1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2023 13:30

8.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po třech porážkách výhra, Dobruška doma porazila Jičín


Branky


9

Dobrušce ani Jičínu se v posledních kolech nedařilo, vzpruha v podobě výhry by se hodila oběma týmům. I když Jičín vedl, tak Dobruška dokázala srovnat a v samotném závěru zásluhou Doucka zápas otočit. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš, trenér: Co k tomu dodat,hráči se pod tíhou výsledku dostali pod deku a hrají v křeči.Na hřišti se schováváme,bojíme se hrát. Nedaří se,i když snaha nejde upřít.Jdeme do vedení,můžeme se zvednout,místo toho inkasujeme z rohu. 2. půlka neurovnaná,nahoru dolu,příležitosti na obou stranách,vítězný gól nakonec vstřelili hosté těsně před koncem.Je to vlastně furt dokolečka,opakují se stejné chyby, nedohráváme situace a ze situací na vstřelení branky udeříme jen málo na to, abychom uspěli.Hostům blahopřeji.

SK Dobruška
Milan Petřík, trenér: Potřebovali jsme nutně bodovat a to se nám po bojovném výkonu podařilo. I když hra nebyla vždy ukázková s dost vyhozenými přihrávkami, tak bylo vidět, že kluci to chtěli zlomit a snažili se, za což jim děkuji a těšíme se na další zápasy.



Sestavy


SK Jičín
M. Sýkora [-] - P. Mokošín [-] , P. Buchvald [-] , J. Vrabec [-] , J. Ulvr [-] - D. Fidrich [-] , O. Zugar [-] (72. L. Holer [-] ) , V. Vladeka [-] (79. L. Joukl [-] ) , M. Florian [-] , D. Machačný [-] - J. Macháček [-] (72. J. Matějka [-] )

SK Dobruška
F. Effenberk [-] - J. Moník [-] , J. Vávrů [-] , D. Doucek [-] , V. Karal [-] , P. Krahulec [-] , J. Žahourek [-] (65. M. Čančara [-] ) , P. Feichtinger [-] (75. K. Krištof [-] ) , T. Štětina [-] (88. L. Prostředník [-] ) , A. Hašek [-] (75. J. Komůrka [-] ) , L. Světlík [-]

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza