] , M. Rojšl [-] , J. Locker [-] , L. Knap [-] (46. M. Hanuš [-] )

FC Spartak Rychnov nad Kněžnou
J. Šebesta [-] - J. Kocman [-] (69. Z. Paleček [-] ) , Š. Vacek [-] , J. Kábrt [-] , J. Nosek [-] - V. Lihařík [-] , D. Veselý [-] , M. Rücker [-] , J. Lukášek [-] (46. M. Červinka [-] ) - F. Široký [-] (85. T. Markovič [-] ) , R. Zajíček [-] -

ŽK: 91. M. Rojšl - 27. J. Kocman , 94. J. Kábrt .
Počet diváků: 90. Rozhodčí: Hlaváč Martin - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, HORSKÝ Leonard.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:46
Michal Švorc

Expert: Dominik Veselý
Tip experta: výhra hostů

Bude to těžké, ale doufám v naší výhru

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 08:38
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 07:29

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 21:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 17:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:31

Tip: výhra domácích