J. Rezek 84.
1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2023 17:30

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Předehrávku šestého kola zvládla lépe Jaroměř


Branky


84. J. Rezek
9

Již šesté kolo krajského přeboru otevřel páteční zápas Jaroměře s Dobruškou. Zápas se rozhodoval až v samotném závěru, kdy Jaroměři vystřelil tři bod střídající Rezek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Od úvodních minut obě mužstva hrála svižný kombinační fotbal. První střelu si připsali domácí, když jaroměřský kapitán Votrubec vyzkoušel pozornost Pěničky. V 9. minutě měla Jaroměř další dobrou příležitost, když Exnar na zadní tyči hledal Koucourka, ten ale na přízemní přihrávku nedosáhl. Své příležitosti měla i Dobruška, v 16. minutě provedli Doucek s Krištofem podobnou akci jako Exnar s Kocourkem, ale ani v tomto případě Krištof na zadní tyči neusměrnil míč mezi tři tyče. O chvíli později prověřil Pšeničku střelou doprostřed brány Gorol. V obrovské šanci se ve 23. minutě objevil hostující Doucek, kterého našel ve vápně pěkným centrem Štětina, Doucek bohužel pro Dobrušku hlavičkoval nad. 

 

Obě mužstva pokračovala v aktivní hře až do konce první půle, ale ani jeden tým své další šance nevyužil a do šaten se tak odcházelo za bezbrankového stavu.

Zápas rozhodl střídající Rezek

Jako první v druhé půli zahrozil Štětina, jeho střelecký pokus ale mířil nad. Po čtvrthodině hry měla Dobruška, dalši dobrou příležitost, centr z levé strany propadl až k nikým nehlídanému Pagovi, kterého ovšem skvělým zákrokem vychytal Červenka, následnou dorážku Doucka na brankové čáře odvracel Podolník. Obrovskou šanci na skórování měli i domácí Podolník krásným centrem do vápna našel Exnara, který si míč zpracoval ale stejně jako Červenka na druhé straně, tak i Pšenička Dobrušku podržel dobrým zákrokem. Hostující gólman musel být v pozoru i o chvíli později, když vyrážel střelau Bana, poté Dobrušku zachránil Karal, který odhlavičkoval míč na roh před dobíhajícím Exnarem.

 

Na jedinou branku zápasu si diváci museli počkat až do 84. minuty, kdy Gorolův centr hostující obránce odvrátil pouze za velké vápno, kde si ho našel střídající Rezek a krásným obstřelem na zadní tyč vystřelil Jaroměři tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Vzhledem k našemu postaveím v tabulce jsme dnes nutně potřebovali naplno bodovat. K ideálu měl náš výkon daleko. Neproměnili jsme své šance, přežili jsme 20 sekund hrůzy, kdy soupeř postupně selhal ve 100% příležitostech. Nakonec se nám podařilo zápas rozhodnout samotném závěru a získat tolik potřebné tři body.




Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - M. Exnar [-] (90. R. Beran [-] ) , Z. Kocourek [-] (69. J. Rezek [-] ) , R. Gorol [-] , J. Prokš [-] , D. Votrubec [-] , J. Bano [-] (90. J. Kudrnáč [-] ) , Š. Rind [-] (92. F. Hemelík [-] ) , A. Pohořálek [-] , J. Podolník [-] , A. Horák [-]

SK Dobruška
M. Pěnička [-] - K. Krištof [-] (87. M. Jirásek [-] ) , D. Doucek [-] , L. Světlík [-] , P. Krahulec [-] , Z. Pago [-] , P. Feichtinger [-] , T. Štětina [-] (85. D. Eimann [-] ) , J. Vávrů [-] (87. M. Eimann [-] ) , J. Moník [-] , V. Karal [-]

ŽK: 69. J. Prokš , 88. M. Exnar - 19. Z. Pago , 88. L. Světlík .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Haleš Vladan - TREJBAL Adam, BEČVÁŘ Lubomír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: František Kadavý
Tip experta: výhra domácích

Jaroměř využije domácí půdy a nad kvalitně hrajícím soupeřem vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů