2:1
(1:0)
58. L. Pour
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2023 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Třebši v poslední minutě vystřelil výhru Schober


Branky


9

Stejně jako v Jaroměři, tak i v Třebši se zápas rozhodoval až v závěru, kdy domácím vystřelil tři body Václav Schober.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se dostali rychle do vedení

Jako první zahrozili hosté, když se po rychlé kombinac dostal míč k Wagenknechtovi, který ale ze slibné pozice přestřelil. Do vedení tak šli domácí v 8. minutě, kdy si hostující gólman Horák nešťastně srazil do vlastní sítě centr Neugebauera. Do konce první ple diváci branku neviděli a do šaten tak mohli odcházet spokojeněji domácí.

Třebeš zápas rozhodla až v závěru

Lázně Bělohrad dokázali v úvodu první půle srovnat, když Lukáš Pour přízemní střelou na přední tyč propálil všechno co mu stálo v cestě. Když už to vypadalo, že zápas skončí remízou, tak v 90. minutě dlouhý aut propadl až k nejlepšímu střelci Třebče Václavu Schoberovi, který míč dostal za Horákova záda a svoji šestou brankou v zápase vystřelil Třebši tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vladislav Krykorka, trenér: Dnes se nám nedařilo. Proto je vítězství v 90. minutě více než šťastné. Naopak pro dobře hrající hosty je to jednoznačně kruté. Takový je ale fotbal. Čeká nás hodně práce.

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: Herně jsme dnes, na rozdíl od minulého týdne, obstáli. Myslím, že jsme byli aktivnější a nebezpečnější tým. Bohužel branka po autovém vhazování v poslední minutě rozhodla o tom, že z Třebše odjíždíme opět bez bodů.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , R. Kuneš [-] (69. D. Hruška [-] ) , J. Sobotka [-] (46. M. Farkaš [-] ) , V. Kober [-] (46. P. Fridrich [-] ) , V. Schober [-] , I. Kosyak [-] , L. Jandík [-] , J. Kudrna [-] , D. Tesař [-]

SK Lázně Bělohrad
J. Horák [-] - J. Kněžourek [-] (66. J. Loner [-] ) , J. Odvárko [-] , L. Pour [-] , J. Kracík [-] , J. Wagenknecht [-] , M. Truneček [-] , M. Wagenknecht [-] (81. P. Horáček [-] ) , M. Kiec [-] , J. Kluz [-] , V. Marek [-]

Počet diváků: 80. Rozhodčí: Filip Miroslav - HORSKÝ Leonard, HLAVÁČ Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza