2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.10.2023 16:00

11.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobruška navázala na povedený zápas s Náchodem a doma porazila Třebeš


Branky


10

Dobruška v minulém kole po dobrém týmovém výkonu porazila Náchod. Na tento výkon navázala i doma proti Třebši a připsala si druhé vítězství v řadě.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Světlík

V první půli byli aktivnější domácí a hosty přehrávali. První a jediná branka první půle padla ve 14. minutě. Štětina pěkným rohem našel přesně hlavu Světlíka, který nedal Heřmanovi šanci a hlavičkou otevřel skóre zápasu. Další šance zůstaly nevyužity a do šaten se tak odcházelo za stavu 1:0 pro domácí.

O vítězství domácích rozhodl Štětina

Hosté vstoupili do druhé půle aktivněji a v 62 minutě se jim podařilo také z rohu srovnat, na přední tyč si naběhl Kudrna a hlavičkou srovnal na 1:1. Domácí dokázali na vyrovnávací branku odpovědět rychle. V 67. minutě jim vrátil vedení po centru Doucka aktivní Štětina. Hosté se snažili vyrovnat, ale domácí obrana byla pozorná. Dobruška naopak hrozila z rychlých přechodů, které ale nedokázala využít. I po závěrečném hvizdu rozhodčího tak svítilo na světelné tabuli skóre 2:1 a Dobruška si připsala druhé vítězství v řadě.



Ohlasy k zápasu


SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Konečně jsme zlomili domácí prokletí a získali 3 body. Nebylo to jednoduché, opět jsme zahodili šance a o další se zbytečně připravili. A tak se dá říct, že jsme se k vítězství protrápili sami. Dobré body se silným a dobře organizovaným soupeřem.

TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Dnes se nám v prvním poločase nedařilo a domácí nás přehrávali. Po přestávce přišlo zlepšení i s vyrovnáním. Nadále jsme domácí ale až příliš často pouštěli do rychlých brejků ,které ale naštěstí spalovali. Vítězný gól domácích padl po standardce,(kdo v kontaktu zakřičí kope) kterou kluci podcenili. Po přežitých brejcích to byl dost zbytečný gól. Bude líp.



Sestavy


SK Dobruška
F. Effenberk [-] - M. Čančara [-] , D. Doucek [-] (80. K. Krištof [-] ) , L. Světlík [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , P. Feichtinger [-] , T. Štětina [-] (86. L. Prostředník [-] ) , A. Hašek [-] (90. D. Eimann [-] ) , J. Vávrů [-] , V. Karal [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Fridrich [-] , J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , M. Farkaš [-] , R. Kuneš [-] (46. V. Kober [-] ) , V. Schober [-] , I. Kosyak [-] (80. J. Sobotka [-] ) , J. Kudrna [-] , M. Cílek [-] (46. D. Hruška [-] ) , D. Tesař [-]

ŽK: 75. M. Krykorka , 86. J. Kudrna , 86. J. Fridrich , 90. D. Hruška .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Vítek Pavel - RYCHTÁR Tomáš, PRUŠINOVSKÝ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2023 13:25
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 19:43
Michal Švorc

Expert: Marek Brich
Tip experta: výhra domácích

Věřím, že Dobruška na domácím hřišti vytěží ze zápasu 3 body

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2023 15:23

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 19:31

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2023 08:49

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     10. 10. 2023 12:16

Tip: výhra domácích