2:1
(0:1)
46. R. Gorol
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.09.2023 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodli střídající hráči


Branky


75. P. Simon , 86. D. Hrubý - 46. R. Gorol
9

Zajímavou podívanou nabídl zápas mezi Náchodem a Jaroměří. Od prvních minut se hrálo ve vysokém tempu, na první branku se ale čekalo až do poslední minuty první půle. Ve druhém poločasu vyšla domácím střídaní a právě střídající hráči dokonali obrat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První branka padla až v samotném závěru

Od prvních minut se v Náchodě hrál fotbal ve vysokém tempu nahoru dolů, obrany na obou stranách ale byly pozorné a až na několik vyjímek si dokázaly s útočnými akcemi poradit. První branka zápasu padla až v samotném závěru první půle, kdy náchodský Rojšl ve vápně fauloval Matěje Exnara a hlavní rozhodčí Ikizgül nařídil penaltu. K ní se postavil Radek Gorol a s přehledem proměnil. 

Zápas rozhodli střídající hráči

Náchod vstoupil do druhé půle aktivněji a dostal hosty pod tlak. Trenér domácích Martin Malý měl šťastnou ruku při střídání, když v 68. minutě poslal na hřiště mladého Denise Hrubého a zkušeného Patrika Simona. Právě druhý jmenovaný se dokázal prosadit už po sedmi minutách svého pobytu na hřišti. Hostující obránce nešťastně odhlavičkoval míč do míst, kde se nacházel právě Simon, který tváři v tvář hostujicímu gólmanovi Červenkovi zachoval chladnou hlavu a srovnal na 1:1. O vítězství Náchoda rozhodl v 86. minutě druhý střídající hráč Denis Hrubý, kterého na přední tyči našel Jan Havlena a mladý útočník střelou pod břevno vystřelil Náchodu tři body.



Ohlasy k zápasu


FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Kvalitní derby, které mělo vše. Prohrávali jsme gólem z penalty na konci první půle. Vyrovnat se nám podařilo až v 75. minutě a výsledek jsme otočili v 87. minutě.

FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Odehráli jsme kvalitní první půli, a proto jsme do kabin odcházeli s jednogólovým náskokem. Po změně stran nás domácí dostali pod talk a nakonec se jim podařilo otočit zápas.



Sestavy


FK Náchod
J. Hladík [-] - L. Kudláček [-] , M. Jahoda [-] (68. P. Simon [-] ) , K. Kudasiewicz [-] (46. A. Čejchan [-] ) , M. Brich [-] , J. Vančák [-] (68. D. Hrubý [-] ) , J. Havlena [-] , M. Rojšl [-] (94. M. Punar [-] ) , J. Locker [-] , L. Knap [-] , D. Král [-]

FK Jaroměř
L. Červenka [-] - A. Pohořálek [-] , M. Exnar [-] , R. Gorol [-] , D. Votrubec [-] , J. Bano [-] , Š. Rind [-] (83. Z. Kocourek [-] ) , A. Horák [-] , J. Bajer [-] (77. J. Kudrnáč [-] ) , J. Podolník [-] , J. Prokš [-]

ŽK: 45. M. Rojšl , 65. M. Punar , 65. M. Jahoda , 91. J. Hladík - 22. J. Prokš , 52. J. Bano , 53. Š. Rind , 79. J. Podolník .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Ikizgül Varol - NOVOTNÝ Zbyněk, NOŽKA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Mikuláš Heřman
Tip experta: remíza

Náchod s Jaroměři svedou vyrovnaný zápas, který skončí remízou.

Tip: výhra domácích